X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilelik Ne Zaman Belli Olur

Hamilelik Ne Zaman Belli Olur Hamilelik İlk hafta Belirtileri - Kanda Gebelik testi yüzde yüz sonuç alabileceğim hangi test var Hamilemiyim Kadınlar Kulübünde

Hamilelik Ne Zaman Belli Olur Hamilelik İlk hafta Belirtileri - Kanda Gebelik testi yüzde yüz sonuç alabileceğim hangi test var Hamilemiyim Kadınlar Kulübünde

Beta hcg testi kanda ne zaman yapılmalı ne zaman yapılırsa uygun olur ve sonuç verir ?

Gebelik hemen hemen bütün kadınların rüyalarını süslüyor. Ya da her ilişki ertesinde hatta bi kaç saat sonra acaba hamilemiyim diye kafa bulandırıyor. Bundan önce sizlere ulaştığımız binlerce yorumda da belirttiğimiz üzere biz kadınlar malesef bu gebelik hususunda inanılmaz erkenci ve meraklıyız. Ne yapabiliriz ki, Yaradan öyle yaratmış işte. İnanılmaz meraklıyız ve sorgucuyuz yapacak bir şey yok. Ama aslında yapılacak olan şey hamileliğinizin ne zaman ortaya çıkacağınızı bilmeniz. Yoksa takıntılardan emin olun kafanızı kaldıracak durumunuz kalmaz.

Değerli hamilemiyim.org kullanıcıları, merak ettiğinizi biliyoruz ve test yaptırmak istiyorsunuz... Hamilelik ve gebelik şüphesi beyninizi kemiriyor. Peki Adetinize daha diyelim ki 10 gün var ne yapacaksınız ? Bu kandan bhcg testini ne zaman yaptırırsanız sonuç alabilirsiniz ?

Beta hcg testi ne zaman yapılmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Kandan beta hcg testi ne zamap yapılmalıdır ?

Normal şartlarda bu testi adetinize üç gün kala yaptırabilirsiniz. Kesin sonuç için adet üzerinden 3-5 gün geçmesini bekmeyiniz. Peki üç gün kala yaptırdığımda sonuç alabilir miyim ? Evet alırsınız. Beta hcg testini her hastaneden belirli bir ücret karşılığında yapıyorlar. Ailenize bildirmiyorlar bilginiz olsun öyle bi görevleri yok sonucu yüzde yüz kesindir. Dünya üzerinde henüz bundan daha net sonuç veren bir test yoktur. Güvenebilirsiniz ve kullanabilirsiniz.

Acaba Hamilemiyim Nasıl Anlarım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Peki Beta hcg testinde yazılan değerler neyi ifade ediyor ?

Testi yaptırmanın acısı hiç bir şekilde yok küçük bir damla alınan kanla bakılıyor. Test sonucunu aldığınızda aşağıdaki değerlerin olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. 5 ve üzeri değerler için hamilelik olduğunu söyleyebiliriz.

Yukarıdaki değerlere bakarak sağda gördüğünüz 5 ve üzeri değerlerin, bebeğinizin kaçü haftalık olduğunu gösterdiğini görebilirsiniz. Bu arada buradaki rakkamlar yaklaşık rakkamlar olup, hiç bir sayı karşılığında net olarak bebeğiniz şu kadar haftalıktır diyemezsiniz, kimsede diyemez. Bebeğin kaç haftalık olduğunu en iyi ultrasonla görmeniz mümkündür.

Beta HCG testi sonucuna göre kaç haftalık hamileyim

Haberi Okumak için Tıklayın

beta hcg, bhcg değerleri, betahcg değerleri, beta hcg sonucuna göre hamilelik, beta hcg sonucuna göre gebelik