X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Nub Teorisi Nedir Ne Değildir İşte Ayrıntılar

Nub Teorisi Tutanlar yanlış çıkanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Nub Teorisi Tutanlar yanlış çıkanlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Nub Teorisi Nedir Ne Değildir ?

Selam arkadaşlarım herkese iyi bir gebelik dileyerek Nub teorisi hakkında bilgiler sunmak istiyorum. Nub teorisi aslında hamile kalan bir kadının bebeğinin kız mı yok sa erkek bebek mi olacağını gösteren, çoğunlukla doğru çıkan bir tekniktir. Bunu sizlere detaylı olarak anlayım istiyorum. Hamile kaldınız ve 12 haftadan sonra ultrason ile bakıldığında artık bebeğinizin görünürlülüğü ortaya çıktı. Bu durumda bu teoriye göre bebeğin kız mı erkek mi olduğuna bu görüntüye bakılarak karar verilebilir. Nuba göre cinsiyet tahmini tutanlar bir hayli fazladır. Ama bazı şartları var. Dediğimiz gibi çoğunlukla tutar. Ha yanlış çıkanlar yok mu tabiki var yanılma payı da bulunmakta.

https://www.meleklermekani.com/threads/nub-teorisi-ile-cinsiyet-nasil-belirlenir.267709/

Yukarıdaki adreste daha ayrıntılı yazılmış resimleri de oradan alıyoruz net olarak siz nasıl bakacaksınız onu öğretelim size istiyor iseniz. Şimdi ultrason sonucunda  bu çıkıntılara bakılarak bebeğin erkek mi kız mı olduğu ortaya çıkıyor kızlar.

https://www.meleklermekani.com/threads/nub-teorisi-ile-cinsiyet-nasil-belirlenir.267709/

Eğer siz de 92 haftalık gebeliğin sonunda iseniz ultrason ile bakılarak bu zamanda doğruluk oranının %91 çıktığı, 13 haftadan itibaren ultrason ile bakılan kadınların bebeklerinin cinsiyet oranı yüzdesi ise %94 oranında doğru sonuç verdiği ortaya çıkmaktadır.

Bizlere resim yollayarak nub teorisi ile ilgili bizlerden yardım alabilirsiniz. Sizler için değerlendirerek bebeğinizin cinsiyetleri hakkında bilgiler sunabiliriz.

Ultrasonlarınızı bize gönderdiğinizde yukarıdaki resimde yer alan bölümlerin net olarak çıkıyor olması gerekiyor. Yoksa malesef değenlendiremiyoruz kızlar. Bu hususa, özellikle dikkat etmenizi rica ediyoruz. Karışık ve net olmayan resimlerin sonuçlarını ister istemez değerlendiremiyoruz. Yukarıdaki site de değerlendirme yapıyor oraya da gönderebilirsiniz. Dr Kocatepe tarafından yapılan açıklama ile durumu daha net anlayabilirsiniz. Bu bakımdan videosunu sizler için ekliyorum kızlar.

https://www.youtube.com/watch?v=W0FHEYfpATg

Nub teorisini kullanın ya da kullanmayın bilemiyoruz çok düşükte olsa hamilelik testlerinin bile yanılma paylarının olduğunu unutmayın. Uzmanlar tarafından değerlindirme yapılması gerektiğini de ayrıca lütfen unutmayınız.