X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İlk aşılamada hamile kalanlar burada mı ?

İLK AŞILAMADA HAMİLE KALAN var mı HAMİLE KALMA ORANI NEDİR kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesinde 

İLK AŞILAMADA HAMİLE KALAN var mı HAMİLE KALMA ORANI NEDİR kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesinde 

Çocuk sahibi olamayan bir çok çift tarafından sayfamıza yönlendirilen sorulardan biride ilk aşılamayla hamile kalınırmı,aşılamayla hamile kalma oranı nedir gibi.Aşılama aslında spermle yumurtanın buluşma şansını arttırmak üzere fizyolojiyi desteklemek amacıyla yapılan bir işlemdir. Aşılama tedavisinde kadının yumurtaları ovülasyon sağlayıcı ilaçlarla uyarılır .Erkeğin spermide özel bir yöntemle yıkanır ayıklanır va rahime kataterle bırakılır.Aşılamada spermlern gidecekleri yol kısaltılır yumurtalara çabuk ulaşması sağlanır.Aşılama işleminin başarısı her bir deneme için % 10-15'ler civarındadır.Aşılama sırasında ve sonrasında çok hafif kasık ağrısı olması normaldir, bazı hastalarda hiç ağrı olmayabilir.

Aşılamanın tutması için yapılması gerekenler kadınlar kulübü'nde

Haberi Okumak için Tıklayın

Aşılama sırasında ve sonrasında sıklıkla hiçbir kanama olmaz ancak bazen işlem sırasında kullanılan aletlere bağlı olarak rahim ağzından çok az miktarda veya damla damla kanama, lekelenme olabilir.Aşılamanın yapıldığı gün ve bir sonraki gün cinsel ilişki genellikle önerilmez Tedavi alınan merkezin önerileri doğrultusunda davranılması gerekir.

Aşılama sonrası kanda veya idrarda gebelik testi yapılması kuralları aynı normal kendiliğinden oluşan gebeliklerde olduğu gibidir. Aşılama için gebelik testini 14-15 .ci gün yapabilirsiniz.Hamilelik belirtileri genellikle en erken aşılamadan 3 hafta sonra başlar..Aşılama ile gebelik elde edilemezse (aşılama tutmazsa) adet kanaması sıklıkla aşılamadan 15-20 gün sonra başlar.

Aşılama sonrası gebelik belirtileri ne zaman yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sizler için daha önceden oluşturduğumuz AŞILAMA YAPTIRANLAR ile ilgili bazı konu başlıklarımızı yine bu konu içerisine serpiştirdik onları inceleyebilirsiniz. diliyoruz ki Rabbim isteyen tüm anne adaylarına bebeğinin olmasını nasip etsin. Siz aşılama yaptırdığınıza göre bu konuyu inceliyorsunuz ya da düşünüyorsunuz. Eğer yaptırdı iseniz ve tuttu ise lütfen hangi şehirde hangi hastanede aşılama yaptırdığınızı, neler ile karşılaşıp nelere dikkat ettiğinizi, oranının ne olduğunu diğer aşılama yaptıran kadınlarımız ile paylaşır mısınız ? Emin olun buna çok ihtiyaçları var.

Aşılama Yaptıranlar Kadınlar Kulübü

Haberi Okumak için Tıklayın

Aşılama yaptırıp tutanlar hamile kalanlar var mı aramızda ? Bizlere ne söylemek istersiniz. Yorumlarınız ile değer katıp, bir kadının bebek sahibi olması için onun hayatına dokunur musunuz ?

 

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