X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Cinsiyet tahmini doğru çıkanlar

Cinsiyet Tahmini Doğru çıkanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de bir araya geliyor. 

Cinsiyet Tahmini Doğru çıkanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de bir araya geliyor. 

Yüz yıllardır insanlar hamile kaldıktan sonra bebeğim erkek mi kız mı diye düşünmeden kendilerini alamadılar. Düşünün ultrason yok bişey yok ve siz ancak bebeğinizin cinsiyetini doğum yaptığınızda öğreniyorsunuz kızlar :) Tam da bu noktada eskilerin kullandığı bazı yöntemler devreye giriyor. Erkek ya da kız farketmiyor Rabbim dileyen her kese bu duyguyu tattırsın inşAllah.

RAMZİ TEORİSİ İLE Cinsiyet Tahmin Yöntemini Denediniz mi ?

Bu yöntem günümüz teknolojisine dayanıyor ultrason da çekilen resme bakılarak karar veriliyor tabiki bu yöntemin oluşabilmesi için de belirli bir zaman geçmesi, bebeğin yine belirli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor RAMZİ TEOSİNİ BU SİTE tam olarak anlatmış dilerseniz inceleyin kızlar.

cinsiyet tahmini doğru çıkanlar

NUB TEORİSİNE GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ YAPANLAR

Çok fazla kadının katılımı ile bu yönteme dair tüm ayrıntılar BURADAKİ başlıktan verilmiş ise de yanılma payı olan bu yöntemde bu teorinin %88 oranında başarılı olduğu idda ediliyor. Gebeliğinizin 12. haftasından itibaren bu yöntem ile ayrıca bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenebilirsiniz

ÇİN TAKVİMİ İLE CİNSİYET TAHMİNİ YAPANLAR

Benim en çok beğendiğim ve ilk duyduğumda kendime ve dolayısı ile çevremdeki insanlara baktığım beni çok ama çok az yanıltan bu yöntem ile ilgili bizler daha önceden sitemize konu açmıştık. Doğum tarihinize göre yapılan bu test pek yanılmıyor. Tabiki aileniz sizin doğum tarihinizi tam yazdırdı ise denemekte fayda var kızlar aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz. :)

Çin Takvimi Cinsiyet Hesapla

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu yukarıdaki konuya bakmadan önce öncelikle ÇİN YAŞIM KAÇ linkinden yaşınızı hesaplayıp ona göre bakmanız daha doğru sonuçlar alabilmeniz adına önemlidir önce çin yaşım kaç diye bi bakın isterseniz.

YUMURTLAMA GÜNÜNE GÖRE BEBEK CİNSİYET TAHMİNİ

Evet kızlar bir de yumurtlama gününüze göre bebeğinizin cinsiyetinin ne olduğunu söyleyen bir uygulama mevcut, buna göre Ovülasyon yumurtlama tarihi hesaplamasından sonra bu aşağıdaki konumuza bakarak bu yöntemi de kullanabilirsiniz.

Yumurtlama Gününe Göre Cinsiyet Belirleme Hakkında Bilgiler

Haberi Okumak için Tıklayın

YE EKŞİYİ GETİR AYŞEYİ BESLENMEYE GÖRE BEBEK CİNSİYET TAHMİNİ

Evet kızlar en büyük hurafelerden birisi de budur. İşte ben bebeğime hamile iken her halde bir bahçe  dolusu limon tükettim o zaman benim karnımdaki bebek ayşe olacaktır değil mi :D Öyle ya ekşiyi yiyen ayşeyi getireceğine göre cinsiyet kız o zaman :)) Bunun haricinde hangi besinleri canınız çekiyor, neye aş eriyorsunuz bilmiyoruz ama aşağıda yer alan konumuzdan beslenmenize göre bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeniz mümkün. Yani galiba :)

Hamilelikte Beslenmeye göre cinsiyet belirleme mümkün mü ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sitemizde daha da fazla bebeğin cinsiyetini belirleme ile ilgili bir çok yöntem bulunsa da biz sadece bunları yazıyoruz zaman içinde konumuzu güncelleyerek daha değişik ve yanılma payı az olan ya da hurafe olan, ama bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz cinsiyet belirleme yöntemlerini bu konumuza yazacağız. Şimdi soru şu değerli anneler anne adayları.

BEBEK CİNSİYETİ İÇİN SİZ HANGİ YÖNTEMİ KULLANDINIZ ?

Evet bebeğinizin cinsiyetini bu ya da bundan başka hangi yöntemler ile buldunuz. Doğruluk oranı neydi. Siz bizlere hangi cinsiyet belirleme yöntemini tavsiye ediyorsunuz. Site yöneticisi olarak ben sizlere ÇİN TAKVİMİ İLE CİNSİYET belirleme yönteminin çok ama çok yüksek oranda doğru çıktığını söyleyebilirim. Sıra sizde, siz hangi yöntemi uyguladınız ve doğru çıktı ?

Cinsiyet tahmini doğru çıkanlar kadınlar kulübü hamilemiyim