X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Rahim filmi çektirenler Hamile Kalanlar Var mı ?

RAHİM FİLMİ ÇEKTİRENLER KADINLAR KULÜBÜ Hamilemiyim 

RAHİM FİLMİ ÇEKTİRENLER KADINLAR KULÜBÜ Hamilemiyim 

2020 yılı içinde Çocuk sahibi olmayan bayanların rahim değerlendirilmesi için bir takım teşhis yöntemleri vardır.Bunlardan biride rahim filmidir.Bir çok bayan internetten rahim filmi çekimi çektirenler hakkında araştırma yaparken işlemin ağrılı olduğunu öğreniyor.Yada komşum,arkadaşım,kardeşim rahim filmi çektirdi çok ağrılı bir işlemmiş diye varyasyonlar oluyor.Biz de bu konuya açıklık getirmek için ,bir nebze de olsa korkunuzu yenmeniz için bu makaleyi hazırladık.Rahim filmi çekimi hakkında tüm detaylar konumuzda.

Rahim filmi çekimi  jinekolojide rahim içinin ve kanalların yapısal ve işlevsel özelliklerini incelemede kullanılan bir yöntemdir.Kısırlık değerlendirmesinde istenen temel testlerden birisidir.Adet kanaması sona erdikten birkaç gün sonra çekilir.Normal şartlarda, HSG çekimi esnasında anestezi uygulanmaz.Lakin ağrı eşiğiniz düşükse doktorunuzdan anstezi talep edebilirsiniz.HSG çekimi asnasında ki ağrı sancılı mens gibidir.Bazı bayanlar ağrıyı çok yüksek hissedebilir,bazıları ise hiç bir ağrı hissetmez..Belirtelimki işlem esnasında hafif bir ağrı olur ve bu ağrıda kısa bir süre sonra geçer.

Peki rahim filmi nasıl çekilir? Ne Kadar Sürer Ne Kadar Zamanda Çıkar ?

Röntgen odasında röntgen masasına yatırılacaksınız.Rahime spektulum takılıcak.Rahim ağzına bir kanül yerleştirilirYerleştirilen aletiçinden rahime sıvı verilir. Verilen sıvı rahim içerisine ve oradan tüplere ve tüpler açıksa karın içerisine kadar ilerler. Bu işlem sırasında küçük bir ağrı hissedeceksiniz.İşlem 5-10 dakika sürcek.Filminiz çekildikten sonra  masadan kalkıcaksınız.İşlem bu kadar..

ilaçlı rahim filmi çektirenler hamile kalanlar kadınlar kulubü

Rahim Filmi sonucu ne kadar zamanda çıkar ?

Film sonucunu 10 dakika sonra alırsınız.Böylelikle rahmin iç yapısı, kanalların açık olup olmadığı ve yapıları değerlendirilir. Lekelenme tarzında ya da az miktarda vajinal kanama olabilir. Eğer kanama fazlaysa ya da birkaç günden uzun sürerse mutlaka doktorunuzu aramanız gerekir. Rahim filmi sonrası kendiliğinden gebelik söz konusu olabilir.Bu yüzden birlikteliğinize özen gösterin.Beklenen menste gecikme söz konusu olduğunda  gebelik testi yapmanızı ve hekiminizle iletişime geçmenizi öneriyoruz..

RAHİM FİLMİ ÇEKTİRENLER GEBE KALMA ŞANSLARINI ARTTIRIYORLAR

Rahim filmi ile ilgili can alıcı soruyu en sona bıraktım arkadaşlarım. Rahimlerinizin boşluklarının durumu nedir neden hamile kalamıyorsunuz bunu incelemek üzere yapılan bir röntgen çekme şeklidir aslında. Dokturunuz buna bakarak özellikle neden hamile kalamadığınız ile ilgili net bulgulara ulaşıp ona göre tedavi yöntemi oluşturacak ve sizler hamile kalacaksınız.

Rahim Filmi Çektiren Var mı Hamile Kalanlar Yorum İstiyoruz ?

Rahim filmi ile ilgili bilgiler ışığında hale hazırda rahim filmi çektirenler çektirdikten sonra tedavisini olanlar Ankarada İzmirde İstanbulda ve Adanada diğer büyük şehirlerde nasıl film çektirdiniz neler yaşadınız hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz ya da hastahaneyi memnun kaldınız mı ücret durumu nedir ? Rahatsızlık duydunuz mu  en önemlisi HAMİLE KALANLAR yorum yazabilirlerse seviniriz arkadaşlarım.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM