X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Doktor uyardı o bıçakladı Bakan Koca Sonrasında Açıklama Yaptı

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gelen bir kişi doktor tarafından uyarıldı. Bunu hazmedemeyen Bayram N. ise doktoru belinden ve elinden yaraladı. Durumun duyulmasından sonra ise bakan Koca açıklamada bulundu. İşte detaylar.

ANKARADA DR ERTAN İSKENDER UYARDI VE BIÇAKLANDI

Gün geçmiyor ki artık doktorların yaralanması ve hastanelerde darp edilmesi ile ilgili haberler duymayalım. Değerli hamilemiyim.org kullanıcıları, sosyal medya üzerinden yayılan haber tüm ülkede nefret ile karşılandı. Net olarak neden tartıştıkları belli değilse de, olan doktorumuza olmuş. Sağlık durumu iyi gelişmeler şöyle.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli olan ve poliklinikte görevini ifa eden Ortopedi Asistanı Doktor Ertan İskender, bir hasta ile ilgilenirken, hastaneye gelen ve sağa sola sataşarak taşkınlıkta bulunan Bayram N isimli kişiyi uyarıyor. Bunun üzerine Bayram Ne ile aralarında sözlü daha sonra da şiddete dayalı bir tartışma çıkıyor. Bayram N. doktoru elinden ve belinden yaralıyor. Olay yerine hemen gelen polis ekipleri Bayram N.'yi göz altına almış. Üstelik yapılan araştırılmada Bayram N. İsimli şahsın her hangi bir hastalığının olmadığı ortaya çıkmış. Psikolojik sorunlarının olduğu ile sürülmüş saldırganın. 

HAYATİ TEHLİKESİ YOK 

Doktorun hayati bir tehlikesi bulunmuyor. Olayla ilgili soruşturmalar halen devam ederken, Bayram N. göz altına alınmış durumda. Belirttiğimiz üzere Sosyal medya üzerinden yayılan haberle ilgili Sayın Fahrettin Koca ise bir açıklamada bulundu. Bu açıklama sosyal medya hesabı ile yapıldı. 

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saldırıya uğrayan meslektaşım Ertan İskender'in ameliyatı başarıyla tamamlandı. Kendisiyle konuştum, durumu iyi. Saldırgan adli işlemler için polis gözetiminde. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Canımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin hak ve emniyeti bize emanet” ifadelerine yer verdi. Koca, yaptığı açıklamada Bunun affının olmadığını takip edeceğini söyleyerek sert çıkışta bulundu.

Güncelleme 29.05.2021

ERTAN İSKENDER SON DURUM NEDİR ?

Yapılan ameliyatla malesef doktor Ertan İskender artık ellerini kullanamayacak. Cerrah olan doktorumuz artık malesef ameliyat yapamayacak. Gerçekten çok üzücü bir durum. Sosyal medyanın da gündeminde olan bu konu için binlerce giriş yapıldı. Artık yasaların çıkması en azından doktorların korunmasına yönelik çalışmalar yapılmalı. Yazık gerçekten çok yazık.