X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Batık tüylerden kurtulmanın yolları

Batık tüy neden olur batık tüy nasıl çıkartılır nasıl geçer - Batık kıllara evde çözüm nasıl çıkartılır batıklardan rahatsızlık çekenlere vereceğimiz bu tavsiyeler ile batık tüylerden hızlı şekilde kurtulmanız mümkün olacaktır.

Batık tüy neden olur batık tüy nasıl çıkartılır nasıl geçer - Batık kıllara evde çözüm

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için bir çok  teknik uygulayanların en sık karşılaştığı sorunlardan biride epilasyon sonrası oluşan batıklar. Batıklar kılın deri altında dönerek irin toplama halidir. Kimi sıkarak ,cımbızla müdahale eder ve istenmeyen lekelere yol açar. Peki batıklardan ve batık lekelerinden nasıl kurtuluruz  tüm detaylar yazımızda.

Batık sorunu ve lekeleri bacaklarda  estetik  açısından hoş bir görünüm sağlamadığı gibi oradaki batığın varlığı ile kişiyi rahatsız eder. Genelde istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yapanlar, e pilatör kullananlarda sık görülür. Kesin olmayan ama batıkları azaltan yöntemleri birazdan sizlere sıralayacam. Yalnız aşırı batık sorunu olanlara önerim lazerle epilasyon yapmaları. Lazer kıl köklerini yaktığı için kesinlikle batık oluşumu olmaz .Ve batıktan kesin sonuç alacağınız bir yöntemdir.

İple tüy bıyık nasıl alınır?

Haberi Okumak için Tıklayın

Batık konusunda yardım alabileceğinizi düşündüğüm en kolay yöntemlerden biride kese  yapmaktır. Kese hem ölü derinizi temizler aynı zamanda batık oluşumunu en aza indirir. Kese yapmak batık oluşumunun oluşmadan önlenmiş olması açısından en radikal tedavisidir. Bir diğer önerimiz ponza taşı .Ponza taşı da kese gibi aşındırma yoluyla etkili olur lakin çok dikkatli kullanılmalıdır.

BATIK CIMBIZLAR İLE BATIK TÜYLERDEN KURTULABİLİRLSİNİZ.

Batık tüylerinizi görerek alabileceğiniz ve hemen hemen bütün internet satış sitelerinde bulunan batık cımzı alarak ta görebildiğiniz yerlerdeki batık tüyleri kılları kendiniz çıkartabilirsiniz arkadaşlarım bunun için sizlere BURADAKİ SİTE'de yer alan batık cımbızları yardımcı olacaktır. Fiyat aralıkları 15-25 tl arasında değişiyor.

BATIK KIL DÖNMESİ İÇİN EVDE MUCİZE ÇÖZÜM TUZ

Tuz kullanacaksınız. Bir yemek kaşığı tuzu bir bardak ılık suyun içinde eritiyorsunuz ve kıl dönmesi olan bölgelerinize uyguluyorsunuz daha sonra yine ılık su ile günde iki üç kere yaptığınızda kıl dönmesinin olduğu bölgelerden kendi kendine çıktığını göreceksiniz.  

Dolunayda ağda yapmak tüyleri azaltırmı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bir diğer önerim bebek yağı .Yağlar kılları besler rahat çıkmasını sağlar batık oluşumunu engeller. Diğer bir yağ önerim ise gül yağıdır bu kılları beslemez çoğaltmaz batık için idealdir. Batıkları iğne ucuyla kurcalamak, batık kılı iğne kullanarak çıkarmaya çalışmak, iğnenin ucunu yakıp yada alkol dökerek sterilize etmiş olsanız da lekeye yol açar. Hem sağlık açısından da iğneyle kıl çıkarma yöntemini önermiyoruz. Batığın iltihaplanmasına yol açabilir.

Batıklar iyice olgunlaşmış ise ellerinizi dezenfekte ederek sıkabilirsiniz. Batıktan kesin kurulmanın tek çaresi lazer epilasyondur. Onun dışındaki yöntemler sadece  batık oluşumunu azaltır. Batık sonrası oluşan lekelenmeler içinse limon ve deniz tuzu karışımını lekeli bölgeye sürün. Limonun ağartma özelliği bulunduğundan lekeli bölgenin rengini açacaktır. Bacaklarda batık olmayan günler dileyerek başka bir yazımızda görüşmek dileğiyle.

BATIK VE KARARMALAR İÇİN BATIK ÇIKARTMA FIRÇASINI DENEYİN GRATİSTE VAR 

Arkadaşlarım bu kuru fırçalama yöntemi ile de batıklardan kurtulabilirsiniz fiyat aralığının 50-100 tl arasında olduğunu düşünüyorum kullanımını satın alırken sorabilirsiniz. Gördüğüm bir videoda bundan bahsedilmiş denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Videoyu hazırlayan sevgili kardeşimiz kesinlikle işe yaradığını söylüyor VİDEOSU burada bakmak isterseniz