X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Zeytinyağı incir kürü kullanan kadınlara tavsiyeler

İncir kürü kullananlar Zeytinyağı incir kürü kullananlar kadınlar kulübü tüp bebek tedavisinde hamile kalmak için incir kürü kullananlar

İncir kürü kullananlar Zeytinyağı incir kürü kullananlar kadınlar kulübü tüp bebek tedavisinde hamile kalmak için incir kürü kullananlar

Doğanın mucizelerinden birisi incir sevgili hanımlar. Belki de dünya üzerinde genleri ile oynanmamış ve tamamen doğal oran ürünlerin en başında incir geliyor. Peki incir nasıl oluyor da hamile kalmayı kolaylaştırıyor. İzlediğim Saraçoğlu videosunda aslında incir çekirdeklerinin her birinin çiçek olduğu olgunlaştığı ve daha sonra incir çekirdeği olduğunu sölüyordu. Düşünün sadece incirin bir incirin içinde kaç tane incir çekirdeği var bunu da doğurganlığa inanılmaz etkisi olduğunu söylemiş ve anlatmıştı incir kürünün nasıl hazırlanacağını ve uygulanacağını.

kuru incir kürü ile hamile kalanlar

HAMİLE KALABİLECEĞİNİZ EN UYGUN GÜNLER TIKLAYIN

SARAÇOĞLU İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIYOR

A ne güzel çiçek dersiniz mesela kasımpatı lale ya da benzer çiçekleri gördüğünüzde bunu söylersiniz. Bunlar dışa açılan çiçeklerdir. Ama incirin tüm çiçekleri kendi içine açılır. Kapalı olduğundan dolayı aslında incir için de kendi içine açan çiçektir diyebiliriz. Her bir çekirdeği bir çiçek demektir incirin.

Yani bir inciri elinize aldığınızda 500 buketli bir çeçeği elinize almış gibi görebilirsiniz. Tam sap kısmı yukarısı alta doğru o çiçeğin döllenmesi gerekiyor ( incirden bahsediyoruz ) sinek alttan girerek incirin başından içindeki tüm çiçekleri dölledikten sonra uçar gider ve incir varlığını sineklere borçludur. Sinekler nedir niye yaratıldı diye düşünüyoruz ama olmazsa misal incir olmazdı. İkincisi kuşlar taşıyor bunları başka başka yerlere bırakır oralarda da incir bitkisi meydana geliyor.

Hamile kalmak istiyorum nasıl bir plan yapmalıyım diyenlere bilgiler

Haberi Okumak için Tıklayın

KURU İNCİRİN FAYDALARI ŞU ŞEKİLDE SIRALANIYOR

  • Kuru incir kürü Kansızlık  Kan yapıcı özelliği ile kanı az olanlarda kanın artmasını sağlayacaktır
  • Kadınlarda yumurta çatlatıcı olarak kullanılır. Çatlayan yumurtalar ile hamile kalmanız kolaylaşır
  • Hamile kalmayı kesinlikle kolaylaştıran yegane orijinal meyvelerden birisidir
  • Bronşite ve öksürüğe karşı son derece etkili bir yöntemdir
  • Anne sütünü arttırdığı kanıtlanmıştır.
  • Özellikle korona için de vücut direncini yüzde yüz arttırır ( yaş ya da kuru farketmiyor )

Her insanda normalde 6 6,5 litre kan olur ve kansızlığı bulunan kişiler için ( kemiklerin merkezinde üretiliyor kan ) İncir kesinlikle tavsiye edilmektedir.

Bir türlü yumurtam çatlamıyor : ise doktora giden tüp bebek merkezlerinde yumurta çatlatıcı iğne olanlar için de son derece önemli bir besin kaynağıdır. Yumurtaları gelişmeyen kadınların da bunu kullanmaları kesinlikle ve kesinlikle gerekiyor.

İncir kürü hamile kamak için kullanılır hamileliği  kolaylaştırır: Yumurtaların çatlamasında ve büyümesinde son derece etkili bir yöntem olarak kullanılmaktadır. Kurutulmuşunun kaynatılarak içilmesi ile sıkıntılarınızın tamamından kurtulabilirsiniz. Özellikle kuru incir aldığınızda dış yüzeyinde pudra bulunur onu kaynatmadan önce iyice elinizle suya tutarak gidereceksiniz.

