X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Erken beyazlayan saçlar için öneriler

Gerek kadınlar gerekse erkekler için saç önemli bir unsur. Erken beyazlayan saçlar  görsel açıdan  , bir çoğumuzu endişelendiren bir durumdur. Yazımızın devamın da  erken beyazlayan saçlar hakkında ki detayları bulacaksınız..

Gerek kadınlar gerekse erkekler için saç önemli bir unsur. Erken beyazlayan saçlar  görsel açıdan  , bir çoğumuzu endişelendiren bir durumdur. Yazımızın devamın da  erken beyazlayan saçlar hakkında ki detayları bulacaksınız..

 

 

Saçın şekli , rengi, kişinin yüzüne ifade katar. Yanlış saç modeli, kesimi , rengi sizi doğru yansıtamayabilir. Özellikle erken beyazlayan saçlar sizi daha olgun gösterebilir. Neyseki günümüz de erken beyazlayan saçlar için çözüm önerileri mevcut. Peki erken beyazlayan saçlar için ne yapmalı , erken beyazlayan saçlara ne iyi gelir ? Tüm çarpıcı detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Erken beyazlayan saçlar genetik olabildiği gibi, stres gibi nedenlerden de beyazlayabiliyor. Bunların dışında yaşa bağlı olarak zamanla saçlar beyazlamaya  başlar. Kimisi için erken beyazlayan saçlar karizmatik gelse de , kimisi için de sorun olabiliyor. Görsel manada sorun olan beyaz saçlar  , melanin adlı pigment üretimi sonlandığı zaman ortaya çıkmaktadır. Melaninin alışkanlıklara bağlı olarak azala bilmektedir. Özellikle B 12 vitamin eksikliğini örnek gösterebiliriz..

Erken beyazlayan saçlar  genelde , sigara içmek, alkol tüketmek,  uyuşturucu kullanmak, zayıf beslenmek , aşırı kahve tüketmek, aşırı baharatlı yemek tüketmek, stre,genetik ve duygusal  problemlerden kaynaklanabilmektedir. Özellikle aşırı depresyon geçirenlerde saç beyazlaması görülmektedir..

Erken beyazlayan saçlar için doğal yöntemleri uygulayarak elveda diyebilirsiniz. Vereceğim öneriler hem saç beyazlamasını önleyecek , hemde saçlarınıza parlaklık kazandırarak sağlıklı uzamasını sağlayacaktır.

Saç beyazlaması için soğan suyu çok etkili. Soğanları rendeleyip suyunu çıkarmak iin sıkıyorsunuz. Ve saç derinize tatbik ederk 15 dk bekleyip duruluyorsunuz. Bir diğer uygulama avakado . Avakado içeriğindeki yüksek E vitamini ile saçlarını hem besleyecek, hem nemlendirecek hemde beyazlamasını engelleyecektir.  Avakadonun içini kaşıkla alıp  ezin ve saçlarınıza tatbik edin 15 dk bekledikten sonra yıkayıp durulayın. Bunların yanısıra, ceviz yaprağı, adaçayı  ve kına da saç beyazlamasına iyi gelmektedir. Ceviz yapraklarını kaynatıp suyunu saçlarınıza uyguluyorsunuz. Düzenli uyguladığınız taktirde beyaz saçlara bu yöntemlerle elveda diyebilirsiniz. Verdiğimiz öneriler saçın beyazlamasını önlemenin yanın da, parlak güçlü , ve nemli olmasını sağlamaktadır. Erken beyazlayan saçlar için doğal yöntemleri sizlerle paylaştık. Konu ile ilgili sorularınızı bize bu başlık altından yönlendirip en kısa sürede yanıt alabilirsiniz..