X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Ertesi gün hapı kullandım hamile kalırmıyım ?

Ertesi gün hapı kullandım hamile kalırmıyım kadınlar kulübü hamilemiyim - Ertesi gün hapı kullandım hamile kaldım yine de hamile olabilir miyim adet oldum gibi sorularınıza cevaplar bulacaksınız.

Ertesi gün hapı kullandım hamile kalırmıyım ?

Korumasız şekilde birliktelik  yaşayan bayanlar, korunmasız ilişki sonrası istenmeyen gebeliği önlemek amacıyla ertesi gün hapı kullananlar tarafından sayfamıza onlarca soru yöneltilmekte. Ertesi gün hapı yuttum hamile kalırmıyım, ertesi gün hapıyla hamile kalma olasılığım nedir gibi.. Bizlerde bu sorulara açıklık getirmek için sizler için araştırdık. Ertesi gün haplarının istenmeyen gebeliklerden ne oranda koruduğu hakkında tüm detaylar yazımızda.

Norlevo Ertesi Gün Hapı Yan Etkileri

Haberi Okumak için Tıklayın

ERTESİ GÜN HAPI HAMİLELİĞİ KESİN ÖNLER Mİ HAMİLELİKTEN KORUR MU ?

Ertesi gün hapı  doğum kontrol yöntemi olmadan istenmeyen bir gebeliği önlemek amacıyla acil kontrasepsiyon yöntemi olarak tanımlanabilir. Peki bu ertesi gün hapları nasıl koruma sağlar? Ertesi gün hapları yüksek dozlu doğum kontrol hapıdır. Korunmasız ilişki sonrası 72 saat içinde alınması gerekir. Ertesi gün hapı döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesini engeller. Tabi %100 koruma sağlamaz. Başka bir deyişle korunmasız şekilde yaşadığınız birlikteliklerde nasıl olsa ertesi gün hapı var 72 saat içinde kullanırım hamileliğimi de kesin önler diye düşünüyor iseniz yanılıyorsunuz. Ertesi gün hapı kullandım hamile kaldım diyen bir çok kullanıcımız bulunmaktadır. Bu doğru bilinen yanlışlığı düzeltelim. Yüzde yüz korumaz sizi bunu bilin .

Norlevo Ertesi Gün Hapı Ne İşe Yarar Tam olarak ne yapıyor ?

Haberi Okumak için Tıklayın

ERTESİ GÜN HAPI KAÇ GÜN ETKİLİ KORUR NASIL KULLANILIR ?

Ertesi gün haplarını sürekli kullanamk sakıncalımıdır ?  Ertesi gün hapının ayda 1 kereden fazla kullanımı bazı sakıncalar yaratmaktadır; Ertesi gün hapı progesteron hormonu içermektedir ve doz aşımında ciddi kanamalarla sonuçlanacak hormon bozukluklarına neden olabilir.1 den fazla ilacı kullanmak yerine size uygun bir korunma yöntemi uygulamanızı öneririz. Ertesi gün hapı kullanım dozajını artırdığınıza  şiddetli kanama olursa mutlaka hekime görünüp muayene olun. Çok fazla bu hapın kullanılması sizde kanamaya neden olur bunu lütfen unutmayınız. 

Ertesi gün hapı ile ilgili merak edilen sorular

Haberi Okumak için Tıklayın

ERTESİ GÜN HAPI ADET DÜZENİMİ BOZDU ADET DÜZENSİZLİĞİ YAPAR MI GECİKTİRİR Mİ ?

Ertesi gün hapı kullanımı sonrası düzensiz kanamalar olabilir. Bu kanamalar her zaman kinden fazla veya az miktarda olabilir, bu ilacın beklenen yan etkisidir .Ertesi gün hapını kullanan her 100 kadından 1 veya 2’si hamile kalmaktadır. Ayrıca bu haplar cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korumazlar. Sizlere önerimiz isitenmeyen gebelikler ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için kondom prezervatif  kullanmanız.

Ertesi gün hapı kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim

Haberi Okumak için Tıklayın