X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Test yapmadan hamile olduğumu nasıl anlarım ?

Test Yapmadan Evde Hamile Olduğumu nasıl anlarım nasıl anlayabilirim kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Test Yapmadan Evde Hamile Olduğumu nasıl anlarım nasıl anlayabilirim kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Gebelik kadınlar için eşsiz bir deneyimdir. Gebe kalma hayali kuran bir çok kadın en erken dönemde hamile olup olmadığını öğrenmek ister. Günümüzde saniyeler için de gebe kalmayı öğrenmek gebelik testi ile mümkün. Bunun dışın da bir takım septomları izleyerek hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

evde hamile olduğumu test yapmadan nasıl anlarım

Gebeliğin ilk ana belirtilerin den biri adet gecikmesidir. Bu belirti en kuvvetli septomdur. Kaçırılmış bir dönem size hamile olduğunuzun işaretini verebilir. Fakat adet döneminde gecikme olması sadece gebelikten dolayı olmuyor. Bir çok tıbbi koşul, stres, şehir değişikliği, tüketilen ilaçlar adetiniz de gecikmeye neden olabilir. Peki bu durum da ne yapmalısınız ? Tabiki gebelik testi . Gebelik testiniz negatif sonuç verirse bir jinekoloğa muayene olarak adet gecikmenizin nedenini öğrenebilirsiniz.

Gebe olan bir kadın da adet gecikmesinin dışında yerleşme kanaması görülmektedir. Yerleşme kanaması embriyonun rahimde kendine yer yapması yuvalanmasıdır. Yerleşme kanaması adete bir kaç gün kala kasık ağrısı eşliğinde olan lekelenmedir. Tabi her kadın bu lekelenmeyi yaşamayabilir. Ayrıca yerleşme kanaması adet gecikmesinde de ortaya çıkabilir. Bir çok kadın öyleki adet olduğunu sanıyor. Adet kanaması ile yerleşme lekelenmesi arasındaki fark kanamanın miktarıdır. Yerleşme lekelenmesi adından anlaşılacağı gibi çok az bir lekelenmedir.

Evde doğal yöntemlerle gebelik testi

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebeliğin diğer belirtileri mide bulantısı, gögüslerde hassasiyet,mide bulantısı, baş dönmesi, vajinal akıntı, yorgunluk,halsizlik,ağızda metalik tat, kasık ağrısı sık idrara çıkmadır. Bu belirtileri adete bir kaç gün kala yada gebeliğin 4. haftasın dan itibaren yaşayabilirsiniz.

Gebelik belirtileri ile adet öncesi belirtiler benzerlik taşıyor. Aradaki tek fark adette gecikme olmasıdır. Bu nedenle gebelik şüphesi olan her bayana gebelik testi yapmalarını öneriyoruz. Test yapmadan hamile olduğunuzu % 100 anlayamazsınız. Belirtileri psikolojik olarakta yaşamanız muhtemel. Aynı zaman da bir takım sağlık koşulları belirtilere neden olabilir.

Sevgili okurlar, adetinizde gecikme varsa ve yukarıda yer alan belirtilere sahipseniz yapmanız gereken gebelik testidir. Pozitif bir gebelik testi sonrası mutlaka durum hekim tarafın dan teyit edilmelidir. Evde yapılan idrar testleri zaman zaman hatalı sonuç verdiği için kanda gebelik testi yaptırmanızı öneriyoruz. Test yapmadan hamile olduğumu anlarmıyım ? Başlıklı makalemizi incelediniz. Konuya dair soru ve yorumlarınızı bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilir, sorularınıza en kısa zaman da yanıt alabilirsiniz