X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Rahim iltihabına ne iyi gelir belirtileri nelerdir nasıl geçer ?

Rahim iltahabı kadınlarda nasıl geçer belirtileri tedavisi ve fazlası kadınlar kulübü hamilemiyim sitesinde...

Rahim iltahabı kadınlarda nasıl geçer belirtileri tedavisi ve fazlası kadınlar kulübü hamilemiyim sitesinde...

Kadın hastalıkların da en sık rastlanılan problemler den biridir rahim iltihabı. Kadınların nerdeyse yarısın da bu rahatsızlık görülür. Nedeni çeşitli bakterilerin enfeksiyona yol açmasıdır.

Rahim ağzı iltihabı tedavi edilen bir  kadın hastalığıdır. Belirtileri vajina dan gelen kötü koku, sarı  akıntı , yeşil akıntı , lekelenme , kaşıntı , yanma , ara kanamalardır. Tedavi edilmediği zaman gebe kalmaya da engel  teşkil eder.  Seksüel geçişli de olabilir. Özellikle bir den fazla  kişi ile birlikte olmayı örnek gösterebiliriz. Cinsel ilişki ile geçebilecek bur rahatsızlığı olanlar birliktelik esnasın da mutlaka prezervatif kullanmalıdır.

Rahim iltihabın da riskli durumlar vardır. Bu durumlar  vajinaya krem , tampon  ve sürekli vajinal duş yapmak. Ayrıca latex yada sperm allerjisi olanlar da risk gurubundadır. Latex prezervatiftebulunan bir maddedir. Prezervatif kullanımı sonrası tahriş, yanma , akıntı , lekelenme olursa prezervatif kullanımın dan kaçınılmalıdır.

rahim ağzı iltahabı kadınlar kulübü

Rahim İltahabı Nasıl Temizlenir ?

Rahim iltihabı belirti verdiği gibi belirti vermeyebilirde.  Rahim iltihabın da ilk belirti  akıntıdır. Bu akıntı  adet döneminin hemen arkasın dan gerçekleşir. Aşırı kasık ve bel ağrısı , ilişki esnasın da ağrı , idrar yaparken yanma olması akla rahim iltihabını getirir. Rahim iltihabının tanısı jinekolojik muayene ile anlaşılır.  Muayene esnasın da  hekim vajinada kızarıklık   ve akıntı   ile teşhisi koyarken emin olmak için smear testi ister. Bu testin yanısıra  biyopsi ve kolonoskopi de istenebilir.

RAHİM İLTAHABI OLANLAR NASIL GEÇER BİTKİSEL SOĞAN KÜRÜ TEDAVİSİ NASIL YAPILIR ?

Rahim iltahabı ve idrar yolu enfeksiyonlarda öncelikle ama her şeyden önce hemen aşağıda bulunan SOĞAN KÜRÜ uygulamasını yapmanız gerekiyor. ben bunu sizlere tavsiye ediyorum. Zira doğal bir yöntem ne kaybedeceksiniz mutlak suretle deneyin tüm ayrıntıları anlatmıştık.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Rahim iltihabı kişinin günlük hayatını olumsuz etkilerken üreme üzerinde de olumsuz etkisini gösterir. Kronik rahim iltihapların da gebelik elde edilmeyebilri. Kısırlık endenlerin den rahim iltihabını gösterebiliriz. Rahim iltihabı  tedavisin de antibiyotik uygulanır ve tedavi olumlu sonuç verir. Rahim iltihabı  gebelikte görülürse tedavi eilmelidir .Aksi taktir de doğum esnasın da  enfeksiyon bebeğe geçebilir.

Rahim iltihabı  nın tedavisi olduğunu belirtmiştik. Tıbbi tedavinin yanın da bitkisel tedaviside mümkün. Rahim iltihabı olanların adaçayı tüketmesini öneriyoruz. Bu çay gün de iki defa tüketilirse olumlu sonuç alınır. Adaçayının yanısıra papatya çayıda tüketilebilir. Papatya çayının da iltihabı kurutucu etkisi vardır. Bu iki bitkinin aromasını sevmiyorsanız  alternetif olarak anason tüketebilirsiniz. Rahim iltihabı hakkında ki konumuzu incelediniz. Rahim iltihabı hakkın da merak ettiğiniz tüm soruları bu başlık altın dan bizlere yönlendirebilir, en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.

Rahim ağzı iltahabı olan kadınlar sizler bu rahatsızlığı nasıl atlattınız, aramalar ile konumuzu inceleyen kadınlarımız için söyleyecek bir yönteminiz bitkisel bir kürünüz var mı ? Nasıl geçer  nasıl tedavi edilir bu hususta bizlere söylemek istediğiniz her şeyi üye olmadan mesaj olarak göndererek diğer bu sıkıntıyı yaşayan kadınlarımıza yardımcı olur musunuz ?

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM