X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Süt buharında oturup hamile kalmak mümkünmü?

Süt buharına oturup hamile kalanlar hamilemiyim kadınlar kulübü Süt buharına oturmak gerçekten faydalı mı ne kadar oturulur süt buharı sonrası akıntı ve bilmeniz gereken her şeyi bu konumuzdan sizler için bir araya getiriyoruz.

SÜT BUHARINA OTURUP HAMİLE KALANLAR Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Çocuk sahibi olamayan bir çok çift geleneksel yöntemlere başvuruyor ve sağlığıyla oynuyor. Bel çektirmekten tutunda göbek kaldırmaya,ve süt bitkisel karışımların buharında oturmaya kadar bir çok yolu deniyorlar. Süt ve maydanoz karışımından oluşan süt buharında oturma eylemi çok yaygındır

Neden bir türlü hamile kalamıyorum ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Enfeksiyonlar İçin Süt Buharı Maydanoz Karşıımı

Öncelikle bu yöntemlerin bilimsel bir tarafının olmadığını söylemek ile başlamak istiyorum değerli anneler ve anne adayları. Yüzde yüz bilimsel olmasa da kullanımı kişinin kendi insiyatifinde olup en azından içindeki doğal malzemelerle pek te bir yan etkisinin olmadığı bir yöntemdir. Kullanarak hamile kaldığını iddia eden çeşitli üyelerimizin konularımıza yorumlar ile ulaştığını bilmekteyiz. 

Hamile Kalmak İstiyorum Diyenlere Yararlı Bilgiler Burada

Haberi Okumak için Tıklayın

Süt Buharı Neden Kullanmalıyım :

Enfeksiyon durumları son derece önemlidir. Bebeklerinizin olmaması için biçilmiş kaftandır. Enfeksiyonlarınız var ise, sancılarınız çok şiddetli olup illişkilerinizde ağrı, düşük vajinal kaşıntılar yanmalar ve fazlaca akıntı durumu olabilir. Enfeksiyon ile birlikte gelen bu sıkıntılarınız var ise sizlere süt buharına oturmanızı tavsiye ediyoruz. 

Süt ve Maydanoz Buhari Tarifi Şu Şekildedir:

  1. Öncelikle bulabilirseniz orijinal süt ile yapmanız yok ise normal az yağlı yarım litre süt bulmanız gerekiyor.
  2. Sütün içine iyice yıkanmış bir demek maydanozu parçalara bölerek özellikle elle bölmenizi rica ediyorum. Bu şekilde atınız.
  3. Sütünüz tam kaynayana kadar yani buharlar çıkana kadar bekleyiniz. 
  4. Maydanozlarınızı soğuk iken atacaksınız. Orijin süt ile yapacaksanız kaynatılmamış süt ile kaynayana kadar yapmalısınız. 
  5. Buhar şeklindeki bu oluşum için belinize battaniye sarın ve buharın ilgili bölgelerde kalmasını kaçmamasını sağlayın.
  6. Kendinizi olabildiğince sıcak tutun ve buharlama sonrası birliktelik yaşayınız. 

Hamile kalmak için ne yapmalı kadınlar biliyor musunuz ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sevgili hanımlar eğer rahimde iltihap gibi enfeksiyon durumları söz konusu olursa bu tür şeyleri yapmanız iltihabın rahimde pişmesini sağlarsınız ve enfeksiyonu tetiklersiniz. Yumurtlama bozukluğunuz var ve süt buharında oturuyorsunuz bunun ovülasyonu gerçekleştirmekle hiç bir alaka ve ilgisi yoktur. Bu tür yollara başvurmaktansa; Doktor tavsiyesiyle Kaplıcalara gidilebilir. Kararınca dozunda bir herbailst tarafından bitki çayları içilebilir.

Uğraşlarınıza rağmen çocuğunuz olmuyorsa mutlaka çift olarak değerlendirilmeli ve bir kadın doğum uzmanına başvurmalısınız. İnternetten herkesin her dediğine kanıp sağlığınızı tehlikeye atıp kalıcı hasarlar oluşturmayın. Siz her ne kadar da internetten süt buharında oturdum hamile kaldım gibi yazıları okusanızda bunun tıbbi bir gerçekçiliği yoktur. Sağlıklı günler dileklerimizle