X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Evde doğal yollarla diş beyazlatma yöntemi

Evde doğal şekilde diş beyazlatma diş beyazlatma yöntemleri. Adaçayı ile diş beyazlatma yöntemini sizler için yazarak, dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlayacak bazı yöntemleri bu yazımızda bir araya getirdik.

EVDE DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ MASKESİ NASIL YAPILIR ?

Bir  çok insanın en büyük sorunudur sararmış mat dişler. Kiminin kemik yapısıyla alakalı olsa da, kiminin de çay ve sigara tüketiminden dolayı dişleri sararıyor .Diş hekimlerinin uyguladığı diş ağartma yöntemlerinin diş minesine zarar verdiği  söylentisi, dişleri doğal yollardan beyazlatma çaresi aramaya itiyor. Biz doğal yollardan evde diş beyazlatma yöntemleri hakkında araştırma yaptık. Diş beyazlatma yöntemleriyle ilgili tüm detayları sizler için yazımızda bir araya getirdik. Evde diş nasıl beyazlatılır işte tüm ayrıntılar yazımızda.

Diş nasıl fırçalanmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sararan dişlerinizin daha beyaz görünmesini mi istiyorsunuz? İşte pratik yöntemlerle evde diş beyazlatma yöntemleri…1 çay kaşığı karbonat ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağından oluşan karışıma, yarım limon sıkıp iyice karıştırın. Ortaya çıkan sıvıya fırçanızı batırarak dişinizi fırçalayın. Bunu haftada bir kez uyguladığınızda dişlerinizin beyaz ve parlak olduğunu göreceksiniz. Aynı zamanda bu işlem ağzınızdaki bakterileri de yok etmeye yarar.

Ayrıca karbonatı da tek başına kullanabilirsiniz. Biliyorsunuz ki karbonat en popüler diş  beyazlatma parlatma yöntemidir. Ve benim favorim adaçayıyla diş beyazlatma yöntemi. Ada çayıyla diş beyazlatma yöntemi. Gerçekten harika bir sonuç alacağınız işlem diyebilirim.

Diş apsesi nedenleri belirtileri ve tedavisi

Haberi Okumak için Tıklayın

ADA ÇAYIYLA DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMİ ŞU ŞEKİLDE YAPILIR

  • Adaçayını robotta toz haline getirin. İçine tarçın tozu  ve karbonat ekleyin .
  • Dişlerinizi normal macunla fırçaladıktan sonra fırçanızı bu karışıma batırarak fırçalama işlemini tekrar yapın.
  • Çok değil 1 hafta içinde dişlerinizdeki beyazlığı fark edeceksiniz.

TUZ İLE DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMİ ŞÖYLE YAPILIR

Ve bir diğer önerim bildiğiniz her sofrada bulunan tuz. Karbonat kadar güçlü olmasa da, sofra tuzu da bilinen diş beyazlatıcılar arasındadır. Diş eti iltihabı olanlar için tedavi edicidir. Ve çilek .Çilekle karbonatın buluşması diş üzerindeki lekelenmeleri çıkarır ve düzenli yapıldığında oluşmasını engeller. Bir çok insan diş beyazlatma yöntemi için dişlerine limon suyu uygulayarak beyazlamasını sağlar bu işlem yanlıştır kesinlikle yapmayın.

  • Diş fırçalarınızı ince tuza ıslatarak batırın.
  • Çok bastırmadan dişlerinizi fırçalayın.
  • Diş etlerinize çok fazla gelmemesine özen gösterin

    Diş çürümesi nedenleri ve tedavisi

    Haberi Okumak için Tıklayın

Bu yöntem aslında diş minelerini çiziyor deseler de ben bu yöntemi çok nadirend e olsa kendim kullanıyorum. Ama ada çayını mutlak suretle deneyin arkadaşlarım.  Başka bir sağlık önerisinde buluşmak üzere, sağlıklı gülüşler.