X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yumurtlamayı arttıran yiyecekler bitkileri biliyor musunuz ?

Tembel Yumurtalıklar Nasıl Çalıştırılır Yumurta geliştirici çatlatıcı besinler bunları sağlayan şifalı yiyecekler bitkisel çözümler ve daha fazlası Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Sizleri bekliyor

Tembel Yumurtalıklar Nasıl Çalıştırılır Yumurta geliştirici çatlatıcı besinler bunları sağlayan şifalı yiyecekler bitkisel çözümler ve daha fazlası Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Sizleri bekliyor

Kısırlık günümüzde artık sık görülen  kadın ve erkeğe bağlı durumlardan kaynaklanan bir üreme problemidir.Tıptaki gelişmeler üreme üzerin de yüz güldürücü olsada  her  zaman olumlu sonuçlar alınamayabiliyor. Bu noktada alternatif tıptan da yararlanmak gerekebilir.Yazımızın devamın da kadın kısırlığına ve kadın kısırlığına neden olan yumurtlama sorunu ve tedavisine değinicez.Kadınlarda yumurtlama yetmezliği,kadınlarda yumurtlamaya yardımcı besinler tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

yumurtlamayı arttıran çoğaltan besinler yiyecekler

Kadın ksıırlığında en sık rastalanan dırımlardan biride yumurtlama problemi.Tedavisi mümkün olan bu rahastsızlık bazen tedaviye olumlu yanıt vermeyebilir.Yumurtlama sorunu genelde hormonal,aşırı kilo,stres,sigara ve alkol kullanımı,sağlıksız beslenme gibi durumlardan kaynaklanmaktadır.Çocuk sahibi olmaya karar veren bayanlar öncelikle gebelik planı öncesi mutlaka hekim kontrolünden geçmelidir.Fazla kilolar varsa verilmeli,düzenli beslenmeli,kötü alışkanlıkları bırakmalıdır.Ayrıca stresten uzak durmalı dır.Stres gebe kalmaya engel bir durum teşkil etmektedir.

Yumurta sayısı nasıl artırılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

YUMURTLAMAYI SAĞLAYAN ARTTIRAN ÇATLATICI BESİNLER BİTKİLER HANGİLERİDİR?

Kadınların yumurtlama problemi genellikle en bilindik klomen gibi ilaçlarla tedavi edilmekte ve bir çok bayan bu ilaç tedavisi ile gebe kalmaktadır.Yalnız her hastadan olumlu sonuç alınmayabiliyor.Biz de bu hastalarımıza yumurtlamaya  yardımcı olucak bir kaç öneride bulunucaz.En bilndik önerilerimizden biri incir . İncirin faydası saymakla bitmiyor.Kuranı kerim de bile incirin şifasına değiniliyor.Sevgili hanımlar inciri ister yaş ister kuru tüketin ama mutlaka düzenli tüketin.Özellikle sabahları aç karnına tüketmeye özen gösterin.Günde 3 adet incir yemeniz yumurtlamanıza  yardımcı olucaktır.Eşinizin sperm sayısında problem var ise eşinizde incir tüketebilir.Özellikle de zeytin yağıyla harmanlanmış incir hem kadınlar hemde erkekler için çok faydalıdır.Bir kavanoza incirleri ortadan ikiye bölerek  yerleştirin.Üzerine saf zeytinyağı doldurun ve 7 gün bekletin.7 gün sonrası bu incirleri tüketin.İncirin yanı sıra fındık,kuru üzüm ,ceviz tüketin.

 

Yumurtlamayı arttırmak için kürler ve öneriler

Haberi Okumak için Tıklayın

YUMURTA ÇATLAMASI İÇİN NE YEMELİ GELİŞTİRİCİ BİTKİLER BESİNLER NE YAPMALI ?

Bunların yanın da hayıt meyvası tüketin.Hayıt hormonların dengeli ve düzenli çalışmasını sağlar.Ağrılı adet görmeden yumurtlama problemine ,erken menepoza kadar  bir çok rahatszlığa iyi gelen hayıt Östrojen ve progesteronhormonlarının yetersizliğine karşı da iyi geliyor.Hayıt meyvası nın yararları nelerdir ? Adlı konumuzu  inceleyerek , hayıt hakkın da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.Yarım tatlıkaşığı tohum havanda hafifçe ezilir, orta boy bir subardağı dolusu kaynar  sıcak suya atılır.,üstü kapalı olarak 8-10 dakika demlendirildikten sonra süzülür. Günde 2-3bardak taze demlenmiş çay, soğutulmadan öğün aralarında tüketilir.Hayıtı kesinlikle kaynayan suya atmayın.Ayrıca yumurtlama dönemine geldikten sonra tüketmeyin.Yumurtlama ya yardımcı  besinler hakkındaki konumuzu incelediniz.Konu ile ilgili sorularınızı bizlere bu başlık altından sorabilir, en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.

Yumurtalıklarım az çalışıyor az yumurta üretiyor diyorsanız

Haberi Okumak için Tıklayın

Burada yazılanların haricinde eğer hiç bir sıkıntı yok ise ve hamile kalamıyor iseniz SOĞAN KÜRÜ KULLANMANIZIN VAKTİ gelmiş te geçiyor olabilir değerli anne adayı. Bu soğan kürü mucizesini kullanmak ve nasıl hazırlandığına dair bilgileri hemen aşağıda yer alan konu başlığımdan bulabilirsiniz. MUTLAKA AMA MUTLAKA DENEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUZ.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın