X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Beta HCG testi örneği

Beta hcg testi sonucu örneği - Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Beta hcg değerlerine göre hamilelik Bhcg testinden hamile olduğumuzu nasıl anlarız ? Kanda gebelik haftası değerleri ?

Beta hcg testi sonucu örneği - Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Beta hcg değerlerine göre hamilelik Bhcg testinden hamile olduğumuzu nasıl anlarız ? Kanda gebelik haftası değerleri ?

Öncelikle BETA HCG nedir; öncelikle onu anlamak gerekiyor değerli anne adayları. BETA HCG bir hormondur ve bu hormon hamilelik hormonu olarak bilinir. Yani sizlerde gebeliğin olup olmadığını bu hormonun varlığı ile tespit edebilirler. Bunun için sizler kan vererek bu hormon değerlerine bakıyorsunuz ve buna göre hamile olup olmadığınız ortaya çıkıyor. Biz annelerin ve anne adaylarının daha doğrusu tüm kadınların en büyük özelliğidir sabırsızlanmak. Özellikle hamilemiyim değilmiyim gibi süreçleri araştırırken hep bu aralar netten bakarız her şeye.

Yada sağdan soldan sorarız. Şimdi BETA HCG testi yaptıranlar yaptırıp  eline alanlar hamile kaldıklarını nasıl anlayacaklar nasıl anlarlar ? Bunun için sizlere bir adet test örneği sunmak istiyoruz hanımlar. BHCG TESTİ ÖRNEĞİ olarak aşağıda yer alan rakamsal verilerdeki çıktılar her kadında aynı olmayabilir. Dolayısı ile buradaki rakamlar yaklaşık olarak kaç haftalık hamile olduğunuza işaret eder. Lütfen net olarak bebeğin kaç haftalık olduğunu, kaç haftalık hamilelik yaşadığınızı anlamak üzere, uzman doktorunuzdan Ultrason ile muayene isteyin. Zira en net sonucu ultrason verileri sunacaktır bilginiz olsun hamilemiyim.org kullanıcıları...

Bhcg testi örneği kadınlar kulübü

Aşağıdaki teste bakarak hamilemisiniz değilmisiniz anlayabileceksiniz. Burada yer alan değerlerden bir şey anlamayanlar bizlere bu konunun altından yorum atabilirler. Testinizin sonucunda ne yazıyor ise lütfen bize bildirin ona göre sizlerin kaç haftalık hamile olup olmadığına hamilemisiniz onada bakalım.

bETA hCGE DEĞERİNE GÖRE HAMİLELİK HAFTASI

Yukarıdaki tablolardan anlamayan arkadaşlarımız, lütfen konuda belirttiğimiz HCG mIU/ml değerlerinizi yazın bizlerde sizlere hamilelik durumu olup olmadığnı, var ise kaç haftalık hamile olduğunuzu yazalım.

Başka bir hcg testi örneği resmin de de daha iyi anlaşılacağını düşündüğüm için ekleme yapıyorum meleklermekanı sitesine ayrıca teşekkür ediyorum bu değerli resim için

BETA HCG DEĞERLERİNE GÖRE HAMİLELİK HAFTASI 

ÖNEMLİ HATIRLATMA: Değerli anne adayları, regl tarihinize 3 gün kala Baş dönmesi bulantı ve göğüslerde hassasiyet, karında batma gibi belirtiler var ise testi yaptırınız. Daha erkenden yapılan testlerde bhcg hormonu değerlerini alamayabilirsiniz. Erken yaptırdığınızda tarafımıza gelen baya soru var. Şöyleki; Erken yaptırdığım bhcg değerleri sonradan yükselir mi diye soruyorsunuz evet anne adayları, erken yaptırdığınız testin sonucu da net olmayacağına göre, bu değerler daha sonradan artış gösterebilir. Beta hcg örneği BURADAKİ  linkinden daha ayrıntılı şekilde yazılmış dileyen arkadaşlarımızın incelemesi için bağlantıyı paylaştık. Sorularınız olur ise lütfen bhcg testinizi yaptırdıktan sonra değerleri ile birlikte bizlere dönüş yapın kaç haftalık hamile olduğunuzu bizler söyleyelim.

1 Haftalık Gebelikte Beta Hcg Değerleri Nedir ?

Sizlere yukarıdan tablo olarak verdik ama yazma ihtiyacı da hissediyoruz. Hamileliğinden şüphelenen ve kandan gebelik testi yaptıran kadınlarımız değer aralıklarınız 10-50 arasında ise bir haftalık hamilesiniz demektir.

2 Haftalık Gebelikte Beta Hcg Değerleri Nasıldır ?

Hastaneye gittiniz ve kan tahlilinizi verdiniz çıkan sonuç aralığı 50-500 arasında ise, bu sizin ortalama iki haftalık hamile olduğunuzu gösterecektir.

3 Haftalık Gebelikte Beta Hcg Değeri Kaçtır ?

Yine yaptırdığınız testin sonucunda ortalama değerler 100>5000 arasında ise bu sizin üç haftalık hamile olduğunuzu gösteercektir.

4 Haftalık Hamilelikte Bhcg Değerleri nedir Örneği ?

Kandan yapılacak gebelik testinin sonucunda eğer değerleriniz 500-10.000 arasında çıktı ise bu sizin ortalama 4 haftalık hamile olduğunuzu kesin olarak gösterir.

5 Haftalık Hamilelikte Kandan Bhcg değeri nasıl anlaşılır ?

Sonuc yüzde yüzdür eğer sizin yaptırdığınız hamilelik kan testinin sonucunda 1000>50.000 arasında bir değer çıkıyor ise, bu sizin 5 haftalık hamile olduğunuzu kesinlikle gösterecektir.

Testinizi yapın ve bizlere değerleri gönderin, sizlere kaç haftalık hamile olduğunuzu hemen söyleyelim.

SORU: Beta hcg değerleri kaç olmalı

Haberi Okumak için Tıklayın

Sevgiler. Allah, isteyen tüm meleklere hayırlı bir evlat nasip etsin İnşAllah. Beta hcg testinin sonucu yüzde yüz doğrudur. Tabiki bunun takibini yapılması ve 2 gün 4 gün ara ile testin tekrarlanması gerekiyor. Zira bu bebeğin rahim haricinde başka bir yerde tutunmaya çalışması ile dış gebelik oluşmuş olabilir. Bu değerlerin ikişer gün ara ile ortalama 2 kat artması gerekiyor. Ancak o zaman net olarak hamileliğinizin yüzde yüz olduğu doktorunuz tarafından size söylenebilir. Bunu dip not olarak veriyoruz.