NEDEN HAMİLE KALAMIYORUM TIKLAYIN

DOĞRU KURU İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIYOR 

Anlatmaya başlamadan önce kullanacağınız suyun da önemli olduğunun altını çizmek istiyorum özellikle kaliteli su kullanacaksınız. Yarım litre kaynayan suya ( dikkat edin kaynamadan incirleri atmıyorsunuz ) Su kaynamaya başladığı andan itibaren 9 adet kuru inciri içine koyarak 7 dakika kısık ateşte kaynatıyorsunuz lütfen tam süreye dikkat edelim. Tam olarak yedi dakika bittikten sonra ılımasını bekleyeceksiniz. Bi işlemden sonra süzun daha sonra ılıyan kuru incir kürü içindeki incirleri alarak iki parçaya böleceksiniz. Daha sonra öğünlere böleceksiniz.

KURU İNCİR KÜRÜ KAÇ ÖĞÜN TÜKETİLMELİ NASIL İÇİLMELİ

Yukarıda anlattığımız yöntemler ile 9 adet kuru incir kürü ve içindeki su ile birlikte hazırladığınız karışımı 3 e bölüp sabah öğlen akşam yemeklerden 15 dakika önce aç karnına içip eşit şekildeki incirleri de iyice çiğneyerek tüketeceksiniz.

HAMİLE KALMAK İSTİYORUM DİYENLER TIKLASIN

KURU İNCİR KÜRÜ KAÇ GÜN UYGULANIR ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖSTERİR

Bu incir kürünü toplamda 21 gün olarak uygulayacaksınız ayda bir kere yapacaksınız ve 7 gün ara vereceksiniz. Toplamda iki ay uygulayacaksınız. Yani iki ayda 21 gün kullan 7 gün ara ver sonra 21 gün kullan ve işlem tamam. Uygulama sürelerine de bu 7 günlük aralar dahil değildir bilginiz olsun arkadaşlarım sorularınız olur ise bana yazabilirsiniz.

Kuru incir kürü adetin kaçıncı günü başlanır ?

Kuru incir kürünü kullanan kişilerin sorularından birisi de bu arkadaşlarım. Kuru incir kürüne adetinizin ilk günü başlayacaksınız. Tahiri ve takibi kolay olur onun haricinde takibinizi kolay yapabilirsiniz. Bu yazıyı sizlere saraçoğlunun videosu üzerinden yazdım en doğru açıklamaları burada yapmışlar kendisine de güveniyorum. Profesör doktor Saraçoğlu'na anlatımı için teşekkür ediyoruz.

ZEYTİNYAĞI KURU İNCİR KÜRÜ NASIL HAZIRLANIYOR SARAÇOĞLU ANLATTI

Tazesi ya da kurusu özellikle mucize bir şekilde hayatınızı kolaylaştıracak ve kurtaracak bir besindir kuru incir. İncir ve zeytinyağının insan sağlığı için faydaları kesinlikle tartışılmaz arkadaşlarım. Kalsiyum ve fosfor içeren kuru inciri özellikle bilindik yerlerden alınan zeytinyağları ile yapacaksınız şimdi sizlere nasıl yapıldığını anlatalım.

Zeytinyağı incir kürü nasıl yapılıyor :

9 adet inciri tam olarak 4 e böleceksiniz böldüğünüz bu incirleri küçük bir kavanoza koyarak 4-5 kaşık kadar haliz zeytinyağından koyacaksınız ve en az iki gün serin ve ışıksız bir ortamda bırakacaksınız daha sonra bunu her gün üç parçasını zeytinyağı ile birlikte kullanacaksınız. Boğaz enfeksiyonlarını kesecek, sperm kalitelerini arttıracak, astım ve öksürük sıkıntısı çekenlere iyi gelecek mucize karışımı güvenle kullanabilirsiniz.

Kuru incir Zeytinyağı Kürü Kaç Gün yapılır ne zaman başlanmalı 

Kolesterolünüzü düzenleyecek olan bu kür için ne zaman başlarsanız başlayın ama bir ay kullanacaksınız. 1 ay boyunca devam edeceksiniz ve ara verilmeden kullanmaya devam edeceksiniz. Ayrıca kemik erimesi içinde bu kür kullanılabilir. Zayıflama için de doğal bir üründür. Bu karışımı kesinlikle kuru incidren yapacaksınız tazez incirden bu kür olmaz malesef.