X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yumurtlama İlaçları Hakkında Bilgiler

Hamilelik için yumurtlama iğneleri kullananlar ya da kullanmak isteyenlerin bilmek isteyeceği türden bilgileri yazıyoruz. Kullanıcılarımızın yorumları ile desteklediğimiz yumurtlama arttıran ilaçlar ve kürleri anlattık

YUMURTLAMA İLAÇLARI HAKKINDA BİLGİLER

Yumurtlama ilacı kullananlar yada kullanmak isteyenler, yumurtlama ilaç isimlerini merak edenler bu konuyu sizler için araştırdık. Yumurtlama ile alakalı sorun yaşayan, adetleri düzensiz olan kişilerin bu yazıyı okuduktan hemen sonra bazı düşüncelerinin değişeceklerine eminim.

Yazımıza başlamadan önce yine kullanıcılarımızın yumurtlama için yapacağı, sizlere önereceğimiz bazı yöntemler var bunlardan bahsetmek istiyoruz. İlaçlara düşmek, onları kullanmak yerine öncelikle şu tavsiyeleri yerine getiriniz. 

Yumurtlama Tembelliği hakkında bilmeniz gerekenler

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu arada, sizler yumurtlama ilacı kullanmış ve başarı elde etmişseniz bu yumurtlama ilacının ismini, kullanım miktarı ve kaç zaman kullandığınızı daha doğrusu bu hususta bizlere tecrübelerinizi yazarsanız, emin olun sizin durumunuzda olan binlerce kadına da iyilik yapmış ve bilgilendirmiş olacaksınız.

Yumurtlama olmadan hamile kalınırmı?

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtlama ilaçları seyrek yumurtlayan kadınlarda aylık yumurtlamayı sağlamak ve yumurta üretimi olmayan yani yumurtlayamayan kadınların yumurtlama olanı düzene sokmak için kullanılır. Bu ilaçlar aynı zamanda her denemede birden fazla yumurta geliştirmek için de kullanılabilir. Bunda aslında amaç kızlar, en az bir yumurtanın döllenmesini sağlamaktır.

Yumurtlamayı arttırmak için kürler ve öneriler

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtlama ilaç isimleri sık kullanılanlar ve yan etkileriyle alakalı bir tablo paylaşmak istiyoruz sizlerle Lütfen sizlerde bu ilaçlardan hangilerini ne kadar zaman kullandığınızı bununla alakalı yorumlarınızı bizlere gönderiniz.

Sevgiler.

Tek yumurtalıkla hamile kalmak mümkün mü?

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtalıklarım az çalışıyor az yumurta üretiyor diyorsanız

Haberi Okumak için Tıklayın