X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kadınlar Kulübü Hamile Kalamayanların Bilmesi Gerekenler

HAMİLE KALAMAYANLAR Kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesi sizleri bebek sahibi olmaya odaklandıracak öneriler sunuyor.

HAMİLE KALAMAYANLAR Kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesi sizleri bebek sahibi olmaya odaklandıracak öneriler sunuyor.

HER İLİŞKİDEN HAMİLELİK OLUŞMAZ

Hayatın rutini ve olmazsa olmazlardan birisi olan birlikteliklerin tamamında bebek olsaydı dünya nüfüsü heral de 20 milyarı geçerdi hanımlar. Artık her şeyde olduğu gibi hamile kalınacak yöntemlerin araştırılması ve özellikle bebek sahibi olmak isteyen annelerin de bunları planlamaları gerekiyor. Plan bile bilmiyor iseniz biraz sonra sizler için yazacağımız konular hakkında belki de çok fazla bilgiye sahip değilsinizdir. Takip edin bakalım.

hamile kalamayanlar kadınlar kulubü

HAMİLE KALMAK İSTİYORUM Diyor isen Yumurtlama gününü bileceksin

Kişiden kişiye göre değişen regl durumunu sizler için önceden açıklamıştık. regl nedir neden regl oluyoruz. Hamile iken regl olunur mu. Regli bir kadın neden oluyor diye sizler için bir çok açıklamada bulunmuş ve özellikle hamile kalabilmenin en birinci anahtarının yumurta takibi oldluğunu sizlere ifade etmiştik. Yumurtlama gününü bilmeyen bir kadının planlı bir şekilde hamileliğe hazır olması, hazırlanması mümkün değildir hanımlar. Öncelikle siz hangi tarihlerde yumurtlama yapıyorsunuz bunu net olarak bilmeniz gerekiyor. Ayrıntılı konumuz aşağıdadır mutlak suretle inceleyin. Tıkladığınızda bu sayfada kalacaksınız yeni sekmede okuyup bilgilenin ve diğer konular hakkında yazdıklarımızı okuyun. YUMURTLAMA başlıklı tüm konularımı za da ayrıca bakabilirsiniz.

Adet düzensizliği ve yumurtlama günü hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtlamayı arttırmak için kürler ve öneriler

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtlama ovülasyon dönemi hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

 

Şimdi yumurtlama ile ilgili net bilgiler edindiğine göre artık yapman gereken şeyi biliyorsun. Bu dönemlerin üç gün öncesi ve üç gün sonrasına kadar bu günleri boş geçirmeyerek bebeğin olmasını beklemen gerekiyor. Yukarıda sizlere ayrıca yumurta rezervleriniz az ise nasıl fazlalaştırıp arttırabileceğinizi anlatan yazıları ve yöntemleri ekledim kızlar.

HAMİLE KALMAK İSTİYORUM DİYENLER STRESTEN UZAK DURUN

Hamile kalmak isteyen ve hamile kalamayan kadınların en başta yapmaları gereken birinci vazifeleri stres durumundan kesinlikle uzak durmaları yönünde olacaktır. Stressiz bir hayat süren kadınların daha kolay hamile kaldıkları kanıtlanmış bir gerçektir. Her durumda ben hamilemiyim diye kendi kendinizi yemenizin ve sormanızın emin olun bir anlamı yok. Bu planlanan gebelikte bilmeniz gerekenleri tam olarak bilir iseniz bunları artık sizler de stres yapmayacaksınız.

Acaba Hamilemiyim Nasıl Anlarım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

HAMİLELİK TESTİNİ NE ZAMAN YAPMALIYIM ?

Net sonuç alabileceğiniz testler ile ilgili bilgiyi verdikten sonra bunu da yazayım sizlere isterseniz. İstediğiniz herhangi bir test ( marka önemsiz kızlar ) sizin işinizi görecektir ama dikkat etmeniz gereken hususları bilmeniz gerekiyor. Hamilelik testini adetleriniz geçmeden yapmayınız ( çok zorda kalan ve merak edenler bir gün kala yapabilirler ) adetine 8-10 gün kala bir kadın eğer hamile ise bunu yapacağı hiç bir test ile öğrenemez. Erken yapar iseniz sonuç alamazsınız. Sağlıklı bir test için adet gününüzün geçmesi gerekiyor. Yukarıdaki konuda yer alan belirtiler sizlerde var ise bu testi yapabilirsiniz demektir.

