X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gıda Yardım Başvurusu hakkında detaylı bilgiler veriyoruz

Gıda yardım başvurusu - Gıda yardım ön başvurusu e devletten gıda başvurusu yapmak için gerekenler -Ramazan erzak başvurusu kızılay yardım başvurusu ve diğer gıda yardım başvuruları hakkında gerekli yerleri adresleri sizler için bir araya getirdik.

Gıda Yardım Başvurusu Başvuru formu Kızılay Sosyal yardımlaşma ve E devlet başvuruları

Heeey gidi dünya hey... Dünyamızın ve dolayısı ile ülkelerin başında bulunan Covid belası malesef tüm hesapları, tüm planları alt üst etmiş durumda. Özellikle ekonomik gelişmelerden dolayı geçim yapamayan kadınların çoğunlukta olduğu ülkemizde, malesef işler pek iç açıcı değil kızlar. Gönül, böyle olsun istemezdi ama, bu musibet malesef herkesin, özellikle de ev geçiminde ne yapacağını şaşıran bizim kadınlarımızın en çok başında malesef. Bir kadın olarak geçimin en şiddetli kısmını bizlerin yaşadığını biliyorum. Allah yardımcımız olsun demekten başka da bir şey gelmiyor elden. Sosyal olan devletlerde, diğer ülkelerde yaşayan ( tabi ki bizden kötülerde vardır ) insanların bu durum, pek umurunda değil. Ülkeler zengin olunca gerekli yardım yapılıyor. İşyerini kapatan bir Alman vatandaşı ile bizler bir değiliz. Gıda yardım başvurusu yapmak için bu konuya geldiniz biliyorum. Sizlere detaylı şekilde araştırarak bilgiler sunmayı hedefliyorum. Umarım başarılı olurum. 

700 TL Gıda Yardımı Başvuru Formu Var mı ?

Öncelikle sosyal medyada bir çok haber dönüyor vs vs de ben net olarak sizlere bilgiler sunmak istiyorum. Öncelikle bu yardımı almanız gerektiğini düşünüyor iseniz yani muhtaç iseniz aşağıdaki şartlara sahip iseniz bu yardımları sadec Valilikler, Kaymakamlıklar ve muhtarlıklar tarafından oluşturulan şartları yerine getirmekle alabileceğinizin altını önemle çiziyorum kızlar. Sordum soruşturdum çıkan sonuç bu. 

  • 18 Yaşını Doldurmuş iseniz.
  • T.C Vatandaşı iseniz.
  • Gerçekten ihtiyaç sahibi iseniz.
  • Araştırma ile bu tespit ediliyor.
  • E devlet şifreleriniz var ise

Bu yardımı almaya hak kazanıyorsunuz. Ön Başvuru yapmak için Aşağıda yer alan adrese tıklayarak giriş yapacaksınız kızlar. Öncelikle yukarıdan belirttiğim üzere e devlet şifrelerinizin olması ve giriş yapıyor olmanız gerekiyor bununla ilgili bilgim yok diyorsanız öncelikle aşağıdaki konumu inceleyin. Başvuru linkini vereceğim sizlere.

E Devlete Giriş İşlemleri E devlet şifre değiştirme

Haberi Okumak için Tıklayın

Yukarıda linkten e devleti bilmeyenler yeni alacaklar için bilgiler var inceleyebilirsiniz. Bu arada E devletten sosyal yardım linkini de hemen bırakayım buraya

SOSYAL HİZMETLER ÖN BAŞVURU LİNKİ

Daha Önceden başvuru yapmış ve işlemin sonucunu merak ediyor olabilirsiniz. Yine önceden pandemi başvuru sonucu konumda sizlere bunları yazmıştım kızlar onunda linkini konu olarak hemen aşağıya bırakayım inceleyin isterseniz. 

E-Devlet Pandemi Destek Başvurusu Sorgulama İşlemi

Haberi Okumak için Tıklayın

RAMAZAN ERZAK GIDA BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR ?

Gerçekten ihtiyacınız var ki bu konuya geldiniz. Ben de sizler için tam anlamı ile araştırıp gerçekten nokta atışı yerler vererek sizlere yardımcı olmayı amaçlıyorum. Şimdi erzak gıda yardımı için sizler öncelikle yaşadığınız şehirlerde bulunan Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığına başvuracaksanız. Bilmiyor iseniz kaymakamlık binalarına giderek durumu öğrenebilirsiniz. Onun haricinde belediyelere başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru yapabileceğiniz diğer yerleri şöyle yazayım istedim sizlere büyük şehirlerden başlayarak. Bunların kapısından boş gelmezsiniz arkadaşlarım. 

Ramazan Erzak yardımı yapanlar yapan yerler şunlardır:

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi,
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi
  • Adana Büyükşehir Belediyesi,
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi,
  • Mersin Büyükşehir Belediyesi
  • Tüm şehirlerdeki adını sayamadığımız belediyeler,
  • İHH Vakfı,
  • Deniz Feneri,
  • Merhamet Derneği,
  • Taha Derneği
  • Türk Kızılayı,
  • Yardımeli Derneği,
  • Beşir Derneği,
  • Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM,

Bunlardan herhangi birine ya da birden fazla şekildeki yerlere başvuru yapacaksınız. Sadece gıda değil ihtiyaç sahibi olan kişiler için, yakacak, kömür, giyim gıda gibi başvurularda bulunabiliyorsunuz. kimlik fotokopileri ile birlikte buralara başvuruyorsunuz ve değerlendirmeye tabi tutuyorlar sizleri. Sonuç için ya soruyorsunuz ya da arayıp bilgi alıyorsunuz ama inanılmaz bir yoğunluk var bilginiz olsun kızlar.

KIZILAY 400 TL YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR NELER GEREKİYOR YAZDIK

Kızılay kendi siteleri üzerinden yaptıkları bir duyuru ile arkadaşlarım gereken her şeyi açıklamış durumda. 400 tl yardım parası alabiliyorsunuz. 150 bin aileye gıda desteği, 100 bin aileye hijyen malzemesi ve 75 bin aileye ise yardım yapıyorlar ayrıntılı bilgileri yukarıda yazdım oradaki linkten görebilirsiniz. 

PTT Pandemi Parası Öğrenme

Yukarıdaki özellikle nakit yardım başvurularının neticesi çıktığında, sizler bu paraları elden değil ptt yardımı ile alacaksınız. Zaten sizleri yönlendiriyorlar. Olumlu şekilde dönüş yapmışlar ise sizlere şu kadar gün sonra PTT Müdürlüklerine gidip kimliğinizle sorun diyorlar. Bu aşamada olmadan gidip sormanıza gerek yok. Öncelikle başvurularınızın onaylanması, parayı almaya hak kazanmanız gerekiyor kızlar.

Konumuzu beğendi iseniz lütfen sosyal medyada paylaşın daha çok insana ulaşalım.

HAMİLEMİYİM.ORG Özel