X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gebelik Testi silik çıkarsa

Gebelik testi silik çıkarsa hamilemiyim Gebelik testi silik çıkıp hamile olanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de sorularına cevap buluyorlar

Gebelik testi silik çıkarsa hamilemiyim Gebelik testi silik çıkıp hamile olanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de sorularına cevap buluyorlar

Biz kadınların özellikle çok meraklı olduğu ve bu tür testleri çok çok erken yaptığı ortada. Sitemize gelen yorumlara baktığımızda regline 15 gün kalan yada ilişkinin hemen üç gün sonrasında bu testi yapmayı düşünen, hamilelik belirtilerini bire bir psikolojik olarak hisseden çok sayıda kadın olduğunu gözlemliyoruz. Acelecilik malesef biz kadınların yapısında var arkadaşlarım hemen hemen bütün kadınlar aynı şekilde ilerliyoruz. Tabiki mevzu bebeğin geliyor olması durumu ise biraz çığrından çıktığımızı kabul etmemiz gerekiyor öyle değil mi ?

EVDE GEBELİK TESTİ NASIL YAPILIR 

Gebelik testi silik çıktı diyor iseniz, Öncelikle net olarak bunu bilmeniz gerekiyor arkadaşlarım adetim geçti ne zaman test yapayım en net hamilelik belirtilerini en kısa sürede bir haftada öğrenebilir miyim ? Tüm sorularınıza cevap vereceğiz ama sizlerin öncelikle evde gebelik testlerinin doğru bir şekilde nasıl yapıldığını biliyor olmanız gerekiyor. Bunu sizler için yazmıştık hemen aşağıdaki konudan inceleyin isterseniz.

SORU: Evde Gebelik Testi Nasıl Yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebelik testi neden silik çıkar ? Silik çıkanların yaptığı hatalar şunlardır:

  • Gebelik testlerinin yanlış yapılması,
  • 10 dakikadan daha fazla beklenilmesi,
  • Özellikle sürenin geçiminde hamile olduğunuzu gösteren bölümü silik görebilirsiniz.
  • Gereğinden fazla idrarın ilgili hazneye boca edilmesi,
  • Acele edilmesi

hamilelik testi sonucum silik çizgi

Sevgili anne adayları İdrarınızla hamilelik testini yaptı iseniz ve ilk 5 - 10 dakika içinde testte değerler silik çıktı ise muhtemel hamileliğiniz başlamış demektir. Bu durumu kesinlikle tecrübelerime ve sitemize gelen yorumlara dayandırarak söylemek istiyorum sizlere. Bu durumda testi bir kaç gün sonra daha belirgin oluyor mu olmuyor mu  diye yenlemeniz gerekmektedir. Net sonuç için bhcg testi yaptırabilirsiniz. Bu testin sonucunda değerler hakkında bilginiz yok ise Bhcg Testi Değerleri ismi konumuza göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

https://www.hamilemiyim.org/gebelik/yuzde-yuz-hamilelik-belirtileri-arayanlar-3082.html

Bu hususta sorularınız olabilir. Net olarak yazmak istediklerinizi isminizi cisminizi gizleyerek bizlere iletebilirsiniz. En kısa sürede uzmanlarımızın doğru cevaplar ile, sizlere dönüş yapacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca buradaki site değerlerinizin sonuçları nedir söylüyor inceleyebilirsiniz kızlar. Yorum da isterseniz yine 2. çizgisi silik olan kadınlar kendi aralarında bunu değerlendirmişler bakmanızda fayda olduğunu düşünüyoruz.

Tabiki sizler merak ediyorsunuz gebelik testi silik çizgi örnekleri nasıl olur diyorsunuz sizlere bunlarla ilgili bir kaç örnek vermek istiyorum ki durum daha da netlik kazansın arkadaşlarım. 

Gebelik Testi Silik Çizgi Örnekleri Resimleri

GEBELİK TESTİ SİLİK ÇIKARSA