HAMİLELİK TESTİ NASIL YAPILIR

Sabah idrarınız ile eczanelerden aldığınız herhangi marka bir gebelik testini yaparak maksimum 10 dakika bekleyerek sonuca ulaşabilirsiniz. Bu testlerin sonuçları güvenilirdir ve yüzde yüze yakın sonuç verecekler size. Yani doğru zamanda doğru şekilde yaptı iseniz hamile iseniz bunu öğrenirsiniz. Ama ben bu testlere güvenmiyorum diyor iseniz aşağıdaki açıklama sizin için...

BETA HCG TESTİ İLE  KESİN GEBELİK VAR İSE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Herhangi bir hastaneye giderek vereceğiniz bir tüp kan ile hamile olup olmadığınızı net olarak bir saat içinde öğrenebilirsiniz. Sonuç güvenli ve yüzde yüzdür kesinlikle yanılma payları söz konusu değildir. Bu testi dünyanın kullandığını lütfen unutmayınız. Bazen kişiler 7. adetlerini oluyorlar halen sitemizden bizlere hamilemiyim şeklinde sorular soruyorlar bu mümkün değil.

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın

Bilindik ve okunduk gerçekliğine inandığınız bütün yöntemleri yaptı iseniz ve halen hamile kalamıyorum diyenlerden iseniz belki artık araştırma yapmanızın zamanı gelmiş te geçiyor demektir. Yumurta rezervleriniz iyi her şey mükemmel adetleriniz düzenli yumurtlama gününüzü test ediyorsunuz her şey düzgün ama hamile kalamıyorum diyor iseniz belki de sıkıntı sizde değil eşlerinizde dir.

EŞLERİNİZ VARİKOSEL OLMUŞ OLABİLİR ARAŞTIRIN

Eşlerinde varikosel olan kadınların hamile kalmalarının son derece güç olduğunu biliyoruz. Varikosel kısırlık yapar mı ? Kendi çevremde de eşi varikosel olup hamile kalamayan bayan arkadaşımın eşi, bu ameliyatı olduktan sonra ki birinci çocukları ile arasında 7 yıl var hamile kaldı. Bu konu hakkında sizlere bilgi verdiğim aşağıdaki konum yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Varikosel Ameliyatı Olanlar Olacaklar Lütfen Dikkat

Haberi Okumak için Tıklayın

 

Yine sizlerin hamile kalmasını kolaylaştıracak hamile kalma pozisyonlarını bi kaç gün önce kaleme almıştım bu konu da sizlere yardımcı olabilir bunları da deneyebilirsiniz kızlar. Ama şurası bir gerçek, artık yediklerimizden içtiklerimizden, stres durumlarından kafaların rahat olmamasından dolayı hamile kalmanın güç olduğunu biliyoruz. Yani öyle eski türk filmlerindeki karelerdeki gibi bir gecelik birliktelikten bebek mebek malesef olmuyor. Planlama ve araştırma artık şart.

Hamile Kalma Pozisyonları ( Resimli Anlatımlı )

Haberi Okumak için Tıklayın

 

Eşimde de sıkıntı yok bende de tedavi olduk ama ben hamile kalamıyorum diyor iseniz belkide artık AŞILAMA yaptırma zamanınız gelmiştir kızlar ha ne dersiniz ? Aşılama başlıklı yazılarımı incelerek başarı oranları hemen hamile kalanlar üyelerimizden gelen doktor ve hastane tavsiyelerini bulabilirsiniz.

Sizler, neden hamile kalamıyorsunuz ne testi yaptırdınız durumlarınız nedir sormak istedikleriniz var ise lütfen konum üstünden bana ulaşın. Sizleri doğru şekilde bilgilendirerek yönlendirmeye çalışayım istiyorum.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM

Rahim filmi çektirenler Hamile Kalanlar Var mı ?

Haberi Okumak için Tıklayın