X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Saç Çıkaran Yağlar Kürler Burada

Saç Çıkaran Yağlar Saç Çıkaran Şampuan Serum Kür ve diğer şeyler kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Saç Çıkaran Yağlar Saç Çıkaran Şampuan Serum Kür ve diğer şeyler kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Dönem dönem özellikle hamilelikte ve doğum yaptıktan sonra saçlarımızın döküldüğü ortada. Tam saç dökülme mevsimindeyiz kızlar. Mevsimsel geçişlerde de bir miktar saçın dökülmesine normal diyebiliriz. Peki bizler evde nasıl bir kür şampuan bakım ya da yağlar kullanmalıyız ki saçlarımızın dökülmesi dursun ya da ne gibi besinler tüketmeliyiz sabun kullanmalı mıyım?  bunun hap şeklinde olanı var mı şimdi bu konuları sizlerle birlikte inceleyeceğiz.

Öncelikle Saç ııkaran mucize losyon şeklinde ya da yağlar şeklinde arama yapıldığında bir çok ürün çıkıyor önümüze. Bunlardan en bilineni ise Mavi Su Losyon Türk firması olan Uraw kozmetik tarafından çıkartıldı kullanan arkadaşlarımın geri dönüşleri gayet iyi tabiki bu ürünün kesinlikle ama kesinlikle orijinal olanını bulmak ve almak gerekiyor. bunun için resmi sitesinden alışveriş yapmanızı önemle altını çizerek hatırlatıyorum. bunun haricinde tüm ürünleri eliyoruz kızlar. Bu mavi suyun 5 adeti şu sıralar 650 tl gibi bir fiyattan satılıyor ve gittigidiyor.com gibi sitelerde n11 de satışı var ama lürfen orijinal sitesinden orijin ürün alınız.

Bu ürünün haricinde malesef size şu ürünü kullanın kesinlikle saç çıkartıyor diyebileceğim, rüştünü ispat etmiş, kullanıcılar tarafından da beğenilmiş bir ürün yok. Aslında var ama ben emin olamadığımdan dolayı burada konuda ismini yazmak alın demek istemiyorum. Mavi suyu kullanın ama kullanan erkeklerde de saç çıkardığı bilimsel olarak kanıtlanmasının yanında kendi çevremde de bunu kullanarak saçları çıkan erkekler ve kadınlar olduğunu, sizlere gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Saç çıkaran Yağlar Hangileridir Nelerdir ?

Bu konuyu biraz ince ayrıntısına kadar incelemekte fayda bulunmakta. Kadını kadın yapan en belirgin unsurlardan birisi olan saç, zira çok değerli ve gitmesini daha kötü şeyler olmasını istemeyiz. Hiç kimse istemez. Burada anlatacağımız yöntemlerde de malesef sorumluluk alamıyoruz araştırmadan kullanmayınız. Amerikayı bir kez daha keşfetmenin anlamı yok Mavi su yeterli ama yinede anlatmak istiyorum.  Jojoba yağı, madem yağı, zeytinyağı, lavanta yağı, hint yağı

saç çıkaran yağlar jojoba yağı kullanımı

Saç Çıkartan Yağlar - Jojoba yağı : 

Bu yağ, saçlarınızın çıktığı saç derilerinizi inanılmaz besleyerek parlak görünüm yapacak ve mineralleri vitaminleri sayesinde derinizdeki hücreleriniz dolayısı ile saç diplerinde saç için gerekli olan tüm hücreleri yenileyecektir. Masaj yaparak kullanıp yedirdiğiniz ve 15 dk beklettiğiniz bu yağ ile saçlarınız daha gür çıkabilir.

Saç Çıkaran Yağlar Badem Yağı Nasıl Kullanılır :

Bademin içinde önemli olan D ve E vitaminleri oldukça zengindir. Bu bakımdan çok eskilerden beridir bu badem yağının kullanımı ile kadınlarımızın saç dökülmelerinin önüne geçlmiştir. Eskilerin de söylediğine bizzat şahit oldum. Tabiki orijin ürün bulacaksınız badem yağını masaj şeklinde friksiyon şeklinde saç diplerine yedirerek süreceksiniz ve yarım saat bir saat kadar bekledikten sonra bir şampuan yardımı ile saçlarınızı durulayacaksınız gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Saç Çıkartan Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır :

Lavanta bitkisinden elde edilen ve hızlı sonuç verdiği gözlemlenen bu yağ ile saçlarınızın harika kokmasının yanı sıra yine masajla kullanımla birlikte bunu kullananan kadınlarımızın saçlarında hacim olarak artış gözlemlenmiştir. Kullanım olarak yukarıdaki yağlar gibi iyice deriye nüfus edip yedirerek ve bir saat sonra da ılık su ile durulama yaparak kullanmak gerekiyor.

saç çıkaran yağlar zeytinyağı kürü

Hinç Yağı İle Evde Saç Çıkartma

Bildiğiniz gibi uzun metrajlı filmlerinden gördüğümüz hint kadınlarının tamamında ortak özellik saçlarının çok gür olması... bu bakımdan bu Hintli kadınlar yüzyıllardır bu yağı kullanıyorlar. Bir kere bu yağ özellikle saç kırılmalarının yüzde yüze yakın önüne geçecektir. Kullanımı yukarıdakiler gibi masajla yedirip 30-60 dakika beklettikten sonra ılık su ile hafif şampuan ile yıkayacaksınız.

Saç Çıkaran yağları ne kadar süre kullanmak gerekiyor ?

Yukarıdan yazdığımız doğal yöntemler ile evlerinizden saç çıkaran yağları aktarlardan alarak kullanmanız gerekiyor. Bana kalır ise iki güne bir başladığınız her hangi bir yağı kullanabilirsiniz karışık kullanmayın. Örneğin Hint yağı ile başladı iseniz bir ay boyunca onu deneyip gözlemleyin daha sonra bir ay başkasına bakın öyle hepsini çaprazlama karışık olarak kullanmayınız. Yağ olarak ben de özellikle ikinci doğumdan sonra dökülen saçlarım için hint yağını kullandım ve çıkarmazsa bile en azından dökülmelerin kesinlikle önüne geçmişti tavsiye ediyorum kızlar.

Sizlerden Gelen Yorumlar Çok önemli

Buraya evlerinizden kullanacağınız doğal ürünleri ve firma ürünlerinden bir tanesini yazdık. Sizin gibi saç dökülmesi sıkıntısı yaşayan kadınlarımızın sorunlarına bir nebze olsun katkıda bulunmak ister misiniz ? Lütfen kullandığınız yağları ve yorumlarınızı bizlere iletiniz. Başka bir şekilde bir yağ kullandı iseniz de bizlere bunun adını nasıl kullandığınızı ne kadar sürede sonuç aldığınızı yazın lütfen.