X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Karın çektirmeyle hamile kalınır mı? Karın çektirme yöntemi ile hamile kalanlar

Karın çektirme yöntemi ile hamile kalanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de Karın çektirme yöntemi ile hamilelik olur mu atadan dededen kalma geleneksel yöntemlerle çocuk sahibi olmayı düşünüyor iseniz bir kez daha düşünün. Sizlere bilmeniz gerekenlerin tamamını anlatıyoruz.

Karın çektirmeyle hamile kalınır mı? Karın çektirme yöntemi ile hamile kalanlar 

Çocuk sahibi olmayan bir çok bayan ilginç geleneksel yöntemlere başvurarak gebe kalmayı planlıyor. Süt buharında oturma, bel çektirme, göbek kaldırma, bitkisel karışımların buharında oturma, kaynatılmış saman buharında oturma, göbeğe bardak atma vb. yöntemler .Modern tıptaki hızlı gelişmelere rağmen geleneksel sağlık uygulamalarının günümüzde halen kullanılıyor ve çok yaygın bir uygulama.

Geleneksel ilginç hamile kalma yöntemleri

Haberi Okumak için Tıklayın

Sevgili hanımlar bu saydıklarımızın hiç birinin gebe kalma üzerinde olumlu bir etkisi yoktur. Bilakis bu tür uygulamalarla ciddi sağlık sorunlarına yol açabilirsiniz. Özelliklede buharda oturarak vajinal enfeksiyonlara, kasık ovdurarak yumurtalıkların hasar görmesine neden olabilirsiniz. Yıl 2021 tıp çok ilerledi bir takım tetkiklerle kısırlık nedeni araştırılıp teşhis edilir ve ona göre tedavi seçeneği uygulanır. Bu tür geleneksel yöntemlerle sağlığınızla oynamayın.

Hamile Kalmak İstiyorum Diyenlere Yararlı Bilgiler Burada

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu saydığımız uygulamaların hiç birinin  tıbbı anlamda bir mantığı yoktur. Lakin kaplıca gibi şifalı sulara gidebilirsiniz. Gideceğiniz kaplıcanın su özelliğini hangi hastalığa iyi geldiğini iyi araştırın.

Özetle;1 yıla aşkın bir sürede tüm çabalarınıza rağmen çocuk sahibi olamıyorsanız mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünmenizi öneriyoruz. Sağlıklı günler temennisiyle..

Hamile kalmak istiyorum nasıl bir plan yapmalıyım diyenlere bilgiler

Haberi Okumak için Tıklayın

Geleneksel yöntemleri bir tarafa bırakarak artık bilime sarılmanın vakti geldi hanımlar. Bilim ile hamile klmanızı kolaylaştıracak yöntemler ve bilgileri daha önce sitemiz hamilemiyim.org üzerinden sizlere veriyoruz. Konularımızın içinden de, bu konulara ulaşmanızı sağlıyoruz. 

Hamile Kalmak İstiyorum Ama Kalamıyorum Neler Yapmam Gerekiyor ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamile kalamıyor iseniz lütfen bunu bilimle çözünüz. İnternet sitelerinde kadın sitelerinde bu hususla alakalı yazılmış bir çok yazı bulabilirsiniz Ama emin olun bunların tamamı gerçeği yansıtmamaktadır. Tabiki bir çok yorum görebilirsiniz kaldım oldum gibi ama lütfen sağlıklarınızdan olmayınız. 

Konumuzla alakalı her türlü görüş öneri, sorularınızı bizlere iletirseniz, uzman ekibimiz değerlendirerek size dönüş yapacaktır. 

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