X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gebelik testi negatif çıktı yinede hamile olabilirmiyim?

GEBELİK TESTİ NEGATİF HAMİLEMİYİM Hamile Olan Olanlar Varmı? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

GEBELİK TESTİ NEGATİF HAMİLEMİYİM Hamile Olan Olanlar Varmı? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Anne olmak bir çok bayanın hayali olduğu gibi,çocuk istemeyen çiftler içinde  kabus olabiliyor..Gerek hamile kalmak isteyen ,gerekse gebe kalmak istemeyen  hanımlar tarafından sayfamıza gebelik testleriyle ilgi sık sorular almaktayız.Bizde gebelik testleriyle ilgili tüm merak edilen detayları sizler için araştırdık.

gebelik testi negatif çıktı hamilemiyim

Gebelik Testi Negatif Çıkıp Hamile Olanlar Var mı ?

Gebelik testi kanda ve idrarda yapılmaktadır. İdrarla yapılan plano testler doğru sonuç vermeyebilir.Testin bozuk olması,tarihin geçmesi hatalı sonuç almanızı sağlar.Bu testleri tercih edicekseniz şayet  iyi kalitede olanları tercih edin.Bu tip testler nedir diye sorarsanız reklama girdiği için isim vermiyor,sadece pahallı olduğunu  söyleyebiliriz..İdrarla yapılan gebelik testleri, en doğru sonucu  sabah ilk idrardan yapılan idrar örneğiyle vermektedir.Bu nedenle idrarla yapılan gebelik testlerinin,  sabah ilk idrarla yapılması daha güvenilir sonuç verecektir. Bir diğer gebelik testi ise kanda bakılan hcg testidir.Hcg testi kesin ve net sonuç verir.Yanılma payı kesinlikle yoktur. Hcg testi ve idrarla yapılan  gebelik testi beklenen menste en az 3 günlük gecikme söz konusu olduğunda yapılmalıdır..

2 3 4 haftalık gebelikte beta hcg değeri

Haberi Okumak için Tıklayın

 

Bir diğer merak edilen sorulardan biride  evde test yaptım negatif  hamile değilmiyim diye bize sık yöneltilen bu soruya açıklık getirelim.Gebelik belirtilerini yaşıyorsnuz, test yaptınız ve testiniz negatif.Testi erken yapmanız  sonucu etkiler.Bu yüzden yukarda belirttiğimiz gibi testi mutlaka mens gecikmesi olduğunda yapılmalısınız.

Beta hcg testi ne zaman yapılmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelik Testi Negatif Çıkanlar Beta Hcg Testi Yaptırın

Testi yapmadan önce kullanma klavuzunu da okuyun ,sonucu erken değerlendirmeyin.Ne kadar beklemeniz gerektiği kulanma klavuzunda yazar.Ayrıca test öncesi bol sıvı aldıysanız sonuç negatif çıkabilir.Bu yüzden sabahın ilk idrarıyla test yapılmasını tavsiye ediyoruz. Peki evde bir kaç test yaptınız ve sonuçlar hem negatif hem pozitif ne yapmanız gerekicek ?Mutlaka kesin  ve net sonuç için hcg testi yaptırmanızı öneriyoruz..

Hamilelik testi negatif ne demek ama adet olmadım Diyenler

Gebelik testleri silik çıkarsa ne yapmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelik testlerinde dikkat edilmesi gereken önemli bir hususu atlıyorsunuz sevgili kadınlar. Lütfen bu testi sabah idrarınız ile yapınız Maksimum 10 dakika beklediğinizde sonuç ne ise o doğrudur. Daha sonra bekliyorsunuz ve aradan bir iki saat yarım saat geçiyor ikinci çizgiyi silik görüyorsunuz ve hamilemiyim diyorsunuz. En net sonucu bhcg kan testinden alırsınız yüzde yüzdür sonucu BETA HCG TESTİ asla yanılmaz.

 

Beta Hcg Sonuç Değerlendirme

Haberi Okumak için Tıklayın

Kanda gebelik testi , idrar testinin saptayamadığı veya ultrason ile görülemeyen gebeliklerin tespitinde kullanılmasının yanında, dış gebelik , düşük , mol gebeliği teşhis ve takibinde kullanılır.Gebelik testinin pozitif çıkması vücutta gebelik varlığının kesin kanıtıdır ancak bu gebelik normal bir gebelik olmayabilir.  Gebelikten kesin olarak söz edebilmek için, yapılacak ultrason muayenesinde de kesenin görülmelidir.Yaptığınız testin sonucuna göre mutlaka hekim kontrolünde olun..

Sorularınız var ise lütfen çekinmeden bize gönderiniz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM