X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Düşükten sonra ilk adet ne zaman adet olunur

DÜŞÜKTEN SONRA NE ZAMAN ADET OLUNUR OLABİLİRİM ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de sizlerle

DÜŞÜKTEN SONRA NE ZAMAN ADET OLUNUR OLABİLİRİM ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de sizlerle

Gebe olan kadınların en büyük korkusu düşük yapmaktır. Düşük gebeliğin erken dönemlerin de sıklıkla görülmektedir. Düşüğün belirtileri, lekelenme, kanama dır. Parçalı adet görme düşüğün gerçekleştiğine işaret edebilir. Bu nedenle gebelikte görülen kanama ve lekelenmeyi dikkate almalı en kısa zaman da bir kadın doğum uzmanına görünmelidir.

Düşük sonrası kanama uzun sürerse kan kaybına bağlı sağlık problemleri oluşabilir. Bu nedenle düşük sonrası uzun kanamaya maruz kalırsanız hemen hekime görünün. Düşükten sonra ne zaman adet olurum, düşük yaptım bir sonraki adetim ne zaman başlar,düşük sonrası adet düzensizliği olurmu gibi soruları sitemiz üzerin den sıklıkla almaktayız. Merak edilen bu soruların yanıtını kısaca verelim.

düşükten sonra ne zaman adet olunur

Düşük sonrası adet düzeniniz hormonal değişikliklerden dolayı değişebilir. Düşük yapan bir kadında adet uzun süreli yoğun olabilir yada hiç adet kanaması gerçekleşmeyebilir. Düşükten sonra adet düzensizliği geçici bir durumdur sizi endişelendirmesin.

Düşük yapan kadınların merak ettiği diğer sorulardan biride düşük sonrası ne zaman gebe kalınabilir ? Düşük sonrası en kısa zamanda korunmasız bir ilişki sonrası gebe kalma olasılığı vardır. Yalnız unutulmamalıdır ki düşük sonrası bir yeni gebelik planı öncesi mutlaka hekime danışılmalı dır. Kısa zaman da gebe kalmanız riskli olabilir.

Bilgi : Kürtaj Sonrası İlk Adet Ne Zaman Olacağım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sağlıklı bir gebelik geçirmek her anne adayının temennisidir. Gebelik her zaman sağlıklı ilerlemeye bilir, bir takım nedenlerden dolayı gebelik düşükle sonuçlanabilir. Birden fazla düşükler araştırılmalı altta yatan nedeni tespit edilmeli dir. Teşhis neticesinde uygun bir tedavi uygulanmalıdır. Adet düzensizliğinin bir çok nedeni vardır, düşük sonrası adet düzensizliği yaşamanız normaldir. Ama yinede tedbirli olup hekime görünmekte fayda vardır. Sevgili okurlarımız düşük sonrası ne zaman adet olunur başlıklı makalemizi incelediniz. Konuya dair soru ve yorumlarınızı bizlerle bu başlık altından paylaşabilir, sorularınıza en kısa zaman da yanıt alabilirsiniz.