X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Evde yapılan gebelik testleri nelerdir?

Gebelik şüphesin de  , yapılması gereken tek şey  gebeliğin teyidi için test yapmaktır. Günümüz de iki çeşit test kullanılsa da , bazı hanımlar farklı yöntemler kullanarak gebe olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

Gebelik şüphesin de  , yapılması gereken tek şey  gebeliğin teyidi için test yapmaktır. Günümüz de iki çeşit test kullanılsa da , bazı hanımlar farklı yöntemler kullanarak gebe olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

Bu yöntemler , gerçek sonuçlar vermemekle birlikte kişiyi hayal kırıklığına uğratabiliyor. Geçmişten günümüze , evde yapılan gebelik testlerini sizler için araştırdık. Evde yapılan gebelik testleri nin bir kez daha bilimsel bir gerçeklik taşımadığını da vurgulayalım.

Evde yapılan gebelik testlerinin en bilindiği karbonat. Ardın dan limonla gebelik testi, şekerle gebelik testi, diş macunuyla gebelik testi ,sirkeyle gebelik testi,balık suyuyla gebelik testi gibi. Ne kadar ilginç ve komik değilmi ? Kimin, neden ve nasıl aklına gelir ,böyle şeylerle gebelik testi yapmak !

Limonla gebelik testi şöyle yapılıyor. Bir kaba idrarınızı koyuyorsunuz .İdrarın üzerine yarım limon sıkıyorsunuz . Bu sırada idrarı tepkinmelerini inceliyorsunuz.Limon idarırın dibine çökerse hamilesiniz demekmiş ( yalan) Limon tortusu her haliyle çökecektir. Hamileyken ve hamile olmadığınız dönem de deneyin sonuç aynı .

Karbonatla gebelik testi  nasıl yapılır ? Bir kaba yine idrarınızı döküyorsunuz .Üzrine 1 çay kaşığı karbonat ekliyorsunuz .İdrar köpürürse hamilesiniz.Şayet köpürmezse hamile değilmişsiniz. (Yalan ) Erkek idrarına da dökseniz karbonat yine köpürür.Karbonatın bileşimi köpürmeye müsait. İdrarda asit olduğu için , karbonat döktüğünüzde haliyle köpürcek )

Şekerle gebelik testi ; Bir kaba şeker koyuyorsunuz .Üzerine de idrarınızı döküyorsunuz. Şeker erirse hamileymişsiniz ( Yalan . Şekere hangi sıvıyı dökerseniz dökün  zaten eriyecek )

Diş macunuyla gebelik testi ; Burda beyaz renkte diş macunu kullanılıyor. İdrarınızı  bir kaba koyuyorsunuz .Üzerine diş macunu ekliyorsunuz. Diş macunu maviye dönerse hamilesiniz. ( Yalan )

Soğan testi ; Bir kaba konulan idrarın içine tüm küçük  soğandan atılır.Bu soğan şeyet çimlenirse hamilesiniz demekmiş (Yalan .Soğan idararda da suda da çimlenip yeşerir )

Sevgili hanımlar , bu tür şeyleri eğlence niyetine yaparsanız yapın fakat şunu bilinki hiç bir geçerliliği yok bu testlerin. Hamilelik şüpheniz varsa, idrar kitlerin den alın yada hcg testi yaptırın. Her iki testte de doğru sonucu alırsınız.Bu yöntemleri uygulamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir.