X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İntelliGender ile cinsiyet belirleme yöntemi

İntelligender cinsiyet belirleme testi ile cinsiyet belirleme nasıl yapılıyor ? İntelligender cinsiyet testi kullananlar kadınlar kulübü

İntelligender cinsiyet belirleme testi ile cinsiyet belirleme nasıl yapılıyor ? İntelligender cinsiyet testi kullananlar kadınlar kulübü

İntelligender cinsiyet belirleme yöntemi nedir : 2009 yılında ilk kez adını duyduğumuzda Türkiye'de henüz satışı yoktu ama şu aralar artık bu ürünün satışı yapılıyor kızlar. Çin takvimi haricinde bebeğiniz 10. haftaya geldiğinde %80 başarı oranı ile bu testi alıp yaptırabilirsiniz.

Testi ne zaman kulanabilirim ?

Hamileliğinizin 10. haftasından itibaren testimizi uygulayabilirsiniz. 10 haftadaki  değişimler nelerdir buradan anlatılmış inceleyin isterseniz kızlar. Birçok anne adayı bebeğinin cinsiyetini ultrason ile ancak hamileliğin 20. haftasında öğrenebilmektedir. Intelligender Cinsiyet Belirleme Testi bu süreyi yarıya indirerek müjdeyi sevdiklerinizle hemen paylaşmanıza olanak sağlamaktadır!

intelligender test kullananlar

İntelliGender  Cinsiyet belirleme Testi nasıl uygulanıyor

Testi uygulamak hem çok pratik ve ucuz hem de sadece 10 dakika. Anne adayinin sabah ilk idrariyla yapilan testin sonucu koyu yeşil olursa erkek, turuncuya dönerse bebek kız anlamına geliyor. Yapılan klinik testler sonucu testin doğruluk oranının %90′ın üzerinde oldugu belirtiliyor.

Büyük Meksika merkezli ilaç şirketi tarafından Kasım 2008 ve Mayıs 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen IntelliGender Cinsiyet Tahmin Testi doğruluğu bir yedi aylık bağımsız bir değerlendirme elde edilen sonuçlar, burada yer almaktadır. Sabah ilk idrar ile test edildiğinde testleri% 87.6 doğruluk oranı yansıtıyordu. IntelliGender Testi ithal ve Meksika’da satışa çıkarılmadan önce testi Meksika Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli oldu. Tabiki atadan dededen kalma yöntemlerde yok değil kızlar. Yine bilimsel olarak buna yakın olan ve hemen hemen her kadının bilmese de duyduğu bir yöntem var Çin takvimi.

Bu yönteme göre cinsiyet tutma olayı baya bi yüksek arkadaşlarım bunu daha önceden kaleme alarak sizlere nasıl çin takvimi hesaplaması yapabileceğinizi anlatmıştık. Dilerseniz konumuza bir göz atabilirsiniz. Bende bile tuttuğunu söyleyebilirim inceleyin geri dönüş yapın bana değerlendirelim. Öncelikle çin yaşım kaç bunu bilmeniz gerekiyor önce buna bakın isterseniz.

Testi Türkiye'de bulabilirsiniz arkadaşlarım.

BURAYA BAKINIZ

 

BURADAKİ SİTEDE DAHA HESAPLI ARKADAŞLARIM BURADAN