X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilelikte Beslenmeye göre cinsiyet belirleme mümkün mü ?

Hamilelikte Beslenmeye göre cinsiyet belirleme mümkün mü ?

Hamilelikte Beslenmeye göre cinsiyet belirleme mümkün mü ?

Çocuk sahibi olmak her çiftin hayalidir. Bir çok çift çocuk sahibi olmak isterken bunun yanında bebeğin kız veya erkek olmasını istiyor.Tabi bu iş öyle ısmarlamayla da olmuyor. Bebeğin cinsiyetini belirlemek için sayısız yöntemler var. Çin takvimi,rus takvimi,beslenmeyle cinsiyet belirleme vs..Biz beslenmeyle cinsiyet belirleme konusuna değinicez. Peki, beslenmeyle  cinsiyet belirlemek mümkünmü? Tüm detaylar yazımızda.

Erkek bebek için beslenme diyeti Kız bebek için beslenme diyeti diye bir şey var mı ?

Düzenli ve dengeli beslenmenin sağlık açısından nasılki olumlu etkileri var ise bebeğin cinsiyetini de belirleme de son derece etkili olduğu söyleniyor.Evet yanlış okumadınız beslenme şekliniz bebeğinizin cinsiyetini belirliyormuş.. Uzmanlara göre bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde anne adayının beslenmesinin büyük etkisi bulunmaktadır. Erkek çocuk isteyen çiftlere ve de kız çocuk isteyen çiftlere farklı yöntemler uygulanmaktadır. Yanlız şunu belirtelimki bu yöntem %100 sonuç vermiyor..

Öncelikle uzmanların görüşlerinden alıntıları  paylaşalım. Kız bebek için gerekli olan Y kromozomları bazik, erkek bebek için gerekli X kromozomu da asidik ortamlarda gelişmektedir. Burdan yola çıkarakta

kız bebek diyeti yapanlar

KIZ BEBEK İÇİN BESLENME DİYETİ

. Kız bebek isteyenlerin yemesi gerekenler şunlardır

. Balık

.Marul

.Süt

.Kalsiyumu yüksek tüm besinler

ERKEK BEBEK İÇİN BESLENME DİYETİ 

. Erkek bebek isteyenlerin tüketmesi gerekenler.

  1. Protein olarak zengin et
  2. Yumurta
  3. Peynir
  4. Et grubunun tamamı

Gibi ürünlerin tüketilmesi ile erkek bebek sahibi olabilirsiniz.

Kkız çocuk isteyenlerin beslenmesinde balık, marul ve süt gibi kalsiyumu yüksek besinler tüketmeleri gerekirken, erkek isteyenler ise proteyince zengin et ve yumurta gibi ürünler tüketmelilerdir. İstatistiksel veriler doğrultusunda beslenme şeklinize göre cinsiyeti tutturma oranınız %80. Başarı oranı ciddi oranda yüksek.. Araştırmalar her ne kadar kesin bir sonuç vermemiş olsa da, hamilelik döneminde yeme alışkanlıklarınız ve düzeniniz bebeğiniz cinsiyetinden önce sağlığı için çok önemlidir.

Bebeğimin cinsiyeti kızmı yoksa erkekmi ?

Haberi Okumak için Tıklayın

ERKEK BEBEK KIZ BEBEK HURAFELERİNE GÖZ ATALIM :)

Bir de geneleksel hurafe olan yöntemler vardır. Ye tatlıyı doğur hakkıyı,ye ekşiyi doğur ayşeyi. Oysaki bu iddaları çürüten  tersi durumlar olmaktadır. Hamileliği boyunca tatlı yiyen anne adaylarının kızıda oğluda olmakta. Aynı durum ekşi tüketen anne adayları için de geçerli. Unutmayın ki bazı yöntemleri deneyenler ve istediği cinsiyeti elde edenler tamamen tesadüften ibarettir.

erkek bebek diyeti yapanlar

Beslenme ve cinsiyet ilişkisi hakkında henüz kanıtlanmış bir bilgi yoktur. Ve unutmayınki  her şey takdiri ilahi.Sizin ve bebeğinizin sağlıklı olması herşeyden önemlidir. PGD denilen genetik yöntem dışında bebek cinsiyetini belirleyebilecek hiçbir yöntem yoktur.. Bu yöntemde ülkemizde uygulanmamaktadır. Kıbrısta kullanıldığını biliyorum eğer sizin için çinsiyet her şey ise mutlaka oradaki tüp bebek merkezleri ile görüşün.

Eğer hamile kalmış iseniz kızlar duymuşsunuzdur ÇİN TAKVİMİ diye bir şey var. Vallahi benim baktığım arkadaşlarımın cinsiyetlerini yüzde yüze yakın biliyor. Konu olarak aşağıdaki linkten ulaşınız. Bakın bakalım tutacak mı yorum da atarsınız :)

Cinsiyet tahmini kaç haftalıkken belli olur ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bebeğin Cinsiyeti Ne Zaman Belli Olur ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Çin Takvimi Cinsiyet Hesapla

Haberi Okumak için Tıklayın