X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

E Devlete Giriş İşlemleri E devlet şifre değiştirme

E devlet giriş işlemleri E devlet şifresini unuttum E devlet şifre değiştirme e devlet adına yapılacak şifre işlemlerini sizler için anlattım kızlar.

E devlete giriş yap 

E devlet tc bilgileri ile giriş yapmak artık elzem hanımlar. Biliyorsunuz doğum parası sorgulamadan tutun da adınıza gelen mahkeme var mı tapularınız adınıza cezalar. Yani devlet ile ilgili yapılabilecek işlemlerin tamamında biz hanımların da olmazsa olmazlarından bir tanesi bu Geçtiğimiz gün benim de adıma olan mahkeme var mı diye gireyim dedim ama şifremi unutmuştum. Şimdi sizlere sisteme nasıl giriş yapılacak şifre unutulmuş ise nasıl değiştirilecek. e devlet sistemine giriş nasıl yapılıyor onlardan bahsetmek istiyorum. Aslında bu konuyu kendim için açıyorum zira unuttuğumda girip bakacağım :)

E devlet sistemine giriş yapmak tabiki ücretli

Şimdi konuyu açıyorum fiyat yazmayacağım ama çok cüzi bir miktar para olduğunu söylemem lazım sizlere malum pandemi sağa sola çıkamıyoruz artık buna daha çok ihtiyacımızın olduğunu bu eve kapanmalar ile birlikte daha iyi anlamışızdır. Kimliklerinizle PTT müdürlüklerine giderek başvuruda bulunoyr ve ben e devlet şifresi almak istiyorum diyorsunuz. Sizlere zarf şeklinde veriliyor ve bunları alarak sisteme giriş yapabiliyorsunuz tabiki. 

E devlet sitesine girmeden şifre ile ilgili bunları mutlaka yapın

E devlet sistemine girdiğinizde sistem otomatik olarak sizlerden ilgilerinizi tamamlamanızı istiyor. Neler yapmam gerekiyor e-devlet şifremi kaybettim şifremi unuttum diyeceksiniz bi gün geldiğinde onun için buradaki bilgileri özellikle cep telefonlarını ve e mail adreslerini doğru girin ki ileride sizlere yardımcı olacak bu bilgiler. Olabildiğince doğru bilgi girin ileride bir kez daha şifre almak durumunda kalmazsınız. 

E-Devlet Pandemi Destek Başvurusu Sorgulama İşlemi

Haberi Okumak için Tıklayın

E-DEVLET GİRİŞİ İLE YAPILACAK BAZI SORGULAMALAR ŞUNLARDIR

Ssk hizmet dökümü sorgulama Askerlik celp yeri sorgulama bağkur hizmet dökümü sorgulama, adıma gelen trafik cezası öğrenme, borç sorgulama, tapu sorgulama, araç sorgulama, gibi devlet ile ilgili yapılacak bir çok sorgulamayı yapabileceksiniz.Ayrıca E-devlet giriş hes kodu uygulaması e devlet giriş pandemi ile ilgili işkur ile ilgili bilgilerde alabiliyorsunuz. Cimer devlet dairesi belediye, e devletl pandemi destek pandemi başvurusu gibi işlemleri e devlet şifrelerinizle görebiliyorsunuz. 

E devlet girişi ile yeni hes kodu alma sorgulama oluşturma işlemi

E devlet şifreleriniz ile daha önceden oluşturmuş olduğunuz hes kodlarını görebilir, süreleri ne kadar kalmış inceleyebilir, silebilir ve yeniden bir kod oluşturabilirsiniz sevgili kızlar. Aşağıdaki linke bakarak daha önce kendiniz ve aileniz için oluşturulmuş olan hes kodlarını görmeniz mümkündür. Aşağıdaki adresi tarayıcılarınıza ya da cep telefonların internet erişimi olan chrome veya tarayıcılara yapıştırarak gidebilirsiniz.

Daha önce oluşturduğum hes kodlarını görmek için : https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme

Yeni Hes Kodu Oluşturmak için ise: https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme?yeni=HesKodu

Adresinden işlem yapabilirsiniz.

E-Devlet şifremi unuttum nasıl sıfırlayacağım neler yapmam gerekiyor ?

E devlet şifrelerinizi unuttuğunuzda, şifremi unuttum diyeceksiniz sistemden e devlet sitesinden zaten sizleri o yönlendireek. Tanıdık ana baba ya da eş ya da çocuğunuzun tc si isteniyor cep telefonlarınız isteniyor yani tamamen güvenlik üst düzeyde bu bilgileri emin olun başkalarının bilmesine gerek yok. Zaten Ptt Müdürlüklerinden ilk şifre aldığınızda şifre aktivasyonu için gerekli bilgilerin tamamını eksiksiz verdi iseniz şifrelerinizi saniyeler içinde güvenle sıfırlayabileceksiniz bundan emin olabilirsiniz zira ben de daha biraz önce şifremi sıfırladım. Şifre güvenliği önemli arkadaşlarım sıfırladığınız bu şifreyi bi kağıda yazıp resmini çekip özel klasörde resimler içinde tutabileceğiniz gibi kağıdı da saklayabilirsiniz. Ya da bir yere not alabilirsiniz artık siz hangisini terih edecekseniz size kalmış.

E devlet giriş yap üzerinden yapılacak bazı sorgulamalar Şunlardır.

Dediğimiz gibi devlet ile ilgili her şeyde kullanıyorsunuz. Daha geçtiğimiz zamanda pandemi mile birlikte bu tapuları bile birleştirdiler. Eğer tapu işlemi yapacak iseniz e devlet şifreniz olmadan bu işlemi kesinlikle yapamıyorsunuz kızlar çünkü tüm başvuruların tamamı malesef e devlet sistemi üzerinden alınıyor yani artık zorunluluk. Hastane emekli maaş ısorgulamaları sk hizmet gün toplamarı bağ kur sorgulama adınıza gelebilecek her türlü cezanın sorgulanması, trafik cezaları vs hepsini bu kapı üzerinden yapıyorsunuz. 

E DEVLET YENİ ŞİFRE ALMA İŞLEMİ E-DEVLET ŞİFRE SIFIRLAMASI

Yukarıda yazılanların tamamını yapın dedik ama siz eskiden e devlet şifresi almıştınız ve artık sisteme de bilgilerinizi doğru girmediniz ya da oradaki cep telefonlarınız değişti. Sıfırlama yapamıyor iseniz kızlar en yakın ptt müdürlüğüne giderek hiç uğraşmadan kimliklerinizle yeni şifre talebi yapabilirsiniz alabileceğinizden emin olabilirsiniz. Cezası vs yok. Sadece ilk aldığınız ücretten biraz daha fazla veriyorsunuz ama o da zaten on tl yi geçmiyor bilginiz olsun.

E devlet şifremi doğru yazıyorum ama girmiyor 

Bakın arkadaşlarım artık yaşlandık yada kafamalırımız eskisi gibi çalışmıor. Ben uzunca bir süre aşağıdaki resime dikkat etmedim. Yeni şifre aldım ama girmiyor ise bilgisayarlarınızın CAPS LOCK tuşu açık kalmış olabilir bilginize :)