X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Göz kapağı estetiği nedir ?

Gözler karşı cinsi etkileyen organlardan biridir. Gözlerin güzelliği kadınlar için önemli bir detaydır. Zamanla göz kapaklarının düşmesi estetik açıdan kaygı oluşturmaktadır. Kadınların kabuslarından biridir göz kapağının düşmesi. Zira yaşlanma belirtileri göz kapağının düşmesi ile belirti göstermiştir.

Gözler karşı cinsi etkileyen organlardan biridir. Gözlerin güzelliği kadınlar için önemli bir detaydır. Zamanla göz kapaklarının düşmesi estetik açıdan kaygı oluşturmaktadır. Kadınların kabuslarından biridir göz kapağının düşmesi. Zira yaşlanma belirtileri göz kapağının düşmesi ile belirti göstermiştir.

Bu makalemizde göz kapağı düşüklüğü, göz kapağı düşüklüğü nedenleri, göz kapağı düşüklüğü tedavisi, göz kapağı estetiğine değinicez. Göz kapağı estetiği ile ilgili tüm ayrıntıları yazımızın devamın da bulabilirsiniz.

Yaşın ilerlemesi , genetik faktörler , aşırı makyaj yapma, yer çekimi gibi etkenler göz kapağının düşmesine neden olabiliyor. Göz kapağı düşüklüğü kişiyi olduğundan daha olgun göstermekte cildin canlılığını yitirmektedir.   Göz kapağı düşüklüğü ayrıca  doğuştan gelen bir sorunda olabilmektedir. Bunun yanısıra  tramvalar, felç , geçirilen kazalar , beyin ile ilgili rahatsızlıklar göz kapağı düşüklüğüne neden olabilmektedir.  Aynı zaman da günlük hayatında sürekli lens kullananlarda da göz kapağı düşüklüğü görülmektedir.

Günümüzde göz kapağı düşüklüğü ile ilgli türlü kozmetikler bakım önerileri bulunsada hiç biri etkili değildir. Ancak estetik ameliyat ile düzeltilen bir problemdir.  En sık yapılan estetik ameliyatlardan biridir göz kapağı düşüklüğü. Estetik ameliyatla daha bir genç görünüm sağlamak mümkün.. Göz kapağı düşüklüğünde ayrıca levator rezeksiyonu ve frontal askı gibi yöntemlerde uygulanmaktadır.

Dokuların gevşemesi ile oluşan göz kapağı düşüklüğü estetik ameliyatlarda en sık yapılan ve olumlu sonuç aldıran yapılandır. Bir çok hasta ameliyat sonrası göz kapağının açık kalcağını düşünür. Bu yanlış bir inanıştır. Hasta ameliyat sonrası gözünü rahatlıkla açıp kapayacak gözler düşünüldüğü gibi pörtlek olmayacaktır. Göz kapağı estetiği anestezi altında yapılan bir işlemdir.Ameliyat esnasında fazla deri alınır  göz kapağı daha estetik bir görünüm kazanır. Tüm ameliyatta geçerli olan kurallar göz kapağı estetiğinde de geçerlidir.  Ameliyattan sonra hekim kontrolleri aksatılmamalı, gözlerin enfeksiyon kapması engellenmeli , hekim tavsiyelerine uyulmalıdır.

Göz kapağı estetiği  sarkma görüntüsünü yok eder, göze estetik bir görünüm kazandırır. Göz yapısının daha güzel görünmesini sağlar. Göz kapağı estetiği ile ilgili makalemizi incelediniz. Göz kapağı estetiği ile ilgili sorularınızı bizlere bu başlık altından yönlendirebilir , sorularınıza en kısa zaman da yanıt alabilirsiniz.