X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yumurta sayısı nasıl artırılır ?

Yumurta Sayısı Neden az olur ? Nasıl Artar artar mı bu durumda hamile kalan kadınlar kulübü üyeleri için değerli bilgiler Hamilemiyim Kadınlar Kulübü Üyelerine özel bilgiler

Yumurta Sayısı Neden az olur ? Nasıl Artar artar mı bu durumda hamile kalan kadınlar kulübü üyeleri için değerli bilgiler Hamilemiyim Kadınlar Kulübü Üyelerine özel bilgiler

Kadın kısırlığında  en sık rastlanılan durumlardan biri de yumurtlama sorunları. Düzenli mens olan bayanlarda  ,mens kanaması başlamadan yaklaşık olarak 14 gün önce yumurtlama başlar. Yumurtlama dönemini belirlemek için ovülasyon testleri,hesaplayıcılar ,takvim yöntemi,salgı inceleme gibi yöntemler kullanılır.Yumurtlama gerçekleşmez ise gebelikte olmaz.Bir kadının hamile  kalması için yumurtlaması şarttır. Yumurta tembelliği ,yumurta sayısı az olanlar da gebelik tedavi ile  sağlanabilir.Bunların yanın da bir takım kürlerlede yumurta sayısı  artırılabilir,yumurtlama sağlanabilir..Yumurta sayısı nasıl çoğaltılır,yumurta sayısı nı çoğaltan kürler,yumurta sayısı nı artırmanın yolları  tüm detaylar yazımızın devamın da.

Gebeliğin oluşabilmesi için sağlıklı kaliteli yumurtaya ve sperme ihtiyaç vardır.Günümüzde bir çok bayan yumurtlama sorunun dan dolayı gebe kalamamaktadır.Tedavisi mümkün olan yumurtlama sorunun nedenleri stres,obezite, polikistik over  ve adetlerin seyrek olması dır.Yumurtlama sorunu hormon tetkitleri ve usg ile belirlenebilir.Teşhis edilen yumurtlama bozukluğunda ovulasyon indüksiyonu uygulanır.

Eğer yumurtalarınızı arttırmak istiyorsanız hemen hamile kalabilmek adına daha önceden açmış olduğumuz bu konumuz size yiyecekleriniz hususunda çok değerli bilgiler sunuyor incelemek ister misiniz ?

Yumurtlamayı arttıran yiyecekler bitkileri biliyor musunuz ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hormon bozukluğu,yanlış beslenme stres  hamile kalmada engel teşkil eden sebeplerdendir.Bu saydıklarımız kalitesiz  yumurta üretimine sebep olabilir.Bu yüzden  gebelik elde edemiyorsanız öncelik hekim kontrolü olmalı .Daha sonra doğru beslenme önerilerimizi dikkate almalısınız. Çocuk sahibi olmak  için tedavinizin yanın da bitkisel çözümleri,şifalı bitkileri ,besinleri mutlaka denemelisiniz. Yumurta sayısını artıran önerilerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle çocuk sahibi olmak istiyorsanız  yaşamınızı gözden geçirin.Nasıl besleniyorsunuz,neler tüketiyorsunuz,fazla kilolarınız var mı ? Dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat edin.Alkol ve sigaradan kesinlikle uzak durun.Fazla kilolarınız varsa diyetisyen yardımıyla fazlalıkları verin.Proteine ağırlık verin.Balık,yumurta  bakliyat ve kuruyemişleri tüketin.Kalsiyum içerikli besinlerin döllenme üzerinde inanılmaz olumlu etkileri var.Peynir,süt yoğurt gibi organik süt ürünleri tüketin.Bal ve sarısmsak tüketin.Bal doğurganlığı artıyor ,Sarımsakta ise b vitamini var.Bıldırcın yumurtasının da üreme üzerinde olumlu etkileri olduğu söyleniyor. Ayrıca B 12 vitamini içeren besinler tüketmeye devam edin.Kuryemişlerden en çok tavsiye edileni incir.Bir çok uzman incirin yumurtlamaya faydası olduğunu vurguluyor.Fazla kafeinin üreme üzerinde olumsuz etkisi var.Bu yüzden kafeinden uzak durun.

yumurta sayısı nasıl artar arttıran besinler öneriler

YUMURTA SAYISI NASIL ÖLÇÜLÜR NEDEN AZ OLUR NASIL ARTAR BÖYLE HAMİLE KALABİLİR Mİ BİR KADIN ?

Yumurta sayıları kişiden kişiye yenilenlerden stres durumuna hava kirliliğinden psikolojik duruma kadar bir çok neden ile azalır ölçülme olayını doktorlar yapmalı bunu siz kendiniz her hangi bir test ile bilemezsiniz. bu durumda hamile kalanlar var mı  Tabiki olur döllenecek tek bir yumurta üretmiş olan vücunuz için hamile kalmanız yeterli. Sayının fazla olması hamilelik oranını da çok ciddi bir oranda arttıracaktır o bakımdan sizde doktor kontrolü ile yumurtlamanız eksik ya da az ise bunu arttırmanız gerekiyor.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Tüm bu saydıklarımız  sağlıklı bir gebelik elde etmek için öneridir. Düzenli birliktelik yaşadığınıza rağmen gebe kalamıyorsanız yukarda belirttiğimiz gibi öncelik hekim muayenesi olmalıdır. Sizlerin de bu yumurta sayısı ile ilgili atadan dededen ecdatlardan bildiği bir yöntem olabilir. Bunları kullanmış ve sonuç almışta olabilirsiniz. Böyle bir durumda sizden ricamız, bu değerli bilgileri Kadınlar Kulübü Hamilemiyim üyeleri ve misafirleri ile paylaşmanız yönünde olacaktır. Rabbim, dileyen her kadına bebek nasip etsin inşallah.

Yumurta kalitesini artırmak için kadınlar kulübü