X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU : Eldeki kahverengi lekeler nasıl geçer ?

Hamilelikte gebelikte eldeki vücuttaki dişteki kahverengi lekeler nasıl geçer kadınlar kulubü hamilemiyim.org ta sizlerle

Hamilelikte gebelikte eldeki vücuttaki dişteki kahverengi lekeler nasıl geçer kadınlar kulubü hamilemiyim.org ta sizlerle

Kahverengi lekeler cilt sonlarının başın da yer alır.Yüzde ellerde görülen bu lekelenmeler bir çok kadının kabusu.hamilemiyim.org sayafamız da daha önce  ciltte yer alan kahverengi lekeler  ve  bu lekeleri giderme hakkın da önerilerde bulunmuştuk.Bu yazımız da eller de yer alan kahverengi lekelere değinicez.

ELDEKİ KAHVERENGİ LİKELER NASIL GEÇER NEDEN OLUYOR ?

Bayanlar  için el güzelliği önemli bir detaydır. Güzel ellere sahip olmanın yolu bakım dan geçiyor. Ellerimizde tıpkı diğer bölgelerimiz gibi zamanla yıpranabiliyor.Çatlamalar,buruşmalar,kahverengi lekelenmeler gerek ilerleyen yaş gerekse güneş ışınları sonucu olabiliyor.Peki bu kahverengi lekeler neden oluyor ve çözüm yolları nelerdir diyorsanız yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.

Eller ön planda olan ve karşı cinsin dikkat ettiği bölümlerden biri.Ne kadar güzel ve alımlı olursa o kadar cezbeder.El güzelliği için  bir takım bakımlar uygulamak gerekiyor. Tırnaktan dış yüzeye kadar..Zamanla ellerimiz  yıpranabiliyor.Bu yıpranmaların başın da kırışmalar ve kahverengi lekelenmeler geliyor.Eldeki kahverengi lekeler genellikle yaş ve güneş ışıklarına maruz kalmaktan oluşuyor. Lentigo diye adlandırılan bu kahverengi lekeler yüzde de görülebiliyor. Kahverengi lekeler ayrıca gebelik döneminde de görülebiliyor.Bunların yanı sıra ilaçlar,bazı yağların kullanılması,aşırı güneşe maruz kalma lekelenme nedenidir.

YÜZDEKİ kahverengi lekeler kadınlar kulübü

Ciltte oluşan kahverengi lekeler den müzdarip olmayan yoktur. Bu lekelenmeler için kozmetikler var olsada  etkili sonuç alınamayabiliyor.Gerek ellerde gerekse yüzde kahverengi leke oluşumu mevcutsa mutlak surette yapılacak il adım dermatoloğa görünmek olmalıdır. Bu lekelenmeler gözlem ve tetkitlerle neticelenebilir. Tetkit diyoruz çünkü bu lekelenmelere hormonal problemlerde yol açabiliyor.

Kahverengi lekeler den korunmak için  ilk önerimiz yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak.Bunun yanısıra en etkili yöntemi sizlerle paylaşıyoruz.Elinizde lekelenme olsun olmasın her gün düzenli olarak ellerinize limon sürmenizi tavsiye ediyoruz.Limonun renk açma özelliği var.Özellikle de cilt lekelerinde çok etkili. Ellerinizde kahverengi leke oluşmasını da limon engelliyor.

HAMİLELİKTEKİ KAHVERENGİ LEKELER İÇİN KÜR UYGULAYABİLİRSİNİZ

Yapacağınız işlem şu. Limonu kabuğu ile beraber blendırda ezin. Ve elde edilen karışımı pamuk yardımı ile ellerinize ve hatta tırnaklarınıza tatbik edin.Bu karışım hem lekeleri azaltıcak,olmayan lekeleri engelliyecek ve tırnaklarınızı da güçlendirecektir.Şunu da not olarak düşelim.Parafin içeren kremleri kesinlikle kullanmayın. Parafin içerikli kremler güneş ışığına maruz kaldığında lekelenmelere yol açabiliyor.

YÜZDEKİ VÜCUTTA KAHVERENGİ LEKELENMELER KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM.ORG

Yukarıda da sizlere belirttiğimiz üzere gerek gebelik döneminde gerek ise hamile kalmadığınız halde birden bire ortaya çıkan her türlü kahverengi lekelenmelerde kendi başınıza iş yaparak, kulaktan duyma ilaç yerine geçen kremler ya da ürünleri kesinlikle kullanmayınız. Bunun için cilt doktoruna görünmeniz son derece önem taşımakta. Siz değerli kullanıcılarımız, misafirlerimiz daha önce böyle bir durum ile karşılaştınız mı ? Ne yaptınız ? Hangi doktora gittiniz, kahverengi lekelenmelerden kurtuldunuz mu ? Bizlere anlatacağınız bilindik bir yöntem var ise lütfen yorum kısmından yazınız. Sizin durumunuzda olan diğer insanlara da faydalı bilgi vermiş, yardımcı olmuş olursunuz.

Lütfen her türlü soru ve düşüncelerinizi bizlere iletiniz.

ELDEKİ YÜZDEKİ KAHVERENGİ LEKELENMELER KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM