X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İlişkiden ne kadar sonra gebelik testi yapılabilir? Hamilelik testi nasıl yapılır ? Gebelik Testi Silik Çıkanlar

İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur kadınlar kulübü hamilemiyim'de. İlişkiden 5 6 7 gün sonra hamilelik belirtileri olur mu ? İlişkiden kaç gün sonra idrarda hamilelik belirtileri belli olur ? Testi ne zaman yapmalıyım doğru gebelik testi ne zaman yapılmalı tüm sorularınıza cevaplar burada

İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Korunmasız ilişki sonrası ilk cinsel deneyimi olanlar yada bir an önce anne olmayı isteyenler tarafından sayfamıza sık yöneltilen sorulardan biride ilişkiden kaç gün sonra test yaparsam gebelik olup olmadığı anlaşılır yönünde. Bizde bu konuya açıklık getirmek için ilişkiden kaç gün sonra gebelik testi yapılır araştırma yaptık. Gebelik testiyle ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz..

İlişkiden 5 6 7 8 9 10 gün sonra hamilelik belli olur mu ?

Evde yapılan gebelik testi adetin gecikmesinden 1 hafta sonrasında yapılırsa doğru sonuçlar verebilir. Bu yüzden gebelik şüphesi olan tüm bayanlara önerimiz bu yöndedir. Adetin gecikmesinden 7 gün sonrasında evde yapılan gebelik testi % 90 ve üstü doğru sonuç vermektedir. Prediktörlerle yapılan gebelik testlerinde bazen yanlış sonuçlar verebilir. İdrarda alınan gebelik testinde tek çizgi çıktıysa bu gebe olmadığı anlamına gelmektedir. Eğer çift çizgi çıkarsa bu çoğu zaman gebe olduğu anlamına gelmektedir.

Hamile Miyim ? Hamileliğin ilk belirtileri nelerdir doğru gebelik testi nasıl yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Eğer çizgilerden bir tanesi soluk, bir tanesi koyu renkte ise bu da erken dönemde bir gebeliğin olduğu anlamına gelmektedir. Yapılacak olan gebelik testlerinde mümkün mertebe adetlerinizin üzerinden geçmesine özen gösteriniz. Adetlerinizin üzerinden geçmeden daha erken şekilde yapabileceğiniz testler ile yanlış sonuç alma ihtimaliniz de malesef bulunmakta. Doğru gebelik testi için aşağıdaki konu sizlere yardımcı olacaktır. 

SORU: Evde Gebelik Testi Nasıl Yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bazı bayanlar testi uzun süre saatlerce bekledikten sonra çift çizgiyi görünce gebe olduğunu düşünür. Lütfen testin kullanma talimatını okuyun. Ne kadar beklemeniz gerektiği testin kullanma talimatında yazar.   Net sonucu ise HCG testi verir. Hızlı ve kesin sonuç verdiğinden, Beta HCG testi oldukça güvenilirdir. Kanda bakılan BETA-HCG hormonu, idrar testinin saptayamadığı dış gebelik, mol gebelik ve düşük  teşhisinde takibinde kullanılan bir testtir.

Evde doğal yöntemlerle gebelik testi

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebelik testi, genelde erken dönemde yapılırsa negatif çıkabilir; hatalı olarak sonuç verebilir. Bunun için en azından ilişkiden 13-14 gün geçmesini beklemekte fayda var.  İdrarda gebelik testi yaptığınızda sonuç negatifse bu sizin kesin olarak gebe olmadığınızı göstermez. Mutlaka emin olmak için hcg testi yaptırmanızda fayda var..

GEBELİK TESTİ SİLİK ÇIKARSA KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM 

Yapılan gebelik testlerinde silik çıkma durumu ile karşı karşıya kalan kadınlarımıza en net bilgileri aşağıdaki konudan bulabilirsiniz. Ya testi yanlış yaptınız. Ya da çok beklediniz ayrıntılar için konumuzu takip edip bakabilirsiniz. 

Gebelik Testi silik çıkarsa

Haberi Okumak için Tıklayın

GEBELİK TESTİNİ ALAMIYORUM DOĞAL YÖNTEMLER İLE GEBELİK TESTİ NASIL YAPILIR ?

Net ve bilimsel olmamakla birlikte, yapan kadınlarımızın güvendiği ve doğru sonuç alıyoruz dedikleri evde doğal yöntemler ile yapılabilecek bazı testler var. Dediğimiz gibi bilimsel bir yanları yok. Yüzyıllar boyunca Anadolu'da yaşamış ve bu testleri uygulamış , doğru sonuç almış kadınlarımız var yapmak isterseniz konuları veriyorum sizlere.

Evde doğal yöntemlerle gebelik testi

Haberi Okumak için Tıklayın

Evde Limonla Karbonatla Gebelik Testi Yapanlar

Haberi Okumak için Tıklayın