X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanlar

ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİYLE HAMİLE KALANLAR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM.ORG

ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİYLE HAMİLE KALANLAR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM.ORG

Bir çok çift gerek nedenli gerekse nedensiz çocuk sahibi olamamakta.Kendi çabasıyla evde bir takım yöntemler deneyerek gebe kalmaya çalışan  çiftlerimiz için ateş ölçme yöntemiyle nasıl hamile kalınır ona değiniceğiz.

Ateş ölçme yöntemiyle nasıl hamile kalınır nasıl uygulanır hamilelik nasıl oluşur ?

Ateş ölçme yöntemi ovülasyon günlerinin hesaplanmasında kullanılan bir yöntemdir. Termometreyle ateşin ölçülüp her gün düzenli   kaydedilmesiyle fertil günleri belirlenir. Ateşin yüksekliğine göre yumurtlama günü saptandıktan sonra birliktelik gerçekleşir ve gebe kalma şansı yükselir. Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalma durumunu Örneklendirmek gerekirse;

Yumurtlama döneminizden bir gün önce ateşiniz, normal ateş ölçünüzden 0,2 derece gibi bir rakamlarsa düşme gösterir. Bu zamanda düşüşün ertesi gün yumurtlama gününüz olduğunu anlarsınız. ( Bu verilerin tamamı bilimseldir ve kanıtlanmıştır güvenle kullanabilirsiniz ) Bu nun yanı sıra sevikal sıvınız artıcaktır. Bu da yumurtladığınızın kanıtı diyebiliriz. Servikal sıvınız yumurta akı kıvamında esnek ip gibi uzayan bir sıvıdır. Bu bilgiyi paylaştıktan sonra en çok merak edilen bir diğer soruya değinelim.

ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanlar kadınlar kulübü

Adetim düzensiz hamile kalamıyorum kalır mıyım nasıl bu yöntemi uygulayabilirim ?

Adeti düzensiz olan bir bayan ateş ölçme yöntemini uygulayabilirmi? Cevap hayır. Adetleri düzensiz olan bayanlar için bu sonuçlar genellikle doğru sonuç vermez.Ateş ölçerken dikkat etmeniz gerekenlere değinelim.

Her gün aynı saatte  yataktan kalkar kalkmaz ateşinizi ölçün.Her sabah 6-7 arası. Reglin 1. gününden başlayarak.

Ateşinizi  dil altından  ölçmeye dikkat edin.

Ateşinizin derecesini her gün düzenli kaydedin. Adet tarihiniz geçtikten sonra ateşiniz düşmediyse hamilelikten şüphelenebilirsiniz.

Biraz sıkıcı bir yöntem olsada bu uygulamayla gebe kalmak mümkün. Sitemizdeki konularımıza yazan değerli kullanıcılarımızın ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldıklarını biliyoruz. Kendi arkadaş çevremizden de bu bilimsel yöntemi kullanarak hamile kalan ve bebek sahibi olan bir çok kadın arkadaşımın olduğunu biliyorum.

2 3 4 haftalık gebelikte beta hcg değeri

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu konuyu okuyan değerli kadınlarımız sizler bu yöntemi kullandınız mı ? Nasıl hamile kaldınız diğer kadınlarımızın anne olmak için yanıp tutuşan hemcinslerimizin yüreklerine su serpmek ve doğru bilgiyi tarafınızdan ulaştırmak için lütfen bu konumuza yorumlarınız ile iştirak ediniz.

Yukarıda yazılanları harfiyen yerine getirdiniz ve artık adetiniz de de gecikme oldu ise en net hamileği bilmenin yolu tabiki beta hcg kandan yapılan gebelik testlerini yapmak olacaktır bununla ilgili de aşağıdaki konumuz sizlere yardımcı olacaktır kızlar.

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın

Hemen hemen bilindik tüm yöntemleri uyguladınız ise belki de hamile kalmak için bir küre ihtiyacınız vardır kızlar SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR başlıklı yazımızı hemen aşağıdan veriyoruz mutlak suretle inceleyip kesinlikle uygulamanızı ŞİDDETLE tavsiye ediyoruz tamamen doğal bir yöntem ne kaybedeceksiniz ki ?

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Hemen hemen her şeyi deneyip halen hamile kalamıyor iseniz, artık bir uzmandan destek alma zamanınızın geldiğini söyleyebiliriz. Sizler için kadınlarımızın neden hamile kalamadıkları ile alakalı aşağıda oluşturduğumuz yazı sizlere yol gösterecektir.

https://www.hamilemiyim.org/neden-hamile-kalamiyorum/

Dileyen her bayanın anne olması dileğiyle..