X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Maydanoz ile kilo vermek mümkünmü ?

Maydanoz kürü nasıl yapılır kadınlar kulübü hamilemiyim portalda 

Maydanoz kürü nasıl yapılır kadınlar kulübü hamilemiyim portalda 

Maydanoz ile Kilo Verenler Var mı ? hamilemiyim.org sayfamızda yayınlanan tüm konular bize gelen sorular dan esinlenerek hazırlanıyor.Sayfamız da her türlü konuya yer verilirken ağırlık gebelik üzerin de.Bu makalemiz de yine bize sık sorulan sorular dan birine değinicez.Tüp bebek yaptırıcam fazla kilolarım var  nasıl zayıflayabilirim , Maydanoz suyuyla fazla kilolarım dan kurtulabilirmiyim ? Her iki sorunun  ortak yönü fazla kilolar.Her iki konuyu da harmanlayarak , bu soruların yanıtını vericez. Yazımızın devamın da maydanoz suyuyla zayıflama hakkında ki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Günümüzün en  sık rastlanılan  sorunların dan biri dir obezite.Bir çok sağlık sorununa davetiye çıkarır.Kalp hastalıklarından,tansiyona,kanserden kısrılığa kadar bir çok hastalık üzerinde rol oynar.Bu olumsuz  sağlık sorunlarını önlemenin tek yolu dengeli düzenli beslenerek yaşam kalitesini artırmak.Bu küçük bilgimizden sonra maydanozun faydalarına değinelim.

Yaz kış yeşillikler arasın da en çok popüler olan ve tüketilen besinlerden biridir maydanoz.Yemekler de salatalar da ve bitkisel kürler de kullanılan maydanozun sağlık açısın dan bir çok faydası vardır.K, A ,C  vitamini içeren maydanoz  vitamin ve mineralleri yüksek olan  folat bakımdan zengin olan bir besindir.Maydanozun kökünden ,yaprağına ve tohumuna kadar her bölümü şifa dağıtıyor.

Kalp hastalıklarından , felce ,böbrek hastalıklarından  ,enfeksiyonlara,adet sancısından gribe,adet kanaması söktürmeden ,demir eksikliğine  kadar bir çok derde deva oluyor.Özellikle böbrek taşı olanların maydanoz tüketmesini öneriyoruz.İster çayını tüketin ister  saf halini.Her şekilde bu besinin faydasını görüceksiniz.Maydanozun bir diğer faydası fazla kiloları eritmesi nasıl mı ?

Maydanoz metebolizmayı düzenleyen bir besindir.Fazla kilolarınız var ise maydanoz suyundan faydalanabilirsiniz.Öncelikle  en taze maydanozları alın ve iyice yıkayın.Saplarıyla beraber  kısık ateşte ağzı kapalı haşlayın.Elde edilen suyu sıcak tüketin.Böyle tüketmek sizi iğrendiriyor ise ; Maydanozu mikserden geçirip tülbent yardımı ile süzün ve için.15 gün düzenli tükettiğiniz taktirde fazla kilolarınızdan maydanoz yardımı ile kurtulabilirsiniz.15 gün den sonra 10 gün ara verin aksi taktirde zararı olabilir.Verdiğimiz bilgiler tedavi yerine geçmez.Uygulayanların olumlu sonuç aldığı bu kürü denemeden önce  ciddi sağlık sorunlarınızın olmaması gerekiyor.

https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/maydanoz-kuru-nasil-yapilir-kizlar.60/