X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İlginç doğum günü sürprizleri burada kızlar

Doğum günü sürprizleri - Sevgiliye arkadaşa ilginç doğum günü hediyeleri sürpriz yapacaklara harika fikirler sunuyorum arkadaşlarım ilginenler buyursun gelsin hadi bakalım hediye almaya

İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZLERİ

Süpriz hayattaki en güzel şeylerden birisidir, sevgililerin özellikle arkadaşların tamamının en çok sevdiği şeylerden biridir diyebilirim. Şimdi benim eşimin bana yaptığı bir sürpriz doğum günü hediyesini anlatmadan geçemeyeceğim. 

Kimsenin arayıp sormadığı, onca facebook sayfamda paylaşım yaptığım halde bir kişinin dönmediği, inanılmaz kasvetli bir gündü doğum günüm, büyük oğlum üniversitede kardeşlerimin tamamı başka şehirlerde arkadaş desen zaten yok denecek kadar az. Öyle bir gündü benim için. Neler olacağını nasıl bir süpriz olacağını nereden bilebilirdim ki, size anlatıyorum belki sizlerde uygulamak istersiniz arkadaşlarım. 

Büyük sayılabilecek bir sitede yaşıyoruz ve yaşadığımız yerde kafe var sitemizde. O gün akşam olmuş kimse aramamış canım burnumda üzülüyorum. Neden Allah'ım bir kişi beni sevemedi mi 4 çocuğum var bu kalas eşim gözüme boş boş bakıyor diye düşünürken iş dönüşü benim kolumdan tuttu, karıcım bi kahve içelim yahu karşılıklı kafeteryada dedi. 200 mt ağaçlarla kaplı yolda, başım önde gidiyordum kafenin ışıkları kapalıydı. Süpriz olacağı aklımdan gemiyordu tabiki. Neyse kafeye tam girdiğimizde tüm ışıklar açıldı ve hayatımda gördüğüm en büyük kalabalık, tüm kardeşlerim arkadaşlarım, hepsi oradaydı. Şoku üstümden atamamıştım. O kadar kalabalığı hiç görmedim. Üstelik gırnatacılar da vardı. 

DOĞUM GÜNÜNDE SÜPRİZ PARTİ ÇALGICILAR

Doğum günü sürpriz partisi harikaydı. Başladılar en sevdiğim parçadan, ilk dans benimdi halen şoktayım. Hemen bir video oynatılmaya başladı kocamla çocuklarımla sevdiğim insanlarla dolu bir video. Işıklar kapatılmış videonun en sonunda üniversitedeki oğlum, Sen bana çok şey kattın annem dedi ve arkamı bir döndüm ki oğlum karşımda her şeyi her şeyi ayarlamışlardı. Hayatımda böyle güzel bir sürpriz doğum günü aşamamıştım. 

DOĞUM GÜNÜNÜZDE HAMİLE OLDUĞUNUZU SÖYLEYEBİLİRSİNİZ

Tabiik öyle bir şey var ise hamile olduğunuzu söylemek te büyük bir sürpriz olabilir hanımlar. 

Kaç haftalık hamileyim hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI ARKADAŞA SEVGİLİYE EŞE ERKEĞE

  • Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun..
  • Doğum günün kutlu olsun, yarın bugününden daha mutlu olsun.
  • Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.
  • Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..
  • Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun…
  • Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.
  • İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.

SEVGİLİYE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZ HEDİYE SEÇENEĞİ

Aslında bu hediyeler tamamen sizlerin hayal gücü ile sınırlı kızlar. Yani isterseniz bulabilirsiniz. Ama hangi ilginç hediye bu anlattığım gibi bir süpriz doğum günü hediyesinin yerine geçer ki ? Tabiki kişiden kişiye göre değişir ama misal şu şekilde içinde kişiye özel 12 söz bulunan doğum günü konservesi hediye seçeneğini değerlendirebilirsiniz çiçek sepetinde ve diğer alışveriş sitelerinde satılıyor. Değerlendirin isterseniz. 

Halalarım kardeşlerim, amca çocukları, bazı komşular. Benim Almanya'da bulunan arkadaşımı bile videoya koymuşlar, tüm kardeşlerim arkadaşlarım.... Bana bunu yaşatan eşim için Rabbim'e ne kadar dua etsem gerçekten azdır. Zirve dedikleri şey bu. O gün yaşadığım tarifsiz aşkı anlatamam sizlere. 

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ İÇİN FİKİRLER VEREBİLECEK OLANLAR

Değerli misafirlerimiz, doğum günü yaklaşan arkadaş, sevgili, eş var ise sizler de bu fikirler ışığında harika ortamlar yaratabilirsiniz. Hiç bir kadın ya da hiç bir erkek bu anlattığım gibi bir doğum gününe hayır diyemez. Tabi ki işin en önemli tarafı sürprizi bozmamanız hiççç oralı olmamanız. Sizlerin de yaratıcı doğum günü süprizi ile ilgili fikirleriniz var ise bizlere konumuzun altından yazabilirsiniz arkadaşlarım. Ha soranlar oluyordu bana sürpriz doğum günü hediye seçenekleri nelerdi neler aldın diye. Öyle bir gün dü ki arkadaşlar sadece paketleri aldım kimin ne aldığının pek bir önemi yok idi o kadar toplanan insanlar benim için verilmiş en güzel doğum günü hediyesiydi halen anlatırken mutlu oluyorum.

İLGİNÇ SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ MASA DÜZENİ İÇİN ÖRNEKLER

Belki istersiniz diye sizlere google görsellerden toparladığım ve çok hoşuma giden masa düzeni ile ilgili görselleri vermek istiyorum. Sizler de bu şekilde masaları dizayn edebilirsiniz. Havai fişekte atmışlardı sizler de yeriniz müsait ise deneyebilirsiniz. Önemli olan hatırlanmaktır ama bu iş zirveydi kızlar deyim size. Umarım sizlere de eşleriniz sevgileliriniz hiç unutamayacağınız bir doğum günü sürprizi ve hediyesi verir. Hediye doğum günümdeki bu kadar insan kalabalığıydı başka bir hediyeye gerek var mıydı ?

Sizlerde konumuzun altından bizlere yaşadığınız ya da yaşattığınız güzel bir doğum günü fikri verebilir misiniz diğer doğum günü kutlayacak insanlara yardımcı olmuş olursunuz.