X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kolajen hapı kullananlar için öneriler

Kolajen hapı kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim adresinde harika önerileri bulabilirler Kolajen kullanan kadınlardan tavsiyeler ve önerileri bulabilirsiniz.

Kolajen hapı kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim adresinde harika önerileri bulabilirler

KOLAJEN EKSİKLİĞİ BELİRTİLERİ

Yaşın biraz ilerlemesi ile birlikte şehir yaşamı dırdırcı kalak kocalar, sigara kullanımı aşırı sıcak ve güneş zengini bir memlekette coğrafyada yaşamanız, sigara kullanımı, havanın kirli olması havadaki kuruluklar vs derken bu etkiler ile birlikte ciltlerimiz içinde esnekliğini sağlayan kolajenin azalmasına neden oluyorlar. Bu durumda yanakta sarkmalar kırışıklık cansız görüntü renk kaybı ve buna benzer bir çok dıştan görünen kötü görüntüyü de bize kazandırıyorlar.

Kolajen vücudumuz için son dereci önemli bir protein

Evet kızlar cilt sağlıkğı ile birlikte bütün vücutlarımızda yapı taşı olarak görebileceğimiz bir proteindir bu. Yukarıda belirttiğim etkilerden dolayı azalması durumunda etkilerini zaten sizlere anlatmıştım. Ciltlerimizin dışında kemiklerimizde, eklemlerimizde ve tendon dediğimiz kasların içinde bol bol miktarda bu kolajen bulunuyor.

kolajen hapı kullananlar kadınlar kulübü

Kolajen eksikliği ciltlerde kırışıklıkla ortaya çıkar

Kolajeni eksik olana ya da vücudundaki deposu tükenmeye başlayan bir kadının özellikle ciltlerinde sarkmalar ile birlikte ciltlerimiz elastik yapısını kesinlikle yitirecektir. Ama bu kadar saydığımız faktörlerin yanı sıra orta yaşını geçmiş bir kadın iseniz zaten artık yavaştan vücutlarınız kolajen ütetimlerini azaltmaya başlamıştır. Bu durumda artık takviye almanızın zamanı gelmişte geçiyor olabilir.

Kolajen takviyesini doktorunuzla görüşerek alınız

Burada sizler için yazdığımız bilgilerin tamamını özellikle doktorlu olan kısmını lütfen uygulayın. Doktor tavsiyesi olmadan kafanıza göre bu tür şeyleri asla alıp kullanmayınız. Doktorunuz ile görüştüğümüzde sizdeki kolajen eksikliğini gördüğünde bunun için bu ürünü kullanmanız yönünde sizlere zaten gereğini söyleyecektir. Kişiden kişiye göre kullanım süreleri de değişecektir ama klinik deneylerde 8 hafta boyunca bu takviye ürünü alan kadınların cilt elastikiyetlerinin kesinlikle arttığı ve derideki kırışıklıkların da azalmaya doğru gittiği ortaya koyulmuştur.

Sıvı Kolajen Kullananlar

Bu ürünün aynı zamanda sıvı halde tüketilen muadilleri de bulunmakta şu aralar fırsat olarak 99-150 tl arasında satışa sunuluyor kendiniz gitti gidiyor n11 gibi sitelerden de satın alabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarında bir yan etkisinden bahsedilmese de dediğimiz gibi doktora danışmadan kullanılmasını pek tavsiye etmiyoruz.

Kolajen Kullanıcı Yorumları Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

İstiyoruz ki bu tür bir durum ile karşı karşıya kalmış ve bu ürünü kullanmış kadınlarımız konularımızdan bizlere yararlı bilgiler sunsunlar. Misal hangi markayı aldınız sıvı mı hap olarak mı kullandınız ne kadar süre kullandınız gerçekten de size etki etti mi başka bizlere kullanım aşamasında tavsiyeleriniz var mı ? Lütfen değerli yorumlarınız ile bizlere yardımcı olur musunuz ?

KOLAJEN KULLANAN KADINLRIN YORUMLARI BURADA