X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU: İltihaplı sivilce nasıl geçer ?

İltahaplı sivilce lekeleri kadınlarda nasıl geçer kadınlar kulubü hamilemiyim farkı ile sizlere kür izlerinin geçmesi için doğal yöntemler ve öneriler

İltahaplı sivilce lekeleri kadınlarda nasıl geçer kadınlar kulubü hamilemiyim farkı ile sizlere kür izlerinin geçmesi için doğal yöntemler ve öneriler

Cilt  sorunlarından en sık rastalanan problemlerden biridir sivilcelenme.Genelikle ergenlik dönemin de görülse de  orta yaşlarda da görülebilmektedir. Bir çok kişi için estetik kaygı oluşturan sivilcelenme genellikle cildin aşırı yağlı olmasın dan ,beslenme den ve metabolizmanın yavaş çalışmasın dan kaynaklanmaktadır.  İltihaplı Sivilce nedenleri ve sivilce tedavisi, hakkın da tüm detayları yazımızın devamın da bulabilirsiniz.

Sivilce sorunu daha çok ergenlik dönemin de kız ve erkeklerde en sık görülen cilt  sorunlarından biri.Ergenlik dönemin de doğal bir durum olarak görünse de , görünüm açısından kişiyi rahatsız etmektedir. Sivilcelenme genellikle aşırı yağlı cilt türlerinde daha sık görülür.Bu sorunu cildinizin türüne göre uygulanan maskeyle giderebilirsiniz.

Sivilce kabızlık sorunu yaşayan,aşırı yağlı besinler tüketen ve cilt hijyenine özen göstermeyenler de daha sık görülür.Tedavisi öncelik hijyen ve bakım gerekirse doktor onaylı krem ve merhemler dir. Sivilce sorunu için öncelikle bir dermatoloğa görünmenizi öneriyor ve sizlere vereceğimiz maskeleri  uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

iltihaplı sivilce nasıl geçer kadınlar kulübü

Uzmanlar cilde sabun sürmenin sakıncalı olduğunu vurgulasada  cildi günde 1 defa kükürtlü sabunla yıkamak sivilcelenme sorununa iyi gelicektir. Yıkanan yüz kesinlikle havlu ile kurulanmamalıdır.Çünkü havlu nemli kaldığından bakteri üretir. Kağıt havlu kullanmanız daha sağlıklı olucaktır. Sivilcelere en iyi çözüm limon suyudur.Yarım limonu sıkın ve pamuk yardımı ile sivilceli bölgeye limon suyunu sürün.Haftada 1 gün mutlaka kil maskesi yapın .Her gün düzenli olarak maden suyu ile cildinizi yıkarsanız sivilceden tamamiyle kurtulmanız mümkün.

KADINLARDA SİVİLCE İÇİN KÜR TARİFLERİ BAL TARÇINA DİKKAT

Bal ve tarçın ikilisinin karışımıda sivilcelere iyi geliyor. Balı ve tarçını karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün 15 dk bekledikten sonra yüzünüzü yıkayın. Gerek bal gerekse tarçının antibakteriyel özelliği vardır. Bunun yanı sıra bal cildinizi doğal yollardan nemlendirerek parlaklık kazandırıcaktır.

Yukarıda verdiğimiz bakım önerilerini düzenli uyguladığınız taktirde sivilce sorunundan kurtulursunuz. Var olan sivilceyle kesinlikle oynamayın sıkmaya çalışmayın. Mümkün mertebe cilt hijyenine önem gösterin.

SİVİLCE İZLERİNİ VE SİVİLCEYE KESİN ÇÖZÜM KANTARON YAĞI OLABİLİR

Özellikle eskiler çok çok iyi bilirler ki yaralanmalarda ve vücudun her hangi bir yerindeki kesikte iz de yanıkta her şekilde kantaron yağı kullanılıyor. Yani eskilere baktığımızda kantaron yağı kullandım geçti dediklerini duyarsınız. Tabiki bunun da ticari olmayanı özenle hazırlananını bulmak gerekiyor. Özellikle yaylalık yerlerde tam da şimdilerde kurutulmaya başlanan kantaron bitkisi halis zeytinyağında bekletilerek kırmızı bir şekil hal alması sağlanıyor. Ben kendi ameliyat izlerimin tamamını bu şekilde günde sabah akşam olmak üzere iki kere kullanarak tamamen kapattım. İzden eser yok diyebiliriz. Doktorum ne kadar kızdıysa da mide ameliyatı sonrası 1 aydan sonra sabahları bir şeker kaşığı içtim ve şifada buldum.

köy kantaron yağı sivilce kadınlar kulübü

Özellikle 17 yaşında olan oğlumun yüzünde çıkmaya başlayan sivilceler için kullandığımda ise söndüğünü gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bilimsel olarak geliştirilen kremler de ateş pahası ve yanlarına yaklaşılmıyor. Dolayısı ile kendinizin çok düşük bir bütçe ile kullanacağı kantaron yağı mucuzesini denemelerini tavsiye ediyorum. Deneyin kızlar. Her türlü izde yaralanmada gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Hatta ben bunu kafamdaki bu mevsimde azan kepek için bile kullanarak şifa bulduğumu söyleyebilirim.

Sivilceleriniz için kullanacak iseniz temiz bir pamuk yardımı ile iki dakika yedirerek kullanın ve yüzünüzü en az bir saat yıkamayın daha sonra da yüzünüzü yıkayabilirsiniz en az üç hafta kullanmanız gerekiyor lütfen farkını görmek için kullanmadan önce sivilcelerin resmini alın ve üç hafta sonra aynı bölgenin resmi ile karşılaştırın.

Özellikle bölgesel temizlik sonrasında vajinada ya da buna benzer bölgelerde koltuk altlarında çıkan sivilcelere de çok iyi geldiğini sizlere söylemem gerekiyor kızlar mutlaka deneyiniz.  Sizlerin de bildiği daha başka yöntemler var ise lütfen bizlere yorum olarak yazınız.

SİVİLCE NASIL GEÇER KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM