X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Pedyasaklanamaz kampanyasına destek veriyoruz

Pedyasaklanamaz kampanyasına destek veriyoruz 19 günlük kapanmada geçtiğimiz gün gelen yasaklar kafa bulandırmaya, " bu kadarda olmaz kardeşim " dememize neden oluyor.

Pedyasaklanamaz kampanyasına destek veriyoruz

Sevgili hanımlar, bir anne ve bir kadın olarak sizlerin halkı haykırışlarına destek veriyoruz. İnternet sitelerimiz üzerinden asla siyaset yapmayı düşünmedik düşünmüyoruz. Ama artık bu kadar yeter. Bu kararları hangi insanlar alıyor ? Ne kullanıyorsunuz ? Değiştirin artık bu kafaları. Kafanıza göre yasaklar ile bu ülkeyi sizler ancak kaosa sürüklersiniz başka da bir şey olmaz. Hangi akıl ile ben markete gittiğimde yumurta alabiliyorum ama tava alamıyorum ? Süt alabiliyorum ama bardak alamıyorum ? Ped nasıl alamam ben kardeşim ? Hangi zihniyet bunu yasakladı. 

Ped Bizlerin Günlük İhtiyacıdır

Akıntısı olan var takıntısı olan var belki bilmiyorsunuz ama regl olanı var regl. Türkiye sadece erkeklerden mi oluşuyor ? Kadın pedi nedir diye isterseniz internetten araştırın. Bu kararı kim hazırladı ise zerre kafası çalışmıyor bizler de Twitter üzerinden yapılan bu kampanyaya destek veriyoruz. Kadın Pedi Yasaklanamaz ! diyoruz.  PEDYASAKLANAMAZ linkinden bu twite ulaşabilir destek atabilirsiniz hanımlar.

HAMİLEMİYİM.ORG

Aşağıdaki paylaşımı yapan kadınlarımızı canı yürekten kutluyoruz. Sessizliğe ses olalım hemen dönülsün bundan diyoruz. Daha 10 gün var yasakların bitmesine bu olabilir mi aklım mantığım almış değil almıyor da zaten.