X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

E-Devlet Pandemi Destek Başvurusu Sorgulama İşlemi

E devlet pandemi başvurusu nasıl yapılır Pandemi sorgulama sonuç alma nasıl öğrenilir e devletten sosyal yardım sorgulama işlemi nasıl öğrenilir 2021 yılı için link nedir ?

E devlet pandemi başvurusu nasıl yapılır Pandemi sorgulama sonuç alma nasıl öğrenilir

Değerli anneler, kendi çevremden de gördüğüm üzere ekonomi gerçekten kötü. daha önceden büyük mağazalardan alışveriş yapan insanların artık BİM A101 Poşetleri ile evlerine geldiklerini görüyorum. 2 arabası olanlar çoktan sattı fazla evi olanlar zararına da olsa vermeye başladılar. Bizde malesef bu grubun içindeyiz. Yani, sizde bu durum ne kadar etkili, para ile ilgili sorunlarınız var mı yok mu bilmiyorum ama çok fazla aile sosyal yardım almaya başladı. Ptt Müdürlüklerine başvuranları mı ararsınız yok sa e devletten sonuç öğrenmeye bakanları mı işler biraz çığrından çıktı gibi ne dersiniz ?

1 Yıl İçinde Çok Geriye Gittik

Bugün izlediğim haberlerde ekonomik olarak 8 yıl öncesine dönüldüğü, kişi başına düşen milli gelirin yerlerde olduğu söleniyor ama bizler anneler olarak en fazla bunu kendi hanelerimizin içinde hissediyoruz. Çocukların okulu ödemeleri üniversitedeki çocuğun okul paraları her şey ama her şey paraya bağlı durumda. Yani para yok ise eğitim de yok hiç bir şey de yok. Hepsini geçtik artık evlerimizde geçim ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. 1000 Tl Pandemi başvuru destek olayları yapılmıştı yakında bir kez daha çıkarırlar diye düşünüyorum gerçekten de insanların buna ihtiyacı var. Peki e devlet pandemi başvurusu nasıl yapılıyor biliyor musunuz ?

Gıda Yardım Başvurusu hakkında detaylı bilgiler veriyoruz

Haberi Okumak için Tıklayın

E DEVLET ŞİFRESİYLE PANDEMİ YARDIM DESTEK BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR

Bunun için kızlar e devlet şifrelerinizin olması gerekiyor. Daha Önceden E DEVLET GİRİŞ konusunda sizlere bu işlemlerin nasıl yapıldığını detaylı olarak anlatmıştım. İstiyorum ki kademe kademe giderek bu işlemlerin nasıl yapıldığını hep birlikte sorgulayıp öğrenelim. Öncelikle e devlet şifresi edinmeniz gerekiyor. PTT müdürlüklerinden zarf şeklinde satın alabilirsiniz. Şifreyi edindikten sonra hemen aşağıda yer alan linke giriş yapıyor olmanız gerekiyor. 

E DEVLET PANDEMİ DESTEK LİNKİ 

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

Bu linki kızlar kopyalayarak sisteme giriş yapıp diğer işlemleri kademe kademe öğrenebilirsiniz. Sonuç öğrenme de sizlere bilgi olarak geliyor. Rabbim diliyorum ki bu sıkıntılı zamanları, ülkemizin ve Tüm Dünya'nın üzerinden bir an önce kaldırır. Umudumuz Allah. Zira bu işin aşısı çıktığı halde ulaşmamız mümkün değil her 7 kişiden biri aşılanmış o da ilk dozlarını bakalım sonumuz ne olacak. 

Sahi kızlar sizlerde durumlar nasıl ? Pandemi destek başvurusu yaptınız mı ? Ekonomi sizde nasıl nasıl hayatlarınızdan memnun musunuz nasıl geçim yapıyorsunuz ? Değerli yorumlarınız ile bizlere yazın olur mu ?