X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamile atlet modelleri ile rahatlığın keyfini sürün

Lcw Hamile atleti Penti ve Defacto hamile atletleri çıtçıtlı yarım ve askılı atlet modellerini seçeneklerini ve fiyatlarını sizler için inceleyerek satın alabileceğiniz linkleri de konumuzdan veriyoruz sevgili hamileler.

HAMİLE ATLET MODELLERİ LCW PENTİ DEFACTO

Çağın en güzel zamanlarını yaşıyoruz aslında. Her şey tamamen her şey biz annelerin ve anne olmak isteyen kadınların rahatı için yapılmış durumda. Karnımızda büyüyen bebeklerimiz bizlere sıkıntı veriyor olsa da, onları kucaklarımıza alacağımız günlerin özlemi ile, biz anne adayları her şeye göğüs geriyoruz. Geceleri daha rahat yatalım diye sizlere hamile pijama takımları eklemiştim. Şimdi de iç giyimlerde büyüyen göbeklerimizi rahata kavuşturacak atlet modellerini ekliyoruz konumuza. Pijamalar hangileriydi derseniz aşağıdan ekliyorum incelemek isteyebilirsiniz kızlar.

Hamile pijama takımı modelleri ve tasarımları

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamile Atleti Penti

Penti markası Türkiye'nin yüz akı diyebilirim. Bu markanın dönem dönem bütün ürünlerini kullanıyorum. Halen kullanmaya devam ettiğim ürünler de var ilk olarak bu markayı düşünerek sizlere, sitelerinden incelediğim bir atleti vermek istiyorum. Siyah mama emzirme atleti diye geçiyor ve şu anda fiyat olarak 35 tl den satışta burada kızlar siyah ve beyaz da renk seçeneği bulunmakta bu ürünün.

Ürünün tam resmini buradan satın almasını ise buradan yapabilirsiniz arkadaşlarım. 

Lcw Hamile Atleti

Lc Waikiki markasının yüzde yüz pamuklu hamile emzirme atletini de sizler için inceliyorum. Penye kumaştan yapılan bu atletin özelliklerinde yüzde 95 pamuk ve yüzde 5 oranında elasten bulunmakta yüksek oranda pamuk içerdiğini ve inanılmaz rahat bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Bu ürünün resminin büyük halini görmek ve satın almak için BU LİNK sizlere yardımcı olacaktır fiyat olarak 45 tl den satışa sunuluyor üstelik mobil telefonlardan da internet sitelerinden satın alabilirsiniz. 

DEFACTO HAMİLE ATLETİ EMZİRME ÖZELLİKLİ

Defacto ürünleri bu iki marka olan Lcw ve Penti'de göre daha hesaplı arkadaşlarım internet sitelerinden bulduğum atletin linkini buradan bulabilirsiniz. Fiyat aralığı 30 tl ve baya indirimde internet üzerinden satın da ababilirsiniz mağazalarında görmek isterseniz de bakabilirsiniz. 

Sizlerin de kullandığı markasını daha önce duymadığımız ama kaliteli olarak gördüğünüz bir marka bir ürün var ise bizlere konularımızın altından yorumlar ile ulaşabilirsiniz.

Emzirme döneminde hurma tüketmek sütü artırırmı ?

Haberi Okumak için Tıklayın