X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

BEBEĞİN HAFTASI : Kaç haftalık hamileyim ? Nasıl Hesaplayabilirim ?

Kaç haftalık hamileyim gebelik hamilelik haftası hesaplama Hamilemiyim kadınlar Kulübün'nde...

Kaç haftalık hamileyim gebelik hamilelik haftası hesaplama Hamilemiyim kadınlar Kulübün'nde...

Sevgili hamilemiyim.org isafirleri ve sevgili kullanıcılarımız; Gebelik yaşı hesaplanırken gebe kalındığı düşünülen ilişkinin gerçekleştiği gün kriter olarak alınmaz. Tüm dünyada ve terminolojide bir standart sağlayabilmek amacıyla son adet kanamasının ilk günü (SAT, son adet tarihi) gebeliğin başlangıcı olarak alınır. Gebelik yaşı hesaplanırken ay kullanılmaz. İnsanlarda gebelik 280 gün sürer.

Bu 40 haftaya denk gelmektedir. Sonuç olarak gebelik hafta olarak tanımlanır ve başlangıcı olarak da son adet kanamasının ilk günü esas alınır.Gebeliği hafta olarak takip etmeniz doktorunuzla iletişiminizi kolaylaştıracaktır. Ay hesabı kullanılmamaktadır. Sizler dilerlseniz sizin için oluşturduğumuz otomatik hesaplayıcı ile, adet olduğunuz yani adetinizin başladığı tarihi girerek muhtemelen kaç haftalık hamile olduğunuzu ve Tahmini doğum yapacağınız tarihi otomatik olarak buldurabilirsiniz. Bunun için lütfen aşağıdaki bağlantımızı takip ediniz.

Kaç haftalık hamileyim hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

 

Burada yazılanların haricinde sizler BETA HCG DEĞERLERİNE GÖRE KAÇ HAFTALIK HAMİLESİNİZ öğrenebilirsiniz arkadaşlarım bunun için sizlerin öncelikle bhcg testi yaptırması gerekiyor. Bu testi yaptırıp hastaneden aldı iseniz lütfen aşağıdaki değerlere bakınız.

beta hcg değerleri kaç haftalık hamileyim

Yukarıdaki tablolarda yer alan bhcg değerleri ortalama baz alınmıştır. Tüm dünya üzerinde hamile olduğu ortaya çıkan kadınlarımız için normal değerler bunlardır. sizler tahlil yaptırdınız ve hiç birşey anlamadı iseniz bizlere yorumlarınız ile dönüş sağlayın sorularınızı iletin bizler de sizlere kaç haftalık hamile olduğunuzu söyleyelim.  Yukarıdaki resimden tam bir şey anlamayanlar için bir tane daha resim var onu ekleyeyim ondan daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Sorularınız olur ise lütfen çekinmeden bizlere ulaşın olur mu ?

beta hcg hamilelik haftası