X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kan testi negatif ama hamileyim hamile olanlar

Kan testi negatif çıktı ama hamileyim hamileymişim diyenler kan testi negatif ama adet olmadım diyenler kan testi negatif çıkıp hamile olan var mı diyenler burada buluşuyor. Kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizlere en net bilgileri sunuyoruz.

Kan testi negatif çıktı ama hamileyim hamileymişim diyenler kan testi negatif ama adet olmadım diyenler kan testi negatif çıkıp hamile olan var mı diyenler burada buluşuyor. Kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizlere en net bilgileri sunuyoruz.

Dünya üzerinde hamile olup olmadığınızı anlayacağınız, zaman zaman sitemiz hamilemiyim.org adresin den de sizlere yazdığımız bazı test türleri bulunmakta kızlar. Örneğin Doğal yollarla evde hamilelik testi konumuzda sizlere evlerinizden ( dikkat hurafe içerir ) nasıl hamilelik testini yapacağınızı anlattık. Hatta işi bır tık ileriye götürdük ve limon ve karbonatla hamilelik testi nedir nasıl yapılır onu anlattık.  ( hurafe içerir ) Tabi bu yöntemlerin haricinde eczanelerden edinerek alabileceğiniz idrar testi ile yapacağınız gebelik testleri konumuzda da günümüz dünyasında bu işlerin nasıl yapılması gerektiğini en ince ayrıntısına kadar anlattık. Yani anlayacağınız daha önce sizlere bunları elma ile armut ile barbi bebek ile anlattık nasıl yaptığımızı :) Şimdi soru şu Kan testi ile gebelik yanılır mı ? 

Kan testi negatif ama hamilemiyim

DÜNYANIN EN GÜVENİLİR YÜZDE YÜZ SONUÇ VEREN TESTİ BETA HCG NEDİR 

Kandaki progesteron hormonlarınıza bakarak sizlerin hamile olup olmadığınızı dakikalar içinde, gideceğiniz bir hastanede yaparlar bu testin adı kandan gebelik testi daha doğrusu BETA HCG testidir kızlar. Beta hcg yanılır mı cevap tabiki hayır Sonuçları yüzde yüz dür asla ama asla yanılmazlar. Eğer doğru şekilde ve zamanda bu testi yaptırdı iseniz, sonuç pozitif ise pozitif negatif ise negatiftir. Ayrıntılı beta hcg testi konumuz

Kan Testi Negatif çıktı ama hamileyim bu nasıl olabilir ?

Cevap çok basit. Acaba hamile mi kaldım düşüncesi hemen hemen her kadın gibi sizi de etkiledi heyecanlandırdı ve sizi tabiki hata yapmaya sevk etti ? Peki ne hatası yaptınız. Yaptığınız aslında şu kızlar. Bu testi olması gereken zamanda değil de çok erken yaptınız. Çok erken yapılan hamilelik testleri negatif gibi görünebilir daha sonra hamile kalabilirsiniz. E erken yaptınız bebeğinizi testte göremediniz tek açıklaması bu.

Kan testi negatif olup hamile olanlar var mı ?

Cevap yine basit ve tabiki evet. Bu durumda olan binlerce kadın olabilir. Hatta birisi şu anda bu konuyu okuyarak bizlere evet bende de öyle oldu şundan doyalı diyebilir. Yukarıdaki sebepten başka şekilde tam zamanında yaptım hamilelik testim negatif çıktı diyeceklerin sayısı hiç yoktur. Var ise de yapılan testin merkezini, yani yaptırdığınız testi sorgulamanız gerekir. Onun için bu testleri mutlaka güvenilir hastanelerde yaptıracaksınız.

Kan testi negatif ama adet olmadım bu neden oluyor ?

Bu güne kadar normal regl akışınızda bir sıkıntı olmadı ise yani sürekli olarak ayda belirli zaman aralıklarında adet olan bir kadınsanız ve hamilelik şüpesiyle doktora giderek yada hastaneye kan testi yaptırdı iseniz sonuç ta negatif ise ve halen adet olmadı iseniz tek sorun stres durumudur bunun başka açıklaması zaten olamaz kızlar. Stres ilaç kullanımı hatta antibiyotikler bile adeti geciktirebilir.  Adet olmadım ne yapmalıyım tıklayınız

Kan testi negatif idrar testi pozitif bu mümkün mü ?

Cevap hayır bu mümkün görünmüyor. Yukarıdan sizlere teşekküllü işinin ehli yerde bu beta hcg testi örneğine baktırmanız gerektiğini belirtmiştim. E tamam hastane güzel çok sayıda insan gidiyor kan testi negatif ama idrar testi pozitif diyor iseniz bunun bir tek sebebi var kızlar. Gebelik testini yüzde bir milyon yanlış yaptınız.  Yapacağınız gebelik testini sabah idrarı ile maksimum 10 dakika bekleyerek yapacaksınız. İlk on dakikada sonuç ne ise o doğrudur. Zira sizler bekliyorsunuz yaptığınız gebelik testlerini atıyorsunuz bir yere daha sonra bakıyorsunuz ki 2. çizgi silik ve hemen basıyorsunuz feryadı ya da sevinç çılığını hamilemiyim diye cevap yanlış yaptınız testi olacaktı :) Bakınız Gebelik testim silik çıktı konusuna kızlar.

Kan testi negatif ama hamileyim hamile olanlar konusunda başka sorularınız varsa alalım cevaplandıralım. KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM