X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamile kalmak için ne yapmalı kadınlar biliyor musunuz ?

Hamile kalmak için ne yapılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Hamile kalmak için ne yapılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Bu yazımızda yine sayfamıza sık yöneltilen bir soruya değineceğiz. Hamile kalmak için ne yapmalı ?Bir çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda farklı nedenlerden dolayı  sıkıntılar yaşamaktadır. Gebe kalmaya engel sıkıntıları ve alınması gereken önlemleri,hamile kalmak için en uygun zamanı,hamile kalmak için ilişkinin sıklığı,hamile kalmayı zorlaştıran faktörleri bu yazımızda bulabilirsiniz..

hamile kalmak istiyorum ne yapmalıyım

Düzenli ilişkiye rağmen hamilelik oluşmaması  durumunda öncelik bir kadın doğum uzmanına görünmeniz olacaktır.Hekime görünmeniz gebeliğe engel durumların saptanması için en doğru  seçimdir..Hekim kontrolü sonucu kısırlığa dair hiç burum saptanmamış ise o zaman vereceğimiz bilgilere dikkat edin.. Öncelikle yumurtlama dönemine yakın zamanlarda ilişkiye girmeye özen göstermek gereklidir.Bunun için Yumurtlama dönemi linkimize tıklayabilirsiniz.YUMURTLAMA DÖNEMİM NE ZAMAN . Buraya tıklayarak otomatik hesaplayıcı ile yumurtlama gününüzü hesaplayabilirsiniz.

Hamile kalamayacağınız korkusuna kapılmayın. Rahat olun, ilişkiyi zorunluluk olarak görmeyin.  Haftada 2 veya 3 kere düzenli ilişki hamilelik şansını arttırmak için yeterlidir.  Adet düzeninizi takip edin, adetin başlangıcından sonraki 9, 11,13, 15 ve 17. günlerde ilişkiye girmeye çalışın ..

SORU: Hamile Kalmak İstiyorum neden kalamıyorum ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Düzenli ilişki  yumurtlama döneminizde spermlerle yumurtanızı bir araya getirme şansınızı artıracak İlişki sonrasında hiç ayağa kalkmadan sırt üstü 15 dakika yatmanız gebe kalmanızı kolaylaştırıcaktır. Gebelik şansını arttıran pozisyonlar yoktur bu yüzden pozisyon önemli değildir..İlişkide kayganlaştırıcı ,tükürük mümkünse kullanılmamalıdır. Bunlar spermi öldürür.

Hamile Kalmak İstiyorum Ama Kalamıyorum Neler Yapmam Gerekiyor ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Tek yönlü beslenmenin yumurtlama üzerinde kötü etkisi var. Dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat edin..Sizde veya eşinizde medikal bir durum da olabilir ve bunu ne kadar çabuk tespit ederseniz o kadar çabuk düzeltip bebek sahibi olabilirsiniz. Bu yüzden yukarıda anlattığımız gibi düzenli ilişkiye rağmen çocuk sahibi olamıyorsanız mutlaka kadın doğum uzmanına görünün..

Her şey yolunda ise burada yazılanları yaptıysanız belkide hamilesinizdir HAMİLEMİYİM TIKLA ÖĞREN 

Hangi günler hamile kalınır her dönem gebe kalmak mümkünmü ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Ateş Ölçme yöntemi ile hamilelik isteyenler de bakabilirler

Hamile kalmak için ne yapılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim