X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Rüyada Ağlamak ağladığını görmek ne demek

Rüyada ağlamak Rüyada çok ağlamak anlamı manası nedir ? Kadınlar Külübü Hamilemiyim'de

Rüyada ağlamak Rüyada çok ağlamak anlamı manası nedir ? Kadınlar Külübü Hamilemiyim'de

Rüyada ağlamak, rüyada ağladığını görmenin anlamı nedir bu hususta bizlere neler söyleyebilirsiniz. ? Sitemizde daha önceden rüya ile ilgili yorum bölümü yok tu ve bu ilk konuyu mail adresimize gelen sosyal medyada bizlere yazan tuğçe kardeşimiz için açmaya karar verdik. Özellikle diğer sitelerdeki yorumları toparlayarak islami olarak ne anlama geldiğinin de sizlere güzel bir bilgi olacağını düşünüyorum. Onun için şimdi sizlere bu hususta yardımcı olayım istiyorum.

rüyada ağladığını görmek ne demek

RÜYADA AĞLAMAK ÇOK AĞLADIĞINI GÖRMENİN ANLAMI NEDİR ?

İnternet sitelerinde basma kalıp bir bilgi var ve tamamen bütün insanlar buna yoğunlaşarak bakıyorlar. Ben tüm siteleri inceleyerek sizlere ortak bir paydada bilgiler sunuyorum kızlar. Rüyasında ağladığını gören bir kişinin bu rüyasını öncelikle İslam açısından yorumlamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Rüyasında ağladığını görüp bunun ne demek olduğunu araştıran kişilere güzel bir bilgi vereyim istiyorum. Bunu siz rüyanızda gördü iseniz hayırlı bir şekilde bu durumu açıklamak gerekiyor. Eğer gördüğünüz rüyanızda ağlama nedeniniz günahlarınızdan ya da yaptığınız bir şeyden dolayı ise bu durumda affedildiğiniz ve bir önceki yaptığınız hatalara geri dönmeyeceğiniz, hatta telafi etmeye başlayacağınızı işaret ediyor. Diğer bir şey de kazanç olarak anlamlandırılmalı, bu şekilde rüya gören kişinin helal kazançlarının yani daha doğrusu rızıklarının artacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Başka bir açıklama da ise rüyayı gören kişinin yakınlarından yani aile bireylerinden, yani can bildiklerinden gelebilecek kötülüklere hazırlıklı olması anlamı çıkmaktadır. Hani yeni bir iş fikriniz felan var ise bunu ertelemeniz en azından bir süre ertelemeniz sizin yararınıza olacaktır. Rüya tabircilerinin dediği ortak payladalardan birisi de bu arkadaşlarım.

Yine Rüyanızda bir yakınınız ölmüş ise misal rüyada babam öldü annem öldü kardeşim akrabam öldü ondan çok ağladım diyor iseniz ömrün bereketleneceğini yani ömrün uzayacağını işaret ediyor bu durum. Ha hastalık için ağlanmış ise de sağlıklı günlerin yakın olduğu anlamı çıkartılabilir.

 

Sizlerin de bu hususta merak ettikleri var ise bana konudan yazın araştırıp hemen sizin için bilgileri yenileyip göndereyim kızlar.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM ?