X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamile pijama takımı modelleri ve tasarımları

Hamile pijama takımı modelleri lcw penti ve defacto hamile pijama takımı modellerini sizler için inceledik. Daha rahat bir hamilelik geçirmek için bu pijama modellerini kullanacak ve vaz geçemeyeceksiniz hanımlar.

Hamile pijama takımı modelleri lcw penti ve defacto hamile pijama takımı modelleri

Gebelik zorlu bir süreçtir anne adayı için. Kilosuna eklenen karnındaki tatlı yük anneyi sıkıntıya sokabilir. Bu yüzden olabildiğince anne adayımız rahat kıyafetler seçmeli. Özelliklede uyurken yatakta tercih ettiği pijamasını özenle seçmeli. Anne adayının uyku kalitesi rahat bir gebelik geçirmesini sağlar. Önceki yıllar gebe tekstilinde aradığını bulmak hayli zordu. Günümüzde her zevke uygun her model de gebelik ürünleri bulmak mümkün. Gebelik pijamalarına şöyle bir baktığımızda hayli sevimli baskıları, çiçek doğa insan figürlerini görmek mümkün.

Hamilelikte kramp girmesi ve kramp hakkında bilinmesi gerekenler

Haberi Okumak için Tıklayın

Rahatlığım kadar şıklığımda önemli diyen anne adaylarımız en yeni, modern çizgilere hakim en güzel hamile pijama modellerini sizler için araştırdık. Hamile pijama modelleri resim galerimizi ziyaret ederek zevkinize uygun modelleri bulabilir tercihiniz hakkında fikir edinebilirsiniz. Beğendiğiniz modelleri nerden bulurum diye düşünüyorsanız bir çok markanın ev sahipliğini yapan arama moturundan istediğiniz markanın modelline internet üzerinden ulaşabilir,online yorulmadan alışverişinizi yapabilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan siz değerli anne adaylarımız için araştırıp resim galerimizde derlediğimiz hamile pijama modelelrimizle baş başa bırakıyorum.

Hamilelikte kabızlık nedenleri ve çözümleri

Haberi Okumak için Tıklayın

HAMİLE PİJAMA MODELLERİ LC WAİKİKİ

Spot açıklamada belirttiğimiz üzere ilk inceleyeceğimiz ürünün Lc Waikiki markası olduğunu belirtelim kızlar. Bu markaya ait kendi internet sitelerindeki bu linkten yararlanarak iki model ekliyorum sizler için.  İlk ekleyeceğimiz modelde gerçekten rahat şekilde mışıl mışıl uyuyacağınızı düşünüyorum. Mavi dantelli viskon hamile pijama modeli 

Full resim için tıklayınız

Bu ürün şu anda resmi internet sitesinde 100 tl olarak satışta kızlar alabilirsiniz. %23 gibi bir indirimi var.

Lc Vaikiki Çizgili Hamile Pijama Takımı 

Bu ürünü de sizler için incelemek istiyorum. Pakum karışımlı kumaştan yapılmış ve tüm ölçülerde var arkadaşlarım. İnce olan efil efil bu pijama takımının da görselini ekleyeyim isterseniz incelememize devam ediyoruz ürün 80 tl olarak fiyatla indirimli satışta.

Büyük Resim İçin tıklayınız

Eklediğimiz her iki ürünü de buradan satın alabilirsiniz kızlar. Unutmadan söyleyeyim. Konu güncelliğini yitirmiş ve lcw mağazası bu ürünlerin satışını durdurmuş kaldırmış olabilir. Zaman önemli haberiniz olsun konu güncellemesi 03.05.2021 

PENTİ HAMİLE PİJAMA TAKIMI MODELLERİ

İkinci inceleyeceğimiz hamile kıyafeti markası Penti'nin resmi sitesini inceledim ve şu anda inanılmaz indirimler olduğunu gördüm. İnsanın hamile olası geliyor :) Tabiki bizden geçti siz güzel anne adaylarımız için her şey

Penti Açık Mama Blue Crinkle Hamile Gömlek Pantolon Takımı inanılmaz ince ve inanılmaz rahat kızlar sizin için görselden önce BURADAN satın alabileceğinizi ve fiyatının ise 120 tl olduğunu söylemem gerekiyor. 

Defacto Hamile Kıyafetleri Pijama Takımı ve Diğerleri

Nispeten diğer markalara göre fiyat aralığı bir tık daha iyi olan defacto için sitelerinde hamile kıyafetleri gördüm ama pijama takımı göremedim kızlar. Sizler için BURADAKİ link tüm hamile kıyafetleri için ulaşım sağlayacaktır kendiniz incelersiniz. Bulunca da konuya ekleyeceğim.