X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

22 23 Mayıs 2021 Tarihindeki sokağa çıkma yasağı saatleri ne zaman başlayacak

Bu hafta yani bu ayın 22 - 23 günlerinde yapılan açıklamalar ile hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor kimler bu yasaktan muaf kimler çalışabilecek. İşte sokağa çıkma saatleri ve yasağın bitme zamanı

22 23 Mayıs 2021 Sokağa Çıkma Saatleri Yasak var mı Ne Zaman Başlayacak 

Tüm dünya gibi ülkemiz de virüs belası ile mücadele etmeye kararlılıkla devam ediyor, Bu hafta da malesef sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Peki ne zaman başlayacak ne zaman bitecek işte ayrıntılar. Binlerce kişiyi ilgilendiren bu haberimizde kısıtlamalara uymayanlara ceza kesilecek. Kontrolllerin arttıralacağı ve herkesin bu yasaklara uyması hususu önemle hatırlatılıyor. 

KADEMELİ NORMALLEŞMEYE GEÇİLDİ

17 Mayıs 2021 Tarihinden itibaren uzunca bir süreden sonra Türkiye Kademeli şekilde normalleşmeye başladı. Bu hafta cumadan sonra yani cumartesi gününden itibaren sokağa çıkma ile ilgili kısıtlamalar ve yasaklar geliyor. Hafta için de uygulanan bu yasaklar gece saat 21 den sabah 05 e kadar zaten uygulanıyordu.

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİNİN TAMAMINDA YASAK VAR

Hafta için belirtilen saatler olan 21-05 saatleri arasındaki yasaklar, hafta sonundan itibaren cumartesi pazar günü başlayıp, pazartesi sabah saat 05 e kadar devam edecektir. Bu kısıtlamaların Haziran ayı başlarına kadar devam etmesi beklenmektedir. 

HAFTA SONU NERELER AÇIK OLACAK 

Değerli hamilemiyim.org misafirleri cumartesi pazar günü tam gün olarak sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğunu bir kez daha hatırlatarak, bakkal, market, kasap,manav tatlıcılar, kuruyemişçiler, paket servisi veren yemek işletmeleri bu kısıtlamalarda açık tutulacaktır. 

Evin yakınında bulunan bu işletmelere yürüme mesafesinde gidip gelebilirsiniz.