X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetim 5 6 gün gecikti hamilemiyim ? Adet olmadım hamile olabilir miyim ? Nasıl anlayabilirim ?

Adetim 5 6 gün gecikti hamilemiyim kadınlar kulübü hamilemiyim'de Adet olmadım hamile olabilir miyim. Hamile olduğumu nasıl anlayacağım. Hangi belirtiler ile yüzde yüz hamile olduğumu anlayabilirim ? Hamilelikle ilgili kafadaki deli soruları cevaplandırıyoruz.

Adetim 5 6 gün gecikti hamilemiyim ? Adet olmadım hamile olabilir miyim ? Nasıl anlayabilirim ?

Her kadın gibi sizlerinde dönem dönem hayatlarında yaşanılan ilişki sonrasında hamilemiyim şeklinde soru işaretleri belirdiğini biliyoruz. Hamilemiyim.Org sitesinde en fazla gelen sorulardan birisi de bu kızlar. Adeti özellikle 5-6 gün geciken bir kadının bunun tespiti için yapacağı şeyleri hemen bekletmeden yazmak istiyoruz. Adetleriniz bu kadar süre geçti ise kesinlikle hamile iseniz bunu anlayabilirsiniz. Tabiki testlerinizi doğru şekilde yapmanız gerekiyor. Bir çok kadının evde gebelik testlerini yanlış yaptıklarını, bekleyerek sonucu gördüklerini de biliyoruz. Doğru bir gebelik testi aşağıdaki konudaki gibi yapılmalıdır. 

SORU: Evde Gebelik Testi Nasıl Yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebelik testini eczanelerden alacağınız kitler ile yapabilirsiniz. Hiç imkanı olmayan bazı kadınlarımızın doğal yöntemler ile gebelik testi olup olmadığını sorduklarına şahit olduk. Hurafe ya da değil denemek isterseniz aşağıdaki gibi testleri de kendiniz evlerde yapabilirsiniz. Yüzde yüz sonuç alabilirsiniz demiyoruz nihayetinde atadan dededen kalma bilimsellikten uzak yöntemler ama gene de siz bilirsiniz başka çareniz yok ise denemekte fayda var.

Evde kocakarı yöntemiyle yapılabilecek gebelik testleri

Haberi Okumak için Tıklayın

Evde doğal yöntemlerle gebelik testi

Haberi Okumak için Tıklayın

Evde Limonla Karbonatla Gebelik Testi Yapanlar

Haberi Okumak için Tıklayın

ADETİM 5 6 7 GÜN GEÇTİ HAMİLEİYİM NASIL ANLAYACAĞIM YÜZDE YÜZ ANLAMAK İSTİYORUM

Yukarıdaki başlıklardan sizlere doğru bir şekilde gebelik testinin nasıl yapılacağını anlatmış olsak ta. Sizler işi şansa bırakmak istemiyor olabilirsiniz. Hamilelik belirtilerini yaşıyor iseniz artık sizlerin bir hastaneye giderek, kan verip BETA HCG GEBELİK TESTİ Yaptırmanızın vakti gelmiş demektir. Bu yöntem ile yüzde yüz hamilelik var ise ortaya çıkacaktır. Beta hcg testlerinin sonuçları yüzde yüz doğrudur ve yanılma payları bulunmamaktadır.

1 haftalık gebelik belirtileri nelerdir beta hcg testi oranları burada

Haberi Okumak için Tıklayın

SORU: Beta HCG testi değerleri düşmesi yükselmesi ne demek ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Beta HCG testi sonucuna göre kaç haftalık hamileyim

Haberi Okumak için Tıklayın

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın

HER ADET GEÇİMİNİN NEDENİ HAMİLELİK OLMAYABİLİR

Öncelikle sizleri tüm hamilelik belirtilerinden an azından yüzde ellisini alıyor olması gerekiyor. Her zaman adet geçmesi demek hamilelik ile örtüştürülmemeli. Zira bazen kullanılan antibiyotik, her türlü ağrı kesici ilacın alımı, nezle durumu, hava değişiklikleri, daha öncesinden o ay içinde geçirilmiş bir hastalık, psikolojik değişmeler, ani sevniç, ani üzüntü bir yakınını kaybetme gibi bir çok sebepten ötürü hassas olan kadın bünyelerinde adetler gecikebilir. Tabi ki ilişki durumu var mı yok sa yok mu bunu en iyi siz kendiniz bilirsiniz. Bu bakımdan ilişkisi olmayanlarda adet gecikmesi için bu sebepler sayılabilir. İlişkisi olan için de bu sebepleri göz ardı etmemek gerekiyor. 

Yüzde Yüz Hamilelik Belirtileri Arayanlar

Haberi Okumak için Tıklayın