X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Papatya suyuyla saç rengi nasıl açılır?

Papatya suyu ile saç rengi açma kadınlar kulübü hamilemiyim'de Papatya suyu ile saç rengi açma kalıcı mı nasıl hazırlanır nasıl açılır yıkamak ve daha fazlasını sizler için hazırladık.

PAPATYA SUYU İLE SAÇ RENGİ AÇMA KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM'DE 

Saç rengini papatyayla açma en eski ve şe yarar bir yöntemdir. Saç rengini açtığı gibi saçları besleyen papatya suyu saçını boyatmak istemeyenler için iyi bir alternatif. Özellikle de kimyasallara karşı alerjiniz varsa saçlarınızı boyatmaktan kaçıyorsanız papatya suyuyla istediğiniz açık renkli saçlara kavuşabilirsiniz. Nasıl mı detaylar yazımızda.. Bu arada saç açma kalıcı mı diye soranlar oluyor hayır arkadaşlarım zamanla saçlarınız eski halini alacaktır. Kimyasal değil doğal olan bu yöntemi sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Doğal yollarla saç rengini açmak mümkündür. Bu oldukça basit bir şekilde papatya suyu ile yapılabilen bir işlemdir. Bir çok bayan saç rengini açmak için oksijenli su kullanır. Papatya suyu oksijenli suya göre daha avantajlıdır. Oksijenli su saçlarınızın kurumasına yıpranmasına yol açar.Papatya suyu ise saçlarınızı besler nemlendirir ve kepek oluşumunu dahi önler. Papatya suyu ile saç açma doğal bir yöntem olduğu için, saç boyasında olduğu gibi her türlü renk elde edilemez .  

PAPATYA SUYU NASIL SAÇA SÜRÜLÜR ?

Eğer istenirse saçın sadece belli yerlerine uygulanarak, saçta balyaj ya da ombre etkisi de oluşturulabilir Gelin bu eski bilindik yöntemin nasıl yapıldığını birlikte öğrenelim. Saçınıza sürmek için papatya suyu hazırlamak istiyorsanız bir kaç sallama poşet papatya çayınızın olması yeterli. Bu poşet çayları normal çay hazırlar gibi sıcak suyu koyduktan sonra 10-15 dakika demlenmesini bekleyip  papatya suyu  elde edebilirsiniz.

Saç Çıkaran Yağlar Kürler Burada

Haberi Okumak için Tıklayın

Daha sonra elde ettiğiniz papatya suyunu saçlarınıza uygulayın direkt saçınıza dökebilir yada bir püskürtme şişesiyle saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Saçlarınıza papatya suyunu uyguladıktan sonra güneşe çıkın .Yarım saat yada 1 saaat güneşte bekleyin. Böylece saçlarınızın rengi açılıcaktır. Yukarıda da belirttim uzun süre bu saçı muhafaza edemeyebilirsiniz kızlar. Bu kullanacağınız suyu gündelik hazırlayıp saçlarınızın rengi istediğiniz kıvama gelene kadar kullanabilirsiniz. 

SAÇA PAPATYA SUYU SÜRMENİN FAYDALARI NASIL SÜRÜLÜR KULLANIMI 

Bu işlemi bir kaç defa uygulayarak saç rengini biraz daha açabilirsiniz. Uygulama bittikten sonra saçlarınızı mutlaka yıkayın. Ve bu uygulamayı her gün yapmayın. Saçlarınıza zarar verebilirsiniz.3 hafta da 1 uygulamak mantıklıdır. Alerjik bir durumdan korunmak için önce çok az bir tutam saça uygulanarak denenmesinde fayda vardır. Aynı işlemi cildinizdeki kol ve bacaklar  tüyleri sarartmak için de uygulayabilirsiniz.

Saç dökülmesi neden olur ?

Haberi Okumak için Tıklayın

PAPATYA SUYU KULLANAN KADINLARIN DİKKATİNE 

Saçım hem açılsın hem de güçlensin diyorsanız kaynayan papatya suyuna biraz da limon kabuğu atabilirsiniz. Başka bir bakım önerisinde buluşmak üzere. Bu konuyla alakalı sorularınız olur ise lütfen bizlere konumuzun altından değerli yorumlarınız ile ulaşın olur mu ?