X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamile Kalmak İstiyorum Diyenlere Yararlı Bilgiler Burada

Hamile kalmak istiyorum Hamile kalamıyorum Hamilemiyim kadınlar kulübü - Neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim dediğinizi duyar gibiyim hanımlar. Bu yazımızda sizlerin daha kısa sürede ve sağlıklı şekilde hamile kalmanızı sağlayacak öneriler ve bilmeniz gerekenleri yazdık.

Hamile Kalmak İstiyorum Neden Hamile Kalamıyorum ?

Hamile kalmak istiyorum hamile olmak istiyorum diyen sevgili hanımlar. Hiç bir problem olmadığı halde neden hamile kalamıyoruz ? Yediklerimizin içtiklerimizin etkisi mi ? Havanın etkisi mi ? Ekolojisi bozulan dünyanın bizlere oynadığı bir oyun mu bu ?

Hamile Kalmak İstiyorum -  STRES BÜYÜK DÜŞMAN !

Biliyorsunuz ya da bilmiyorsunuz ama artık öğreneceksiniz hanımlar. Hamile kalmanızı güçleştiren en büyük etkenlerin başında malesef stres geliyor. Stesi azaltacak yöntemleri kendi kendinize bulmalı, takıntı haline getirdiğiniz şeylerden uzaklaşmalı, var ise size sıkıntı çıkartan arkadaşlardan ortamların tamamından uzaklaşmalısınız. hiç birisini yapamıyor iseniz lütfen streslerinizi azaltacak yöntemler bulun ya da uzman bir doktordan arkadaşlarınızdan mutlak suretle destek alınız. Birinci Şart bu STRES.

Hamile Kalmak İstiyorum - KİLO PROBLEMİ

Hamile kalmak isteyen kadınların en büyük problemlerinden ikincisi kilo sıkıntısı hanımlar. Kilolarınızı kontrol altında tutmanız büyük önem taşıyor. Bebeği dölleyecek spermlerin ana rahmine ulaşması, kilolardan dolayı zor oluyor ve kilolar sizin hamile kalmanızı engelliyor. Bu bakımdan fazla kilolarınız var ise ikinci iş olarak bunu kontrol altına tutmayı denemelisiniz. 

Hamile kalmaya yardımcı besinler

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamile Kalmak İstiyorum - BESLENME UYKU SORUNU

Düzenli bir hayatınız yok ise, sabahları kahve ile geçiştireyim, öğlen ne olursa onu yerim ama aynı zamanda hamile de kalırım diye düşünüyorsanız pışık demek istiorum sizler ehanımlar. Hayatınızı düzene sokarken, metabolizmalarınızı güçlendirmek ve hamile kalmanızı kolaylaştıracak besinleri tüketmeniz gerekiyor. Sigara, alkol, özellikle düzensiz uykudan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Uyku problemleri de sizlerin hamile kalmasını güçleştirir ve engeller. Aşağıdaki yazımı inceleyebilirsiniz. 

Hamile kalmanızı kolaylaştıracak önerileri yazdık

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu yukarıda yazdıklarımız en büyük sıkıntılar olsa da sevgili hanımlar bazı açtığımız konulardan yararlanmanızı istiyorum. Aşağıda bazı konular var sizleri doğru yönlendirmek adına bu konuları özellikle kısa sürede okuyarak sizde bulunan eksikler ile hayata geçirmeniz büyük önem taşımaktadır. Ancak doğru ve planlı bir şekilde hareket ederseniz hamile kalabilirsiniz. 

Hamile kalmak istiyorum nasıl bir plan yapmalıyım diyenlere bilgiler

Haberi Okumak için Tıklayın

Plan ve yapılması gerekenleri bilmek başarının bebeğe giden yolun ilk ayağıdır unutmayın. Eski türk filmlerindeki gibi bir gecelik ilişkiden artık bebek olmuyor. Artık plan yapmak gerekiyor. Bunda beslenme şartlarının doğal olmayan besinleri tüketmenin getirdiği bir çok sorun var. Hayatımızda yaşayarak bunları görüyoruz. Sizleri doğru yönlendirelim kafanızda ne soru var ise bizlere ulaşın. 

Hamile kalmak için ne yapmalı kadınlar biliyor musunuz ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu bölümden hamile kalmak isteyen, bu işi başarmış yada başarmak isteyen sevgili annelerin ve anne adaylarının yorumlarına yer vermek istiyoruz. Lütfen bu konu altından tüm süreçleri bizlerle paylaşın. Neler yaptınız ? Neler yapıyorsunuz ? Neyi merak ediyorsunuz.

Hamile kalmak için en uygun günler hangileri ?

Haberi Okumak için Tıklayın

HAMİLE KALMAK İSTİYORUM HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ ÖZEL