X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer günü için hediye seçenekleri sıradışı hediyeler için en sıradışı ve pratik sunum yapan yeri biliyor musunuz ? İşte ayrıntılar.

Sevgililer Günü Hediyesi

Sorgusuz sualsiz kapılıp gittiğiniz duyguların, düzlüğe çıktığınızda güvenli bölgede olduğunuzu söylemesi, sizce de sevgililiği çağrıştırmıyor mu? Sizi sonsuz mutluluğa inandıran o insanı, 14 Şubat’ta aşkın güzelliğine dikkat çekebilmenin yolu, bodo nun sevgi dolu hediyeleri arasından geçiyor. bodo kim mi? bodo, şimdiye kadar düşünüp mükemmel fikir olduğuna inandıktan sonra, nasıl hediye edebileceğinizi bulamayıp vazgeçtiğiniz onlarca muhteşem deneyim hediyesinin toplandığı yer. Özel bir akşam yemeğini, huzurlu bir SPA gününü, hobilere dayanan online veya merkezi dersleri, heyecan dolu aktiviteleri, eğlenceli gezileri, çağın teknoloji adaptasyonunu belli eden sıra dışı oyun etkinliklerini ve daha neleri neleri, bodo ile sevgilinize en şık ve pratik sunumlarıyla hediye edebilirsiniz. Onca hizmeti ancak farklı firmalardan bulabilirsiniz, çok doğru, bodo da öyle yaptı. Sizin için bu gibi hizmetler için en uğrak noktaları ve kaliteli mekanları araştırarak hediye kartına yükleyeceğiniz hediye ücretiyle sıkıntısız deneyimleme imkanı sundu. 

Erkek arkadaşıma ne hediye almalıyım?

İnternette araştırıp kolayca erişemeyeceğiniz hizmet detaylarını bile deneyimlerin açıklamalarının olduğu sayfalardan bulabilirsiniz. bodo dan hem sevgilinize hem kendinize ortak deneyim sürprizi seçtiğinizde 9 ay süren kullanma vakti olacak fakat deneyimleme heyecanıyla ilk fırsatta yaşamak isteyeceksiniz. Çünkü bodo da tüm sürprizler oldukça farklı ve ilgi çekici. Erkeklerin sosyal hayatında büyük rol oynayan adrenalin dolu aktiviteleri burada keşfedin. Deyim yerindeyse kafa dağıtmak veya negatif enerjiden arınmak için oldukça işlevsel olan ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Tekno’’, ‘’Oyunlar ve Parti’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’ ya da ‘’Yemek Workshop’ları’’ başlıklı birçok deneyimi barındıran bu kategorileri, ana sayfaya ilk girdiğinizde beğenisine göre inceleyerek kendinize vakit kazanabilirsiniz. Deneyimi kullanması için ihtiyacı olan, bodo’dan tarafınıza gönderilecek koddur. İster e-sertifika almış olun ister hediye kartı, bu kodu ödeme esnasında bildirdiğiniz takdirde başka bir şeye ihtiyaç duymazsınız.

Erkek arkadaşıma Sevgililer Günü hediyesi

Kusurların yerini güzelliğin aldığı aşk karenizde sonsuz mutluluğa erişiminiz elbette çaba ve anlayışla gerçekleşir. Onun için önemli olan tüm konuşmalarını dinlediğinize memnun kalacaksınız. Yalnız yaşadığı ve pek bilmediğinden lezzetli yemekleri özlediği için ‘’İki Kişi için Türk Yemekleri Yapım Dersi’’ hediyesi verin. Adrenalini tutku olarak görüyorsa ‘’Enduro Sürüşü’’. Proje sunumu gibi yaklaşmakta olan büyük bir gün var ve oldukça endişeli ise ‘’Asya Yakasında Hint Baş Masajı’’ ile biraz sakinleşmesini sağlayın. Doya doya eğlenmek, gülmek, sorumluluklardan uzaklaşıp kendinizi kısa süreli de olsa arınmış hissetmek istiyorsanız her ikinize göre ‘’İki Kişi için Kumsalda At Binme’’. Doğal gidişatın inişli çıkışlı merdivenlerinde önünüzü birlikte görebilmek, bodo’nun deneyim sürprizleriyle sizin başlangıç noktanız olabilir.